Бременна българка с прерязано гърло в Лондон

Приятелят й – мъртъв, щели да се връщат в България
Обновена: 4 фев 2016 11:04 | 4 фев 2016 11:03,
36
Бременна българка с прерязано гърло в Лондон
Снимка: Reuters. архив

Българка в напреднала бременност се бори за живота си, след като е открита в безпомощно състояние до тялото на приятеля си, в апартамент в Лондон, пише "Дейли мейл". И двамата са около 30-годишни.

Престъплението е извършено в известно заведение, което събира феновете на Тотнъм в едноименния квартал.

Скотланд ярд са започнали разследване.

Клиенти на заведението твърдят, че жената, която е в 6-ти месец от бременността си, е с прерязано гърло. Мъжът е починал от множество прободни рани.  По непотвърдена информация до инцидента се стигнало след кавга между двамата българи.

Собственикът на апартамента сам се натъкнал на кървавата сцена, когато снощи разбил вратата на апартамента, тъй като нямал никаква връзка с наемателите.

Сюлейман Кардец, собственик на близък магазин твърди, че българинът искал да се върне в България. Даже имал билети за двамата за понеделник.

Жител на квартала разказва, че заведението под апартамента им отваря само вечер и то, когато Тотнъм имат мачове. Твърди, че кварталът е спокоен и не е чувал за конфликти.

Друг пък твърди, че двамата постоянно се карали. Самоличността на българите все още не е изяснена. Не е арестуван никой по случая, разследването продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
22
 
! Отговори
До БЯСтреба преди 8 години
Ами много ясно. Ти не си човек даже.