Не съм взривил аптеката си, категоричен е Марешки

Разни тролове пускат тези слухове, смята бизнесменът
30 яну 2016 10:48, Анисия Иванова
62
Не съм взривил аптеката си, категоричен е Марешки
Взривената аптека. Снимка: Булфото

Бизнесменът Веселин Марешки отрече сам да е взривил аптеката си в Бургас и категорично заяви, че не се страхува.

"Моята версия за случилото се е опит за отклоняване на вниманието от основния въпрос, а именно защо при цена на дизела във Варна от 2,70 лв. през януари 2014 г. и цена от 1,48 лв. през 2016-а цената на автобусното билетче е 1 лев, а не 0,50 лева?”, попита Марешки в ефира на Нова телевизия. 

Вчера в ранните часове на деня беше взривена аптека на бизнесмена в Бургас. Обектът е разположена в партерното помещение на жилищен блок. Нанесени са само материални щети по охранителната щора и остъклението на аптеката, счупени са и стъклата на апартамента над търговския обект. Няма пострадали.

Още по темата

Марешки обясни, че в личен план не е притеснен от случилото се, но е притеснен за държавата, че в "21 век, в демократична държава хора се разхождат по улиците с взривове, гранатомети, бомби, боксове и се раздава правосъдие".

По думите му вместо да се обсъжда това, че варненците са ограбвани, се коментират "две стъкла”. Марешки заяви, че няма подозрения кой е взривил аптеката. Той поясни, че е един от малкото бизнесмени, които ходи без охрана и не смята да промени това и в бъдеще.

"Това са разни тролове, които пускат тези слухове, за да омърсяват съзнанието на хората”, допълни бизнесменът.

Към днешна дата Марешки притежава една от най-големите вериги от аптеки и аптечни складове в цялата страна. През есента на миналата година откри първата си бензиностанция във Варна и започна да продава горивата с 30 до 50 стотинки по-евтино.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още по темата: Бургасвзриваптека
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
4
 
! Отговори
Емигрант преди 8 години
Марешки, Марешки... продължавай така скоро ще те четем как са те разстреляли с 5 изстрела и един контролен. Знам какво е да правиш бизнес в България, затова се изнесох. Постоянен стрес, мутри, заплахи и няма никой, който да ти помогне.
51
0
 
4
 
! Отговори
истина преди 8 години
Аптеката е взривена от МВР само те имат взривни устроиства
50
0
 
8
 
! Отговори
neo5 преди 8 години
За харабежния Марешки не знам, но днеска на бензиностанцията аз избухнах, с 60 лв. - 40+малко отгоре литра дизел (1.48), опашка имаше на около 400 метра от самата бензиностанция и чаках около 25 минути за зареждане, а самите служители на бензиностанцията бяха доста луднали, правеха жестове на ръце за минаване напред колите и коя кола къде да се нареди. :D :D :D Поздрави от Варна !
49
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Правилния въпрос е не защо марешки работи с такива цени. А защо другите не работят с такива цени.
48
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Журналистите реваха за високите цени на горивата, за монопола. Сега реват злобно срещу Марешки с глупави въпроси.
47
3
 
12
 
! Отговори
до 54 преди 8 години
Така е, но ако не беше Марешки, още щеше да зареждаш дизел на. 2.60 литьра
46
3
 
21
 
! Отговори
Нед преди 8 години
Не знам какъв е г-н Марешки не го познавам!!Ама зареждам на 1.48 дисел и 0.69 газ на двете коли. Ако някой утре ми преложи и ток с 30-40% ще купувам от него. Ако друг намали хранитъе с толкова ще купувам само от него!!Идеята на пазарната икономика е конкуренция която водидо ниски цени и всичко е в полза на потребителя.А тролчетата тук ми зареждайте си на 1.90 смешници , явно ви плащат доста добре ама помнете че 90% от българите са бедни и такива цени са добре дошли!!!!
45
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Толкова сме зле, чак се радваме като малки деца от подаянията на измамни ите и монополистите ! Всъщност става въпрос за спад на горивата което е нормално и логично предвид цената на петрола и това се случва в целия Свят,а не само при нас !
44
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
bnt.bg/predavanyia/otkrito-s-valya-ahchieva/otkrito-28-01-2016
43
5
 
12
 
! Отговори
Един луд преди 8 години
В случая Марешки е прав, разбирам го и го оправдавам, но само донякъде. Това, което не се казва никъде обаче е, че се опитва лееееееекичко да си придърпва рогозката към себе си. Никой който прави добро, заради самото добро не тръби за референдум и не слага себе си над другите. С други думи: "Аз правя добро, вие защо не ме одобрявате?" И въпреки всичко не може да му се отрече че върши позитивни дела. Макар и не безкористно...Само времето ще покаже кой крив и кой прав.
42
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Общо взето тънкия милиционерски замисъл е всеки инвеститор или представител от цивилизования свят да вдигне ръце от отчаяние и да се прибере откъдето е дошъл.Ние имаме все още да прилапаме от фондовете някакви пари ,а после може и да затворим страницата наречена България,поне в демократичния си вид.
41
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Bogat e, no niama vid na inteligenten. Po-skoro hitrec, hitar, ne inteligenten.
40
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нещо не се връзват нещата.Марешки има над 100000000 лично богатство.Имаше претенции,че са го подценили в една от годишните класации за най-богатите българи.Все пак богатство не се постига с работа на загуба.Сигурно е крил ДДС и печалби,но само с това ми се струва че не може да се обясни богатството му.
39
0
 
11
 
! Отговори
ВНИМАНИЕ!!! преди 8 години
Измамникът ми се представи като Янко от Силистра. Ако някой получи обаждане от номерът му, да съобщи в полицията, НЕ НА 112! Казвам истината истоя зад всяка моя дума. Не позволявайте на измамниците да ви манипулират и ограбват!
38
1
 
8
 
! Отговори
Не бе! преди 8 години
Не са *** а картролове! От картел произлизат ...
37
0
 
17
 
! Отговори
ВНИМАНИЕ!!! преди 8 години
Телефонен измамник с телефонен номер 0888 429 236 се опитва да измами наивници! Подадох сигнал на 112, а от там ми казаха че нищо не могат да направят в момента... Явно чакат да бъдем измамени, за да направят нещо, аз това разбрах от думите им. Който не вярва, нека опита!
36
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Марешки бизнесмен които има бизнес политика да не се включва в картелни споразумения.Нищо повече.Да рядко се срещат в българия бизнесмени с подобна политика. Нe знам защо ,икономистите вероятно могат да обяснят? Марешки да си прави реклама чрез реклама взривове няма начин ,човека отдавна е в бизнеса и работи с реклами и знае ,как да си прави реклама по други по ефективни начини. Хората които си правят реклами чрез взривове нямат достъп до другите типове реклами и това е единствения начин
35
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
I OSPEH NA PREZIDENCKITE IZBORI!! NAI DOBRIAT KANDIDAT, KOITO 6TE NI OPRAWI, KAKTO OPRAWI APTEKITE I GORIWATA!!!
34
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
OSPEH GOSPODIN MARI6KI!!! ISTINSKI DOSTOEN PATRIOT, KOITO 6TE OPRAWI BALGARIQ!!
33
15
 
3
 
! Отговори
Хъммм преди 8 години
Оня ден някакъв си хвърли детето от лифта в движиние , тоз ли няма да си взриви аптеката. ( ironc mod off)