Свидетел №1: Братята – бити, Тодор с бокс в ръката!

Мариан разкри всичко, което е видял от фаталната случка във Враца
Обновена: 22 яну 2016 16:45 | 22 яну 2016 11:37,
243
Свидетел №1: Братята – бити, Тодор с бокс в ръката!
Снимка: Нова тв

Тодор имаше признаци за получен инфаркт, котегоричен бе пред Нова тв Мариан Иванов – мъжът, оказал първа помощ на 18-годишното момче, което почина след сбиване с братята Иван и Десислав Дамянови в центъра на Враца.

"Когато пристигнах на мястото, бой вече нямаше. Десислав беше със затворено, насинено око, а Иван – с разбита уста. Тодор стоеше по средата, видимо му беше доста забавно", разказа Иванов.

Мъжът е старши планински спасител от 12 години и в над 600 случая е оказвал първа помощ на пострадали.

Още по темата

Мариан видял метален бокс в ръката на Тодор, който бил взет от момче, слязло от такси на мястото на побоя. Полицаи все още нямало.

"Малко след това дойде и майката на Тодор. Тя започна да му крещи: "Стига, бе! Не ти ли писна?!". Той й отвърна: "Виж какво ми направиха колата, ма! Виж ми огледалото! Когато дойде полицията, ще видим кой кой е!". А жената му каза: "Ти за едно огледало ли си?", разказа още Мариян.

Секунди по-късно Тодор се сринал на земята. Майка му извикала: "Никой да не го пипа! Той си има здравословни проблеми!".

Мариан предположил, че Тодор е епилептик: "Такъв човек не се пипа, те сами възстановяват жизнените си функции", допълни мъжът.

"След това някой тръгна да му дава вода, аз им се скарах да не му дават, за да не му попадне в гърлото и да се задави", обясни още Мариан.

По думите на свидетеля когато той се е обадил на 112 никой все още не е имал нужда от медицинска помощ, защото Тодор е бил видимо добре. Наранени били само братята и то не сериозно.

Мариан обяснява, че по Тодор нямало никакви видими наранявания, нито по лицето, нито по тялото.

"Тодор няколко пъти опита да се изправи на крака. Аз го поставих да легне. Тогава той вече нямаше пулс – нито на врата, нито на ръцете, нито на гърдите", спомня си свидетелят.

"Категоричен съм, че не познавам нито една от страните", обяви свидетелят.

Майката на Тодор обаче отрече между нея и синът й да е имало скандал. "Тони никога не ми е създавал проблеми", категорична беше майката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
4
 
22
 
! Отговори
niki преди 8 години
Какво се оказа? Че една присъда може да бъде предрешена от една масова медийна манипулация? Че едни хора могат да са виновни само защото са излезли някакви да протестират,само защото присъдата им е издадена във фейсбук с лайкове? Че прокуратурата може да бъде манипулирана чрез медиите и накарана да смени позицията си за една нощ на 180 градуса? Че резултатите от аутопсията нарочно се бавят, за да не се изложат разследващите органи говорили откровенни глупости по телевизора????
104
3
 
3
 
! Отговори
До 131 преди 8 години
А ти защо смяташ че за злобарите, сеирджиите и най-обикновените простаци истината е от някакво значение? На тях им дай някоя сладникава историйка, за безкрайно лошите, безкрайно добрите и добрия чичко детето въздава справедливост.
103
8
 
26
 
! Отговори
Човека казва преди 8 години
какво е видял,ако някои пт нас е на негово място и всеки му пише глупости как ще подходите,решил е да каже видяното!Виждал съм това момче 2009г.на Боровец,работи професионално,незнам как коментират юовечето хора тук без да са го виждали дори!
102
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За някои хора очевадно истината не е важна, важното е да има лов на вещици, да изгорим на клада предварително набелязаните! Аман от *** които разбират от всичко, аман от велики конспиратори, аман прости злобари и сеирджии! До кога в България простотията, нихилизма, евтината сензация и демагогия ще бъдат водещи? Обществото ни само поддържа някаква виртуална реалност, без интерес от истината и тук не става въпрос само за този случай.
101
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 125. Извинявай,но не разбрах.Ако се казваш Мариян значи си лъжец?И ако не си красавец по който припадат кифлите-също?
100
21
 
