Шест куршума срещу бизнесмен във Враца

Красимир Николов бил нападнат, когато се е прибирал с джипа си
22 яну 2016 07:00, Елка Василева
87
Шест куршума срещу бизнесмен във Враца
Снимка: архив, Булфото

Неизвестен извършител стреля срещу бизнесмен във Враца. Нападението е станало малко преди полунощ.

Красимир Николов се е прибирал с джипа си, когато маскиран мъж го нападнал пред дома му, съобщи Нова телевизия.

Още по темата

Шест куршума са попаднали в ръката, корема и краката на Николов. Мъжът е открит от брат си и съпругата си. Нападателят е бил един.

Бизнесменът, известен във Враца като Краси Яричката, е стабилизиран в местната болница и е транспортиран в София.

За Николов във Враца се знае, че бизнесът му не е сенчест - занимава се с автомобилен транспорт. Не е криминално проявен. Мъжът живее в престижен квартал, недалеч от СОУ „Васил Кънчов”.

Полицията издирва извършителя на нападението.

Цялата улица беше блокирана от полиция. Проверяваше се с металотърсач за оръжието на престъплението.

Това е поредната стрелба срещу бизнесмен тази година. По-рано бяха убити двама други – шефът на модна къща „Агресия” Александър Антов и бизнесменът Веселин Стоименов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още по темата: ВрацаКрасимир Николов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
няма ли да трепнат и оня от Видин !
66
2
 
0
 
! Отговори
анонимна. преди 8 години
Уважаеми дами и господа. Хубаво обвинявате министърката , но смятам, че тя не е нито стреляла по поръчаните , нито познава поръчителите.Сега вече и се създава работа и то много. На българите война не им трябва. Дайте им оръжие и те сами ще се изтребят, което е много жалко за нацията.Нали знаете" на луд картечница " или " слон в стъкларски магазин"Ако някой нещо знае или подозира нека да каже за да помогне , а не само да обвинява.
65
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Бизнесмените ни с прякори"Ми с прякори са. Прякорите им ги измислят бачкаторите и простаците, защото ги е яд на успелите хора. Примери: Стоичков - кюрда, Бербатов - барболина, Григор Димитров - ***, и т.н. и т.н.
64
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Прякорът "Яричката" е наследен от баща му,иначе човекът е много грамотен и точен.Не заклеймявайте всеки успял човек като "МУТРА"
63
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Уникална Държава!Що не гръмнат фармацевт,библиотекар,балерина,диригент...Нищо ново под слънцето.
62
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Другарю червен *** управлението на държавата не е мафиотско , а 90 % от т.н. бизнесмени са назначени капиталисти от БКП-БСП с крадени пари от нашите данъци . Никой не очаква да хвалите ГЕРБ , но някой трябва да ви напомни например думите на Андрей Луканов : - ще правим капитализъм ама ние ще сме капиталисти. И се почна един комунизъм-капитализъм с убийството на Луканов та до днес .
61
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименEee tq ministarkata ni kaza "stiga ve4e"sega e vreme i nie da i go kajem...i v toq red na misli..mislq 4e se dose6tam koi e izvar6itelq na tova deqnie...samo poni4kite sa..drug nemoje da bade :))))
60
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе каква стана тя. Всяка сутрин като пусна телевизията и чувам, че някой са го остреляли. Така ще загине капитализЪМЪТ у нас. Самите капиталисти ще се изпострелят. На времето така е загинал феодализмът в Англия.
59
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
При мафиотско управление на държавата,мафията се чувства най-комфортно.Май вече не минава ден без убийства,грабежи и всякакви други престъпления.От "ало осмамници"до изнасилвания от политици.От разпада на съдебната система до некадърността на МВР.Държавата се разпада,а политиците ни плашат,че без тях ще бъде по-зле.Е,колко по-зле може да стане,освен народа да се вдигне,да ги измете и да вземе нещата в свои ръце.
58
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Къде??..ааааа във Враца .. не, не , там не убиват . Тази бизнесмен е искал да си почисти личното оръжие и без да иска се е самопрострелял. Добре , че не се е самоубил.
57
4
 
10
 
! Отговори
ист преди 8 години
Слаба министърка. От кога и говоря, че до всеки бизнесмен трябва да има винаги поне двама полицаи. Особно когато се връщат в полунощ. Бизнесмените винаги са честни, не са криминално регистрирани, а може би сексуално.
56
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ей на сега "министърката" ще даде пресконференция да обяснява как тя ръководи МВР-то. А както каза една анализаторка - В МОМЕНТА МВР Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПОЧИВЕН ДОМ В СТРАНАТА. За съжаление - така е, това е реалността. Та значи министърката успешно управлява най-големия почивен дом в България - МВР-то....... И това вече всички го виждат - дори и БИЗНЕСМЕНИТЕ със така наречения от госпожата бял бизнес.
55
1
 
24
 
! Отговори
Дзержинский преди 8 години
Каква полиция бе?! Полиция нема! Има само униформени тарикати - пушещи и ядящи банички, които служат на властниците на принципа: "Вие крадете плебса и баламчетта и докато и на нас давате, ние ще ви вардиме докато дойде време за 20 заплати и дебела пенсия".
54
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бизнесмените ни с прякори, милицията ни в амок, министърката - статистик-преброител! Нема такава държава!
53
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Оставка на Бъчвата! И реформи в съда и мвр
52
2
 
16
 
! Отговори
е преди 8 години
Полициятааа..къде сте ? Нашата полиция ни пази ..,а бизнесмените ни -падат като круши
51
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бизнесмен в САЩ - Бил Гейтс Бизнесмен в България: Мичо Базуката . Пешо Крана , Дидо Хавлията и т.н.Мутри стават бизнесмени ,след което политици.
50
3
 
18
 
! Отговори
Чудо преди 8 години
Не е криминално проявен..Стига бе, бизнесмен да не криминално проявен?
49
4
 
13
 
! Отговори
Закривай преди 8 години
Закрийте тази бедна страна и проблеми няма да имате.
48
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Че в Враца и престижен квартал ли има ? нали уж били най-бедните в европа