Малката дъщеря на убитата в "Надежда" била там, спяла

Според съседи убитата жена била агресивна, тряскала врати
28 яну 2016 17:14,
11
Малката дъщеря на убитата в "Надежда" била там, спяла
Мястото на самоубийството; Снимка: Булфото

Жената не била нещо добре - тряскала врати. Агресивна без причина. Това разказа пред Bulgaria ON AIR един от съседите от блок 145 в "Надежда", където днес жена и дъщеря й бяха зверски заклани от мъж на 53 години.

Според "24 часа" убиецът се казва Красимир Петров, а убитата по-възрастна жена Маргарита Асенова.

Съседите разказаха, че семейството живеело от скоро под наем в апартамента. Мъжът нямал криминални регистрации, работил като шофьор.

Още по темата

Засега не е ясна причината за случилото се. Полицията разследва няколко версии - сред тях изневяра и битов скандал.

Тежкото престъпление бе извършено снощи малко след 1 и 30 часа. 53-годишен перничанин отнема живота на 20-годишна жена и нейната майка на 45 години. След което слага край на собствения си живот, като се хвърля от 6-тия етаж. Оставя и предсмъртно писмо.

Стана ясно, че убитата жена е имала и още една дъщеря - петокласничка, на 12 години. Момиченцето било в гарсониерата по време на кървавата баня, но спяло, докато Красимир убивал майка му и 20-годишната му сестра.

В преддсмъртното си писмо убиецът моли 12-годишното момиче да бъде дадено за отглеждане при негов приятел.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
иван преди 8 години
дали не е имал нещо с някоя от дъщерите и за това майката и едната да са убити а другата да иска да се даде на определени хора.
6
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Един *** от Перник изоставил брачната си половинка и двама сина и заживял на семейни начала с 45 годишна перничанка и двете и дъщери в София.Ревност и обвинение за лекото поведение на жената и по голямата дъщеря(написано в предсмъртната бележка) довело комплексара до убийство на две жени.Жалко за тях,а законната му съпруга трябва да черпи че се е отървала от комплексар убиец.
5
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В преддсмъртното си писмо убиецът моли 12-годишното момиче да бъде дадено за отглеждане при негов приятел.НЕ, не са "у ред" хората в БГ....!
4
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе определено тази я е избвало на комплекси като е тряскала врати. Този да изперка явно тази го е тероризирала. Никой не му е приятно да му тряскат вратите по 24 часа на денонощието!
3
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Скъпи ни българските мъже! Дали вие искате да убие всички, които не ви харесва? Вие сте разумни хора или диви животни? Ужас!
2
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ОФФ АМАН от глупости,и?като тряскала вратата значи давай да я убиваме?или,ок не е била добре,добре е станало,абе не човеци, ами по зле от животните сме
1
15
 
41
 
! Отговори
щирлиц преди 8 години
жалко за погубените животи,бог да ги прости! съвременната българка нека знае че когато изневерява не това не я прави "авантюристка",а обикновена к000рва. също и важи и за българските мъже който хранят "мастийте",за сметка на децата си.семейните ценности се пренебрегват от българите и деградираме като нация.