Оцелелият крадец от Средец със самопризнания

Утре гледат мярката за неотклонение на Бойко Борецов
57
Оцелелият крадец от Средец със самопризнания
Снимка: Булфото

Пълни самопризнания за извършения опит за въоръжен грабеж на инкасовия автомобил в Средец е направил задържаният 20-годишен бургазлия Бойко Борецов. Това съобщиха от МВР, позовавайки се на информация от Апелативната прокуратура в Бургас.

Още по темата

В автомобила, паркиран пред пощенския клон на града, е имало 140 000 лв., предназначени за пенсии на хората от региона.

Според информацията Бойко бил въоръжен със спрей и газов пистолет. Целта била той да отклони вниманието на охранителите, докато братовчед му - Христо Борецов, се качи зад волана на инкасовия автомобил.

Предстои утре да бъде разгледана мярката за неотклонение на Бойко Борецов пред състав на Бургаския окръжен съд. Намереният в нападателите пистолет е даден за експертиза.

Охранителите са разпитани и освободени, срещу тях не е повдигнато обвинение, уточняват от Апелативната прокуратура.

По повод на убийството на Христо Борецов ще бъде образувано отделно дело.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кълна се, че съм много добър момче, но също както и Бойко Борецов, имам малко пари за живеене. Така че искам утре да обере ви и вашия къща... Надявам се, нямате нищо против?
39
0
 
6
 
! Отговори
Албена преди 8 години
Всички сме, особено тия младите, жертви на демокрацията. Човек не може да е отрасъл в общество, без морални ценности и да бъде нещо друго . 26 години ни облъчват със не стойностни филми -агресия, наркотици, насилия, разврат, фолкпевици.др. Това е видяло поколението, това се толерира и на това подражава. А и нали това е плана Ран Ът
38
10
 
1
 
! Отговори
Родител преди 8 години
Не одобрявам глупавата, донякъде детинска постъпка, но си задавам въпроса- защо тези охранители не са стреляли в краката/ при бягащ !!!!!/, а в торса? Като се има предвид , че те всичките са бивши ченгета това е недопустимо. Всеизвестно е, че при стрелба, винаги трябва да има стремеж да се запази живота на провинилия се и да отговаря пред съответните органи.
37
0
 
26
 
! Отговори
1 преди 8 години
Каквото повикало - такова се обадило! Един престъпник по-малко. Само дано не изкарат човека, който си е изпълнявал служебните задължения виновен.
36
0
 
15
 
! Отговори
Васил преди 8 години
На всички защитници на престъпниците пожелавам да ви нападне някой като Бисера Сарафката от Кюстендил.Чукнете в гугъл и ще разберете колко са невинни младите престъпници и крадци.
35
0
 
29
 
! Отговори
Васил преди 8 години
Леле колко е *** тоя наш народ и господ няма да може да ни помогне.Момчето било младо,могло семейство да има да се промени.Бе прости хора неразумни знаете ли че едно такова младо момче с бандата си в нашия регион Кюстендил,преди години изби един куп,охранители банкери дори жена на един банкер.От 21-22 до 24г.преди да го заловят беше изтрепал много ама много народ.Като се пазят толко много пари нападателите винаги са готови да убият,но тука разни драскачи слабоумни много знаят.
34
4
 
11
 
! Отговори
питанката преди 8 години
До единадесетият умник, Анонимен "Защо не е стрелял в краката този *** , ама то умен охранител има ли? Прости същества!"Защото не е разбрал че крадците са искали да откраднат САМО БАНДЕРОЛА на пачките, но не и парите!
33
1
 
27
 
! Отговори
Дядо Поп преди 8 години
БРАВО на охранителите!Само с една забележка,че в суматохата е могло да убият и другият отворко,за назидание на останалите мамини синчета,които гледат прекалено много филми и сънуват бързи и лесни пари,мислейки,че морето е до колене или,че всичко,което хвърчи се яде?Е да,ама не!За моя радост,оставам с впечатлението,че в последно време,младите *** набарват все по-често едни по-рунтави мъжки гърди?А иначе мама меси,тати носи-да живей,живей трудът...?Така ли беше,или бъркам???
32
8
 
22
 
! Отговори
Елиаш преди 8 години
Макар че веднъж операторите ми изтриха текста,аз отново и отново ще го напиша.А той е,че ако тези две убийства в един ден бяха станали по времето на правителствата на Станишев и Орешарски, "протестърите" и цялата платена софийска *** щяха да запалят Народното събрание.А сега мълчат ,много силно мълчат и кротуват.Същото прави и цяла България!Кого и какво толерираме така!Вината за убитите момчета е на всички нас,защото не избрахме да ни управляват честни и почтени хора , а айдуци,не хайдути!
31
2
 
26
 
! Отговори
Скитник преди 8 години
Според законите в Мисури при такава ситуация съдят оцелелия крадец за смъртта на убития! Прости кравари а?
30
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Според мене медиите са много виновни - защото постоянно показват че е много лесно да крадеш и да убиваш, и то - безнаказано!А трябва да е пределно ясно - посегнеш ли на чуждо - я живот, я собственост, нормално е да гризнеш дървото!Едно време преди 1944 за една малка кражба ще ядеш голям пердах, дето цял живот ще помниш, ама сега...сега е друго - насила ни учат на евро-гейски ценности, резултата от който е този.Бог да просто момчето, въпреки че си го е заслужил.
29
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бог да го прости момчето...Моето лично мнение е, че ако някой бяга, без да е отнел нечии живот (без да взел парите дори) не трябва да се стреля смъртоносно, ако е възможно.От друга страна ако се представи човек на мястото на охранителя-някой се опитва да те обере с пистолет, не знаеш боен ли е, може ли да те убие-ясно защо е стрелял човека. Млади хора, здрави,прави...Не е трябвало да влизат в такава игра.Няма връщане вече.
28
8
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако бях аз щеше да ги гръмна и двамата.Ако съдията ме осъди ще гръмна и него.Това е справедливост.Хората ще си получат пенсиите.Съдията няма да вземе пари от подсъдимите, защото и той ще си замине.Не на корупцията и престъпността.Не става с референдуми, а с действия.Васил Левски и Христо Ботев не са правели рефеендуми.Искате ли да се освободите от Османската Империя и да плащате по-малки данъци, а не заробващите данъци.А са хванали пищова и пушката.Да живее България на всички българи!
27
4
 
6
 
! Отговори
! преди 8 години
Само да ти кажа, че Петя Дубарова се е самоубила.....пък ти остави на бургазлии да решават кое е фасада и кое не.....
26
1
 
32
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Резултата е 1/0 за ходилите в казарма.
25
1
 
40
 
! Отговори
! преди 8 години
Айде честито! С такъв план ала пълна простотия се стига до смъртта на братовчед ти. Колко човека ще различат за един миг газов пистолет от боен и колко от вас няма да стрелят при положение, че този професионалист Бойко го е насочил срещу вас?! Всеки ден ги наблюдавам точно такива младежи - 94,95,95,97 и повече набор, малко се напомпали с химия и железа и си мислят, че са световни шампиони....докато някой не им повиши тон. А при нас в Бургас такива млади "гангстери" с лопата да ги ринеш.....
24
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"... Бойко БорЕЦов ... 'Щото е от СредЕЦ", да се различава от банкянския крадец ...
23
1
 
2
 
! Отговори
До Анонимен 30 преди 8 години
Ти всъщност прочете ли какво си написал?!?
22
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"... Бойко Борецов. ---Ами, то като Бойко Борисов ... Само дето мащабите са различни: за кокошка - няма прошка, за милиони - няма закони ...
21
1
 
20
 
! Отговори
Тео преди 8 години
Станалото - станало. И да влезе убитият! Също така да се научи повече да не прави така, ако не може да се научи, поне следващите след него да имат обеца на ухото. А охранителите - заедно с Бай Вълкан Хараламбиев за орден Стара Планина!