Оцелелият крадец от Средец със самопризнания

Утре гледат мярката за неотклонение на Бойко Борецов
57
Оцелелият крадец от Средец със самопризнания
Снимка: Булфото

Пълни самопризнания за извършения опит за въоръжен грабеж на инкасовия автомобил в Средец е направил задържаният 20-годишен бургазлия Бойко Борецов. Това съобщиха от МВР, позовавайки се на информация от Апелативната прокуратура в Бургас.

Още по темата

В автомобила, паркиран пред пощенския клон на града, е имало 140 000 лв., предназначени за пенсии на хората от региона.

Според информацията Бойко бил въоръжен със спрей и газов пистолет. Целта била той да отклони вниманието на охранителите, докато братовчед му - Христо Борецов, се качи зад волана на инкасовия автомобил.

Предстои утре да бъде разгледана мярката за неотклонение на Бойко Борецов пред състав на Бургаския окръжен съд. Намереният в нападателите пистолет е даден за експертиза.

Охранителите са разпитани и освободени, срещу тях не е повдигнато обвинение, уточняват от Апелативната прокуратура.

По повод на убийството на Христо Борецов ще бъде образувано отделно дело.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
55
 
! Отговори
Жан Габен преди 8 години
Всички сега плюете гардовете, но я си представете следната новина. Нападнаха инкасо автомобил, убиха двамата гардове и откраднаха парите - веднага щяхте да ревнете че гардовете са некадърни, как са го допуснали и парите са изчезнали... а сега ми ревете що гарда го е гръмна. Ми гръмнал го е, иначе щяхте да четете новината която ви казах. И да ги плюете... вие така и така ги плюете, ама поне момчетата са живи и са си свършили работата. А плюйте пак. Все сте недоволни. Българска работа.....
19
3
 
35
 
! Отговори
Динко преди 8 години
Тука гледам много *** народ се е наредил да пише?!Абе вие били ли сте се и нападали ли са ви?!Когато те нападнат няма време да задаваш въпроси,а мислиш само за оцеляване ***.От къде да знаеш тоя срещу теб какво има и какво мисли да прави?!Ако ще и с клечка да са били въоръжени и двамата трябваше да бъдат убити-гадни *** мръсни.По-малко такива ***,по-чиста държава!
18
1
 
33
 
! Отговори
Некой си... преди 8 години
До 20: всичко се развива за секунди, мислиш ли че охранителите, а и професионални барети могат да разпознаят нападателите с какъв пистолет са - газов или боен? Аз например съм виждал боен Берета и газов Берета, един до друг. Ами на външен вид са абсолютно еднакви. Така, че не пишете повече глупости, а си мийте зъбите и си лягайте.
17
2
 
33
 
! Отговори
Жан Габен преди 8 години
До до анонимен20На точно тия гардове, работата им е точно такава. Да пазят автомобила с парите и най вече парите в него. Не били въоръжени - ами газовия пистолет? Откъде да знае гарда че пистолета е газов??? Ако беше боен, представи си, и тоя реши да го използва???? Гарда си отива. Извинявай но и аз бих действал така. Стрелям го (той напада мен, колегата ми и поверените ни пари) иначе той може да стреля по мен. Щом си е сложил главата в торбата и прави обир, значи залага на всичко. Гърмя го..
16
15
 
7
 
! Отговори
до анонимен преди 8 години
Те не са стреляли по тия гардове , били са с голи ръце с едно спрейче! Ако бяха мафиози тези гардчета щяха да бъдат надупчени като ***!
15
26
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Спрей срещу боен пистолет? Мисля че гарда е постъпил доста непрофесионално и трябва да бъде съден за умишлено убийство!
14
28
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Младо момче, защо е трябвало да го убиват? Можеше да се поправи и да живее , да има деца , жена ! Не виждат ли че са млади неопитни младежи гледали повече филми! Ама бодигарда май е гледал повече от тях!
13
4
 
31
 
! Отговори
Некой си... преди 8 години
Хайде сега роднините на момчето да започнат да обикалят сутрешните блокове и да разказват със сърцераздирателен рев какво ангелче е покойното им чадо, както и да докарат няколко кошаревски свидетели, които да кажат че братовчедите случайно са преминавали покрай инкасото, а охранителите са се объркали и са го застреляли нарочно. Аман от лицемерие! Като няма застреляни - защо няма, като има - защо има. Слезте на земята, убитият е един престъпник и си го е заслужил, да си беше стоял вкъщи.
12
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дори в Щатите до последно се опитват да опазят живота на преследвания!!
11
4
 
14
 
! Отговори
До 9 Рамбо, Командо преди 8 години
Едно време за кратко работих това преди да си намеря друга работа.Тогава се слагаха 3 стоп патрона в пълнителя и след това бойните.Говоря за време преди 15 години. Моето мнение е, че шефовете на фирмата би трябвало да изискват първите патрони да са стоп, от които се изпитва болка но не са опасни.Сега даже не знам дали се използват тези патрони от полицията и охранителите.
10
2
 
9
 
! Отговори
СОТИР преди 8 години
БОЙКО БОРИСОВ е невинен!!!
9
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо не е стрелял в краката този *** , ама то умен охранител има ли? Прости същества!
8
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ха Бойко Борисов ли не е оцелял , а ааа жалко народа щеше да обяви 3 месеца празници.
7
22
 
9
 
! Отговори
Рамбо ,Командо преди 8 години
За да си бодигард на инкасо или полицай или надзирател или пожарникар трябва да имаш съвкупност от много качества едно от които е самообладание , запазване на спокойствие и трезво мислене в критична ситуация! Въпросния гард не имал такива качества! Можел е да запази живота на хлапето а не да се изживява като Командо! Ако всички полицаи бяха като него щеше да бъде пълна касапница! Ако момчетата бяха професионалисти гардовете щяха да бъдат изпозастреляни! И да стреляш в гръб детето това е просто н
6
4
 
18
 
! Отговори
Пенсионер преди 8 години
Старост нерадост чета аз, че предстои да се наложи мярка за неотклонение на Бойко Борисов тамън ср зарадвах сложих очилата, то пък било Бойко Борецов язък
5
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В Европа също има бедни , ама такава алчност като у нас няма . Никой не иска да учи или да работи , а само да краде . Това е наследството от 60 годишното управление на БКП-БСП.
4
3
 
7
 
! Отговори
342 преди 8 години
Абе,да не са сбъркали буквата на името?
3
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бедността е предпоставка за престъпления. Ако няма бедни в България, престъпността рязко ще намалее. Гаранция.
2
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тия давамата сиромаси сигурно са вземали пари на заем да купят газовия. Толкова обедня тоя народ, следваща кражба очаква да е с водно пистолетче, ама да но инкасото не се напрай на шериф и да го продупчи с истинският
1
2
 
37
 
! Отговори
bravo преди 8 години
Жалко за момчето, но така трябва да се действа срещу крадците, защото иначе няма управия. Всички граждани трябва да се въоръжат и да се декриминализира стрелбата при защита на частна соственост. Тогава и престъпността рязко ще падне. Наглите бандити ще си помислят дали да грабят ако знаят, че ги очакват с куршуми.