9
 
! Отговори
НЕ преди 8 години
ПОНЕ ГО ТУНИНГОВАЙТЕ МАЛКО ТОЗИ, ПРЕДИ ДА ГО ТУПНЕТЕ ТУК ДА ПЛАШИ ХОРАТА.....
99
28
 
12
 
! Отговори
Безсрамници! преди 8 години
Не бе, той ги е пребил и после е умрял от кеф! В нормална държава това е подсъдимо и този така наречен свидетел трябва да седнд фо поничкитеза лъжесвидетелстване и то с безапелационна наглост, както и очевидно прикриване и съучастие в убийство!Показанията са меко казано смешни, все едно дете в 5ти клас се опитва да ме лъже!
98
6
 
10
 
! Отговори
Cleo преди 8 години
А тоя защо говори пред пресата като е толкова важен свидетел? По прнцип този процес вече е опорочен преди да е почнал, в нормалния свят това не се прави за да не се повлияе на журито и тн. Абе нЕма такава държаа!
97
28
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не може да се вярва на мъж с име Мариян и такава мутра.Този лъже.Сигурно ще се облажи с некой лев,но грехът ще му тежи.С тая физиономия спокойно може да кандидатства за обежище в Германия.
96
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този *** на снимката, заедно с Жоро павето и А.А са най-големите продацници в града. Това са отрепките на Враца.Иначе, че лаймото е виновно това е ясно.
95
4
 
13
 
! Отговори
Вуте преди 8 години
Струва ми се,че и тоя случай ще влезе в архива на "Досиетата Х"- истината е някъде там...
94
8
 
11
 
! Отговори
Tinty преди 8 години
Подобна история описаха още на другия ден, във някой от жълтите вестници беше, и всичко стана ясно най вероятно след като е ползвал бпкс са му го взели и са го поотупали', а после е получил инфаркт.
93
8
 
10
 
! Отговори
NACO преди 8 години
Да,Мариян РАЗКРИ и,че БЪЛГАРСКА ТЕЛЕВИЗИЯ му е предложила ЛЕК АВТОМОБИЛ за да каже нещо по случая!? КОЯ,КОЯ,КОЯ е тази "ТЕЛЕВИЗИЯ"?!
92
27
 
18
 
! Отговори
Няма значение преди 8 години
Абе, тоя Марианчо нещо не ми харесва нещо му куца хахаххах
91
26
 
26
 
! Отговори
Калпазанин преди 8 години
Ако тези двама братя тюфлeци ги бях ударил с бокс, само по веднъж, сега щяха да ме съдят за двойно убийство!Единия си прехапал устната "отвътре", на другия окото му се оправило още на следващия ден. С бокс били пребити а Тодор починал от инфаркт нищо, че имал 28 наранявания... ... И един мармот завиваше шоколада в станиол...
90
28
 
18
 
! Отговори
tt преди 8 години
Изключително надежден свидетел.На тоя талибан няма да му дам да ми почеше кучето.Ама за съда бил основен свидетел...Боже пази България от съдебната система...
89
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Лорав Индия минават покрай теб докато някой те побутне към оная река да те доизгорят. Ама друго си е такива гледки вски ден в Индия са "блаженство"? е като оскотееш на макс така ти се струват нали
88
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Няма значение Абе,ние ще го оставим да почива в мир.Ама опечалените родители и русата кифла не го оставят.Станаха ТВ звезди.Показват ги по-често от Б.Б, за което си трябва голям талант.
87
11
 
3
 
! Отговори
До сър Пичук преди 8 години
Човек без пулс може да живее до осем минути. Георги Илиев, след като му пръснаха сърцето, е разменил по няколко думи с охраната си.
86
6
 
8
 
! Отговори
Няма значение преди 8 години
еха пак сте ми изтрили коментара Оставете момчето да си почива в МИРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР