Спипаха 16 незаконни мигранти край Гелеменово

Всички задържани са от Афганистан и без документи
24 яну 2016 14:12, Красимир Ангелов
30
Спипаха 16 незаконни мигранти край Гелеменово
Снимка: Булфото, архив

Общо 16 незаконно пребиваващи в страната ни чужденци са задържани в района на пазарджишкото село Гелеменово, съобщиха от Областната дирекция на -Пазарджик.

Те са засечени от автопатрул на полицейското управление в Пазарджик в събота вечерта. На мястото веднага са изпратени полицейски екипи, служители на звено "Миграция" при ОДМВР-Пазарджик. Установено е, че всичките са от територията на Афганистан, без документи за самоличност.

Изяснява се как и откъде са влезли на територията на страната ни.

Извършен им е първичен медицински преглед и късно снощи са транспортирани до Дом за временно настаняване на чужденци в Елхово.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре бе, до кога ще настаняване и храним терористи ?! Аз не мога да разбера толкова ли са прости тия управляващи. Добре има война.. тя е в сирия, какво правят тия афганистанци тука? Дори и да са тръгнали от афганистан да бягат - къде са им доументите? Аз ако бях на власт директно ги разстрелвам на границата - един багер и 2 метра под земята. Няма документи - няма човек. Кой може да каже от къде е влязъл, от къде идва и за какво се бори?
17
1
 
17
 
! Отговори
Потури преди 8 години
Вместо да ги настаняват. Да им теглят дуспата към Турция или Гърция то и без тва бъл.народ е гладен и ще си отглеждаме индианци диваци
16
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поетът го е казъл:"Не сме народ! Не сме народ, а ***,пак ще кажа и с това ще да свърша."Така че всеки си заслужава съдбата, щом на стадото му харесва, значи нещата за него са ОК.За съзалението това е истината. Замислете се сутрин като отидете в градският транспорт как изглеждат хората, какви теми ги вълнуват и какво и по какъв начи го коментират. Замислете се като отидете на обяд на същите неща и ще осъзнаете, че огомна част от стадото просто съществуват и не осъзнават, че те са трупове...
15
0
 
14
 
! Отговори
ODESSA преди 8 години
Бъркаш. Не са само от афганистанци, всякави ***. Но афганистаните са ударния отряд на чичо сам. Това са войниците на халифата. Това са поклонниците на *** който бил опознал жена си, нищо от това, че било 4 годишно.
14
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На мен ли само ми прави впечатление... Мигрантите заловени на територията на Република България са все от Афганистан. Или се бъркам
13
2
 
25
 
! Отговори
Гневен българин преди 8 години
Толерастията и т.нар. евроатлантизъм изяждат главата,но ние още не си даваме сметка.Безумно *** и наивен народ сме.5 века роби на безпощадни мюсюлмани и сега вместо да сме най-твърдата,безкомпромисна и бореща се срещу нашествениците страна в цял свят,ние ги посрещаме като сякаш са ни скъпи гости.
12
1
 
18
 
! Отговори
ODESSA преди 8 години
Нямат документи няма и проблеми. При девиците директно, ии един оставен жив да разкаже на кандидатите, съблечен чисто гол и намазан със свинска мас.
11
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
dosta si trezven shtom sam zadavash i si odgovarqsh i se prestavqsh za vladi i tresvomislesht
10
1
 
28
 
! Отговори
do 7 преди 8 години
Защото, драги, когато се разчуе, че оттук се преминава лесно, ще заприиждат хилядократно повече. И тогава сме свършили. По-добре да ги разстрелват, отколкото да ги пропускат.
9
7
 
0
 
! Отговори
do trezvomislesht преди 8 години
kato si pravish plyusove olekvali ti :) ?
8
0
 
38
 
! Отговори
ТРЕЗВОМИСЛЕЩ преди 8 години
До ТРЕЗВОМИСЛЕЩЗабравих нещо важно ... нашенскит каналджии да бъдат обесени по границата !!!!
7
1
 
44
 
! Отговори
ТРЕЗВОМИСЛЕЩ преди 8 години
Не знам за караиника, но това е военна операция на исляма срещу цивилизяцията. Всички знаем кои са идеолозите и финансистите .. но не знам с кой акъл Европа се връзва на това. господ да пази Европа защото сегашнште политици там са или сляпи или уплашени или с промити мозъци.Изобщо не съм русофил но май последната надежда на европа ще е Русия да се справи с тези орди от из.. ги!
6
1
 
1
 
! Отговори
do 7 преди 8 години
to bez tuy tezi "gashti" sa ti kupeni ot Evropa (evro fondove)
5
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** , защо ги задържате оставете ги в студа .. да се каляват и да ходят в сърбия. От такива като вас службогонци ще останем без ***
4
1
 
38
 
! Отговори
х преди 8 години
От Афганистан, но нямали документи. Те мога да кажат, че са от Швеция ако искат. Връщайте я тази ***, не ни трябва.
3
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изеснявало се от къде са влезли? От Папуа Нова Гвинея я по. Един калашник срещу главата и обратно вТурция!
2
1
 
9
 
! Отговори
oste spite li ? преди 8 години
SVETOVNA KONSPIRACIQagentite nasarchavat bejancite da DVIJAT sas barzi krachki kam Evropa inache ne bili jelani i shteli da gi integrirat sled kato minat prez sitoto i se vaspolzvat ot gotovata produkciq
1
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И? После къде отиват, хубаво, че са ги спрели, да излязат се га и да кажат, какво ги праят после, няма нужда и тях да храним, или после просто да избягат