Момче без книжка подкара кола, заби се в ограда

Инцидентът станал след гонка с полицията
Обновена: 4 фев 2016 17:36 | 4 фев 2016 17:00, Красимир Ангелов
11
Момче без книжка подкара кола, заби се в ограда
Снимка: Булфото

17-годишен младеж заби лек автомобил "Мерцедес" в циментова ограда при опит да избяга от полицейска проверка, съобщават от Областната дирекция на МВР в Плевен.

При инцидента пострадали няма, нанесени са само материални щети на колата.

В сряда в 11:45 часа на улица "Християнска" в Червен бряг полицаи подават сигнал със "стоп палка" на водач на лек автомобил "Мерцедес". Шофьорът обаче не спрял и продължил движението си до вилна зона "Маркова могила", където се блъснал в циментова ограда.

Колата – беглец е последвана от полицейски автомобил, като след кратка гонка на мястото на инцидента при проверката на документите на водача, е установено, че той е 17-годишен местен жител и управлява МПС без свидетелство за управление.

Момчето е познато на органите на реда от предишни провинения. Непълнолетният е наказан за същото деяние по административен ред с наказателно постановление, в сила от 15 декември 2015 година. По случая е образувано  незабавно производство. Уведомен е дежурен прокурор.

При друг инцидент в областта, две 14-годишни момчета пострадаха тежко, след като се забиха челно с мотопед "Балкан" в железобетонна конструкция на изоставена сграда в Кнежа около 13:20 ч в сряда.

Със сериозни счупвания и наранявания водачът и спътникът му са настанени в детска хирургия на Университетската болница в Плевен. По данни на полицията мотопедът бил без регистрационни табели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И тия ще ги лекуват за наша сметка. Да ги оставят да *** *** ...
2
4
 
11
 
! Отговори
Атанасов преди 8 години
Питам АЗ как може да има мотопеди с данък и гражданска отговорност и как може да има мотопеди (педалетки) без да има нужда от данък и гражданска отговорност?
1
1
 
18
 
! Отговори
fl преди 8 години
Да му конфискуват колата на малкия ***