Не съм взривил аптеката си, категоричен е Марешки

Разни тролове пускат тези слухове, смята бизнесменът
30 яну 2016 10:48, Анисия Иванова
62
Не съм взривил аптеката си, категоричен е Марешки
Взривената аптека. Снимка: Булфото

Бизнесменът Веселин Марешки отрече сам да е взривил аптеката си в Бургас и категорично заяви, че не се страхува.

"Моята версия за случилото се е опит за отклоняване на вниманието от основния въпрос, а именно защо при цена на дизела във Варна от 2,70 лв. през януари 2014 г. и цена от 1,48 лв. през 2016-а цената на автобусното билетче е 1 лев, а не 0,50 лева?”, попита Марешки в ефира на Нова телевизия. 

Вчера в ранните часове на деня беше взривена аптека на бизнесмена в Бургас. Обектът е разположена в партерното помещение на жилищен блок. Нанесени са само материални щети по охранителната щора и остъклението на аптеката, счупени са и стъклата на апартамента над търговския обект. Няма пострадали.

Още по темата

Марешки обясни, че в личен план не е притеснен от случилото се, но е притеснен за държавата, че в "21 век, в демократична държава хора се разхождат по улиците с взривове, гранатомети, бомби, боксове и се раздава правосъдие".

По думите му вместо да се обсъжда това, че варненците са ограбвани, се коментират "две стъкла”. Марешки заяви, че няма подозрения кой е взривил аптеката. Той поясни, че е един от малкото бизнесмени, които ходи без охрана и не смята да промени това и в бъдеще.

"Това са разни тролове, които пускат тези слухове, за да омърсяват съзнанието на хората”, допълни бизнесменът.

Към днешна дата Марешки притежава една от най-големите вериги от аптеки и аптечни складове в цялата страна. През есента на миналата година откри първата си бензиностанция във Варна и започна да продава горивата с 30 до 50 стотинки по-евтино.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още по темата: бургасвзриваптека
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
11, най-вероятно е старта на президентската му кампания.
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Гербаджия - висшистКогато го пишеш това по-горното, винаги слагай в скоби едно КАЛИНКА, за да ни е по-ясно ....
10
14
 
7
 
! Отговори
Неутрален преди 8 години
Аз пък като чета коментарите, ми става ясно, че Марешки си е купил *** и се подготвя за изборите.
9
3
 
16
 
! Отговори
qweeqw преди 8 години
До АнонименДа,да знаеш,че заради кирливите 1000 лева от застраховката го е направил.Марешки има повече пари от мен и теб взети заедно,ако щем и 1000 години да работим.Не знам дали сам си е взривил аптеката или не.По-скоро не бих казал,но ако го е направил със сигурност не е заради пари от застраховка.Не знам каква му е целта,но поне има някакъв видим резултат,който ми облекчава живота,а не само от празни по празни обещания на пишман политици като Бойко Пожарникаря и общо взето всички останали.
8
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Едва ли е застрахователна измама. Твърде индиректно за да бъде спалшване. Отвличане на вниманието е вярно, но дали той се опитва да излезе в медиите, или други се опитват да сменят новините. А и сега има доста важни неща които не се говорят, а трябва.
7
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ейййй, а стиге де !? Подлъже ви някой с 20-30 лв. и вие веднага - Ураааа, това е нашия човек ???И не казвайте после че ония по-тъмните били продажни ......
6
9
 
5
 
! Отговори
Гербаджия - висшист преди 8 години
Бойко каза, че няма картел при горивата!Весо Магарешки е мошеник!
5
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хайде бе Марешки признай си !? Сигурно застраховката ти и е по-голяма от оборота в тази аптека и за това си го направил ?
4
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
4, а аз ви пожелавам да поучите малко икономика.
3
1
 
21
 
! Отговори
ММАРЕШКИ ПРЕЗИДЕНТ преди 8 години
СЛЕД КАТО МАФИЯТА ВЗРЕИВИ ВЧЕРА АПТЕКАТА НА МАРЕШКИ,СЪЩИЯ НАПУК НА МУТРАТА ББ И НЕГОВИЯ ОРТАК ВАЛЬО ЗЛАТЕВ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ВЕСЕЛИН МАРЕШКИ СВАЛИ ЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА В НЕГОВАТА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ И ТАМ ВЕЧЕ ЦЕНАТА НА ДИЗЕЛА Е 1,48 ЛВ.С ТОВА ПОРЕДНО НАМАЛЕНИЕ МАРЕШКИ ДОКАЗА,ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ИМА ЖЕСТОК КАРТЕЛ НА ЧУЖДИТЕ ФИРМИ И ВЕРИГИ,КОИТО ПОД ПОКРОВИТЕЛСТВОТО НА АНТИ БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА МУТРАТА ББ И ЕВРЕЙСКО-ТУРСКИТЕ МЕКИТЕ КИТКИ ОТ РБ СЕ ОГРАБВА СИСТЕМНО И ПЛАНОМЕРНО БЪЛГАРСКИЯ НАРОД
2
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А бе някак си аз знам,че днес във Варна горивото ни е 1.48....пожелавам го от сърце на всички в България....
1
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе, честно казано и аз си помислих, че най-вероятно сам си е поставил бомбата. Някак си, кой плаши с бомба в аптека в друг град и то бомба, дето само чухи стъкла.