Задържаха шофьора с бокса, свидетелка: Невинен е!

Вчера мъжът нападна шофьор на градския транспорт
27 яну 2016 08:52,
51
Задържаха шофьора с бокса, свидетелка: Невинен е!
Снимка: Нова тв

Задържан е мъжът, който нападна с бокс шофьор от градския транспорт. Той е арестуван късно снощи за 24 часа и тази нощ е давал обяснения в полицията.

Нападателят е на 32 години, поясниха за bTV от МВР без да разкриват повече информация по случая.

Вчера шофьор на градския транспорт стана жертва на неочаквана агресия на пътя. Случката се разигра сутринта малко след 8:30 часа при гара Подуяне.

Причината - шофьор на лек автомобил засякал автобус по линията 305, след което налетял на бой, разказаха очевидци.

Шофьорът на автомобила избягал, а този на рейса бил ударен с бокс в челюстта.

Още по темата

Раненият шофьор успява да се качи в автобуса отново и да го премести до следваща спирка. Там лекари го преглеждат и устаноявяват, че няма нужда да ходи до болница.

Свидетелските показания за случката обаче се разминават.

"Шофьорът на автобуса беше този, който слезе, извади момчето от колата и му нанесе няколко удара. Мъж от пътниците ги разтърва и докато държеше водача на автобуса другият шофьор се качи в колата и потегли. Надявам се истината да излезе наяве", твърди свидетелка пред Нова тв.

Тя твърди, че вече е дала показанията си в полицията. Шофьорът отрича пръв да е проявил агресия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
3
 
! Отговори
) преди 8 години
Пак бързате с коментарите. Свидетели казват, че шофьора на колата се е качил в автобуса, ударил го е и е избягал. Обикновенно по-агресивните и наглите си намират свидетели и почват да заливат медиите на принципа една лъжа 100 пъти казана е истина. Както вчера писах, тия полицаи дето нищо не правят ще почукат на вратата му. После ще разпитат и другите свидетели. После лекарите ще установят нараняванията и кога са получени. И накрая ще стане като във враца- тия дето реваха се оказаха виновни.
14
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 15Преди Освобождението от турско робство София е било кално, мръсно и пропаднало село с 10 000 жители - забравено от Бога място. Кой направи София столица на България питам аз ?
13
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
трябва да приемат закон, всеки ден да се бият тъпите шофьори на автобуси и таксита, ако не и по два три пъти на ден
12
1
 
7
 
! Отговори
Иван преди 8 години
Извадил го, но той си шофирал с бокс на ръката?
11
1
 
11
 
! Отговори
Grom преди 8 години
Трябва да се отучат хората да се бият по пътищата. И трябва да има политика за това. Силно изразена в глоби и НК, а може и в КТ - по някакъв начин да те глобяват от годишния отпуск, който да ти отива за боядисване на училищни огради.
10
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Трябва шофьорите на автобуси и таксита да спазват правилника за движение и стига са ревали ,че са онеправдани.
9
1
 
15
 
! Отговори
тати преди 8 години
Пак излиза че е саморазправа !Но Медиите понеже са под контрол - тръгват да го извъртат че единия е света вода ненапита а другия е лошият ! Идеята е да се предпази правителството ! Защо ли !Защото пак лъсва, че няма контрол във Б-я, щом сме стигнали до саморазправа !Няма здрава власт ! Няма я Родната - Милиция , да всява ред и почит !Поредната случка, доказваща, че Б-я затъва !
8
3
 
6
 
! Отговори
-10 преди 8 години
Интересно, как се вади човек от кола и докато го вадят, как е успял да си сложи бокса?
7
3
 
17
 
! Отговори
king_for_a_day преди 8 години
Щирлиц, а да ти е хрумвало, че обикновено има причина да пресича от крайна лява до спирката в крайна дясна или обратно? Как, според теб, може да се вземе ляв завой, който е 20 метра след спирка? А нали ти е известно, че трябва да пропускаш автобусите от градския транспорт при потегляне от спирка (раздел 7, чл. 72 от ЗДвП)? Но и да си с предимство, нали си даваш сметка, че ти си сам, а в автобуса им 50-100 човека? Заради такива келеменца като теб, по пътищата ни е ад.
6
0
 
3
 
! Отговори
Gele преди 8 години
странно е колко близко са два случая, в които историята на потърпевшите е разбита на пух и прах от свидетели. Наистина ли сме толкова убедени във "своята" версия на случилото се или неможем да си признаем истината, че просто "са ни набили"
5
13
 
12
 
! Отговори
Щирлиц преди 8 години
Много обичам автобус да се насочва към спирката от лява лента,ако съм до него изобщо и не достига до спирката.Има си правилник,не ми дреме дали е от село и дали "гони график".
4
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Слушах сутринта някакъв шеф от градския транспорт, който обясняваше, че шоьорът на автобуса слязал и "помолил" другия шофьор да отмести автомобила...Всички занем колко са учиви рейсаджиите, така че е ясна цялата ситуация. Ни въпреки това не може при всеки проблем да вадиш бокс, нож или бухалка и да раздаваш правосъдие! Ако не епри неизбежна самоотбрана за такова нещо трябва да се лежи в затвора! Удър с бокс е потенциално смъртоносен, освен ако не си голям късметлия!
3
19
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
АРОГАНТНИТЕ АВТОБУСНИ ШОФЬОРИ ДРЯБВА ДА БЪДАТ БИТИ.
2
19
 
18
 
! Отговори
Абу Ахмад ал Чихуаху преди 8 години
Автобусните шАфИори са нагли и смърдят на чесън.
1
15
 
15
 
! Отговори
tih velikan 681 преди 8 години
Hora,razberete che shofyorite na avtobusite sa tezi,koito zasichat na putya koli.I na men mi se e sluchvalo i vednuj edin shofyor taka ostana minus dva zuba ot tolerantnost i vejlivost na putya.Ubeden sum che i drugi svideteli shte zashtityat poturpevshoto momche"s boksa".Super nagli bakshishi i super nagli shofyori na avtobusi,lechenieto na tozi agresiven mantalitet e to-ya-ga za tyah.Az lichno sum nakazval dosta shofyori.Nyama nachin