Млада шофьорка се заби в автобус в Бургас

Жената не спазила предимството и се ударила челно
2 фев 2016 13:00,
12
Млада шофьорка се заби в автобус в Бургас
Снимка: Булфото, ахрив

Млада шофьорка удари челно с автомобила си автобус до Морската градина в Бургас рано тази сутрин.

От удара e смазана предната част на лекия автомобил, автобусът е с паднала предна броня. Няма тежко ранени.

Шофьорът на автобуса веднага изскочил и извадил младото момиче от колата, което е откарано в МБАЛ-Бургас с леки наранявания.

Младата жена излизала на главния път от Морската градина без да спази предимство и се забила челно в автобуса, който пътувал за Поморие.

Всички пътници са прехвърлени в друг автобус и са продължили по пътя си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бай Петко, ти си сдръж твоята жена до тенджерата, но не рездавай ненужен акъл.
11
0
 
4
 
! Отговори
Съвет преди 8 години
Млади шофьори, запомнете едно от мен:Aвтомобил няма никакви шансове срещу трамвай, камион, автобус или друго МПС с подобни габарите! Особено челно...
10
1
 
1
 
! Отговори
До 8 преди 8 години
Хайде кажи им истината и за шоколада как мармоти го завиваха в станиол
9
1
 
9
 
! Отговори
бай Петко преди 8 години
До до бай Петко 8 Сега трябва да има отново Народен съд за такива задръстени безмозъчни индивиди като тебе и други дето само ревът и търсят кусури на т.н. комунисти. Ти правиш ли разлика между истинските комунисти и набедените кариеристи, членове на БКП, които с трите букви се намърдаха в НС и смучат народа си, които спомогнаха да закрият блокове на АЕЦ Козлодуй, най-безопасната атомна ел.централа в С В Е Т А, според английски специалисти и още колко други пиявици ! *** си ти 8 !!!
8
8
 
1
 
! Отговори
до бай Петко преди 8 години
Съжалявам бай Петко, че трябва да научиш истината, макар и тежка за теб. Вашето поколение НЕ съгради България. Вашето поколение открадна прехраната от хората, които бяха започнали да изграждат модерна България. По времето на Вашето поколение, България фалира 3 пъти и 2 пъти беше предагана за член на СССР. Вашето поколение, се опита да предаде България на чужд господар. Вашето поколение създаде НАРОДНИЯ СЪД и изби хилядите активни граждани които ВЕЧЕ БЯХА СЪГРАДИЛИ МОДЕРНА БЪЛГАРИЯ. Поздрави
7
6
 
5
 
! Отговори
бай Петко преди 8 години
На жената мястото й е до тенджерата, в леглото и да гледа децата. Някои може и да не са съгласни, ама кажете как ние сме пораснали без тия глезотии, как нашето поколение съгради България, как нашите МАЙКИ трепереха над нас и ни дадоха домашно възпитание, а сега се намериха търтеи и опоскаха всичко, и реват...нямало работа... Толкова пустеещи земи, които хранеха и някои чужди народи. Като не си учил на времето, поне си изкарай екологична прехрана !!!
6
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Обикновено на тия млади булки като им купят колата им купуват и книжката! А тя после се отблагодарява предостявяйки пълен достъп до всички свои отверстия!
5
9
 
7
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Затова на жена книжка не се дава!
4
1
 
20
 
! Отговори
me преди 8 години
Прави ми впечатление как по медиите се говори само за това колко жертви взимат високите скорости. Само че отнемането на предимство може и да не взима животи(заради по-ниските скорости), но затова пък троши коли, причинява куп главоболия и стрес на всички засегнати и в крайна сметка учи хората да не спазват правилата. И не мога да разбера, защо КАТ вместо да се крият по храсталаците, не хванат да дебнат из градовете за отнети предимства. Много по-смислено и обществено полезно е.
3
9
 
7
 
! Отговори
77777 преди 8 години
Странно!Такава случка по би прилягала на Варна, а не на Бургас.
2
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да не е била с черен джиБ ?
1
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КАК ДА СПАЗИ ПРЕДИМСТВО КАТО НЕ Е УЧИЛА ЗНАЦИТЕ И ПРАВИЛАТА? НАУЧИЛИ СА Я ДА НАТИСКА ГАЗТА И ДА ВДИГА КРАЧЕТАТА!