Домашен арест за мъжа, нападнал ученици в 17 СОУ

Бащата просто искал да защити сина си от тормоз
24 яну 2016 17:14, Петя Славова
11
Домашен арест за мъжа, нападнал ученици в 17 СОУ
Снимка: архив, Булфото

Софийският районен съд постанови домашен арест за мъж, нападнал ученички в столичното 17 СОУ преди дни, съобщи Нова тв.

41-годишният Илиан Лепоев нахлу в учебното заведение с намерение да се саморазправи с ученици, за които синът му твърдял, че го тормозят. В разгара на скандала между родителите на момчето и други ученици, Лепоев ударил две от момичетата, разказаха свидетели.

Като обвиняеми по случая бяха привлечени и Гинка Лепоева (39 г.), Аделина Сърбинска (45 г.) и непълнолетния А.К. за съучастие. Двете жени бяха освободени под гаранция в петък, а на момчето бе назначен „надзор от инспектор при детската педагогическа стая”.
 
Илиан Лепоев вече е бил осъждан за престъпления от общ характер. Има условна присъда, по която вече е реабилитиран.
 
Мярката за неотклонение „домашен арест” може да се обжалва в 3-дневен срок.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
0
 
! Отговори
Gost преди 8 години
Интgigересно ми е само следното докога знаете ли имам приятеои които подиграват хората станаха на 41 и са същите с акъл на 13 е питам аз в един малък град като ловеч трябва ли да ги траем нормалния да е подиграван щото е различен от тоя които е ненормален мога да кажа и кои са не ме притеснява
9
1
 
2
 
! Отговори
az преди 8 години
за всичко е виновно едно същество.което винаги потулва проблемите.да няма публичност.100% то е знаело за проблемите.но както винаги ПОТУЛВА .и затова се стига до ......едно лъжливо,пияно същество
8
1
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Ей хора без да знаете какво се е случило защо пишете . Дали ако вашето дете бъде заплашвано Вие ще стойте безучастно . И не съдете хората без да ги познавате .
7
4
 
4
 
! Отговори
Баща на момиче преди 8 години
Този баща е голям ***, ще ги бие в училище! Такъв проблем имах и аз с едно лай о, но се саморазправих с *** на улицата на 4 очи. *** се! Не си и помисли да издевателства повече с детенце!
6
2
 
4
 
! Отговори
ANONIMEN преди 8 години
4 - TE I NA MOM4ETO OT VRACA , NQMAXA PRAVO DA MU VDIGAT RUKA , AMA GO UBIXA !!!!!?????????
5
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Той просто искал....да защити детето си и просто нападнал в училище... чуждите деца...Има ли сила, която да ни върне човешкия разум?Забравихме да говорим. Да мислим критично. Да бъдем самокритични. Най лошото е, че вече отказваме да се учим. Нито от чуждите грешки. Нито от собствените си.
4
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
никой няма право да вдига ръка на по-малък от него, какви хора сте, ако набият вашите деца!
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това ли е новината на деня? Предлагам ви следващия път да напишете и как съседи са се скарали че единия вдига много шум. Сигурен съм че ще "избие рибата"
2
4
 
12
 
! Отговори
citizen преди 8 години
"ba6ta"? Като биеш момичета заради сина си, не му правиш услуга. Резулатите от подобно възипитание виждаме навсякъде, че даже са и основен контингент в сайта.
1
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сигурно са мигани!Там наблизо е Факултето,а на днешно време вече на тях им се поднасят оценките на тепсия,за да има бройки в училището!