Самолет за Бейрут е кацнал принудително в София

Пиян пътник се е държал агресивно
Обновена: 26 яну 2016 22:25 | 26 яну 2016 22:22, Елка Василева
11
Самолет за Бейрут е кацнал принудително в София
Снимка: архив, Reuters

Самолет, пътуващ от Лондон за Бейрут, е кацнал извънредно на летище София заради пиян агресивен пасажер, съобщи БНР.

От МВР обясниха, че екипажът е взел решение за кацане, след като пътникът е започнал да се държи агресивно с част от екипажа и другите пътници на борда.

Вероятно той вече е свален от самолета. Очаква се да бъде разпитан от българските власти, а по-късно самолетът да продължи полета си за Бейрут.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
ИЗВИНИ СЕ БЕ преди 8 години
Болене ти ли си???
3
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ей, Волен не спря да пие и да създава проблеми!
2
0
 
5
 
! Отговори
@3 преди 8 години
Много ми е интересно как си представяш, няккой да стреля в летящ самолет. Някак не ти ли се струва опасно? В САЩ щяха да го укротят, може би с тазер, да му сложат белезници, и да го превозят до най-близкото летище. След което щяха да му повдигант всякакви безумни обвинения, може и в тероризъм. Но за да стрелят в самолета, положението трябва да е МНОГО сериозно! Освен това става въпрос просто за пиянска свада, никой не твърди, че е имало заплаха за безопастността.
1
0
 
11
 
! Отговори
Teo преди 8 години
Чудя се какво се случи с нас? Това ли е новия морал и ценностна система? Заради един пиян *** приземяват аварийно самолет? И всеки го е страх да го постави на мястото му не заради друго, ами защото този като изтрезнее може и да го осъди. Такава е новата система - трябва да мълчим и да търпим,без право на действие при такива ситуации. Трябва сляпо да се уповаваме на полиция, която лесно се превръща от пазител в репресивен орган в ръцете на властта. И това се набива от поколения.Сещате се,нали?