Зверство! Мъж уби две жени и се самоуби в "Надежда"*

По първоначална информация извършителят е познавал жертвите
Обновена: 28 яну 2016 09:37 | 28 яну 2016 09:15, Елка Василева
57
Зверство! Мъж уби две жени и се самоуби в "Надежда"*
Снимка: архив, Булфото

Мъж на 53 години е убил две жени в квартал "Надежда" в София, след което се е самоубил.

Сигналът за тежкия инцидент е подаден около 2 часа през нощта, съобщиха от МВР.

По първоначални данни сигналът е подаден от мъжа, който заявил, че ще се хвърли от шестия етаж.

Дошлите на място полицаи намерили пред блока безжизненото тяло на мъжа, който е от Перник.

В жилище във входа са открити труповете на 45-годишна жена и 20-годишната й дъщеря.

При огледа на апартамента полицаите се натъкнали на локви с кръв. По стените също имало пръски.

Мъжът е убил първо майката. Убийството е извършено с нож, като убиецът е наръгал многократно 45-годишната жена. След това заклал и 20-годишното момиче.

Засега не е ясна причината за случилото се, но по първоначална информация извършителят е познавал двете жертви.

Нова тв твърди, че в основата на зверството стои болезнената ревност на мъжа, който живеел с двете жени от една година.

Написал е предсмъртно писмо. Разследва се версията за битов скандал. На местопроизшествието има служители на реда.

*Информацията е актуална към 9.35 ч.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Днес.бг се превръща в WC-жълт сайт
32
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Публикуват се само такива битовизми и гнусотии заради това, че най-много коментирате под тях, а не под важните за всички ни новини, които се замаскират, както стана с оправдателните присъди на Цветанов и разни други персони! Toлкова сме зле, че за 25 години Бойко е бил подсъдим само по дело за клевета (по сигнал на Бареков) и го е загубил, защото е изключително ***(каквито са явно и юристите му).
31
9
 
3
 
! Отговори
Meн преди 8 години
До 51. Навремето Жените бяха Жени ... Днес почти всички са Плеѝ...ме?? ки . Може би затова.
30
3
 
10
 
! Отговори
me преди 8 години
Ужас, убийствата от ревност идват и в България. Първо бяха жената с детенцето, после намушканото момиче, сега и тези две жени майка и дъщеря. Какво ви става бе, мъже, защо не обичате вече жените си? Едно време се е считало за знак за любов да умреш за жената, която обичаш, сега какво, знак е когато тя умре щото я "обичаш"? Ужасно! Става като в Испания, само дето там поне има цяла система за пазене на жените.
29
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Народът тотално превъртя от хубавия живот и "стабилността"! После питат защо има протести. Ако слязат от мерцедесите и напуснат замалко дворците си ще разберат! България е територия на отчаянието.
28
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
АКО БОЙКО БОРИСОВ КРАСИВИЯТ,БЕШЕ ОБЪРНАЛ ВНИМАНИЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО,ВМЕСТО НА МАГИСТРАЛИТЕ.НЯМАШЕ ДЪГИ ИМА ТЕЗИ ЕЖЕДНЕВНИ УБИЙСТВА.И ПАК ДРАПА ***..А ЗА ВЛАСТА КАТО ЗА ОПЪЛЧЕНЦИТЕ НА ШИПКА.МРЪСЕН ИЗВ..Г ОСТАВКА,НЯМАШЛИ СРАМ ОТ ХОРАТА.НЕДЕЙТЕ ДА СТОИТЕ В КЪЩИ СТАВАЙТЕ ДРУГАРИ,ТАЯ ГЛАДНОТИЯ И МИЗЕРИЯ Е НЯМА НИКЪДЕ СТАВАЙТЕ.КОЛЯТ САМОТНИТЕ НИ ВЪЗРАСТНИ РОДИТЕЛИ КАТО ПИЛЦИ ЗА 5 ЛЕВА.КЪДЕЕ ТОВА В КОЯ ДЪРЖАВА.БОРИСОВ ПЛАЩА КАТО ***.Т НА ВСИЧКИ ЗА ДЪГО ПАЗЯТ И ДАЕ ТАМ.
27
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Психическото здраве на българите е съвсемразклатено. Факта че се прибягва все по-често до насилие с повод и без повод е красноречив показател
26
5
 
21
 
! Отговори
12 преди 8 години
Няма и нищо на държавата. Българинът е ***. Това, че Българинът е умен и работлив е илюзия. 95 процента от населението не става за нищо. Дори ромите ни се подиграват на тъпотията и ни работят отвсякъде. Да не говорим за европейците и турците. Огледайте се и проумейте този очевиден факт. Прости хора, чиято ценност е да се наяде, да се облече като *** или крисковец, да му се възхищават и да го уважават/а защо?/ и да става каквото той каже. И откача че света му се смее или не го слуша.
25
1
 
12
 
! Отговори
една българка преди 8 години
какво става в тази наша държава,изперка ли народа,то при такъв живот няма начин-няма работа,няма пари ,няма съд и справедливост,кой на когото може и както може пълен хаус-боже господи пази България
24
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Махнах се от dir.bg, vesti.bg, сега ще се махна и от вас. Това не са новини за първа стараница. Направете криминална хроника и който иска да си чете.
23
2
 
4
 
! Отговори
Никой си преди 8 години
До Некой си...Добро утро Никой! Цъкнах ти минуса, защото въобще не си прав, ами си много болен. *** при джипито и си пий хапчетата, че има опасност да извършиш подобно анти-парантийско действие. Опасен си, брато!
22
4
 
17
 
! Отговори
филосоВски преди 8 години
Ревността е присъща за хора егоистични по натура или нравствено недоразвити, да се счита ревността за необходима принадлежност към любовта е непростимо заблуждение!
21
2
 
26
 
! Отговори
Т.А. преди 8 години
Как пък един от тия изперкали убийци не се сети, че проблемите му реално идват от народното събрание и не реши да повършее там вместо да убива невинни покрай себе си!
20
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Както биха казали червените бабички "е нямаше такова нещо едно време".Е нямаше, вярно, нали и да имаше, нямаше да го кажат.Бог да прости.
19
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да беше оставил поне момичето.***.
18
3
 
59
 
! Отговори
Чикън преди 8 години
Народът тотално изперка. Стана нервен и агресивен. Жалкото е, че тази агресия не е насочена към източниците на проблемите му, ами към себе си.
17
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стабилни в мизеията !
16
4
 
13
 
! Отговори
Тялото преди 8 години
Зверска комплексарщина.
15
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе тоя наистина ли е "живял с двете жени"? Алооо, Днес.бг, ако знаете и за други такива, които са съгласни да живеят по 2-3 с един мъж, дайте им адресите....
14
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ставащото е нормално продължение на *** сериали, с които ни заливат всички телевизии. Затова и спрях да ги гледам, защото не си струва да си пилея времето с подобни бози. Само интриги и простотии...