Убитият нападател в Средец – Христо, крадял за сефте

Младежът е син на земеделци. Нападнатите гардове - в болница
8 фев 2016 14:30,
166

Снимка: Булфото

Младежът, който се опита да обере инкасо автомобил с пенсии в Средец, но бе убит от охранителите, е Христо Борецов от Черноморец. 

Той и братовчед му Бойко Борецов са 20-годишните момчета, които тази сутрин нападнаха колата пред пощата в центъра на Средец.

Още по темата
Христо бил прострелян от мъжете, охранявали парите, затичал се, но след около 20 метра паднал и издъхнал.

Фаталната огнестрелна рана най-вероятно е разкъсала важен кръвоносен съд. Извършителят е прострелян в торса, съобщи "24 часа".

Тялото на младеж адълго време лежа на местопрестъплението, и едва около обяд бе откарано към съдебна медицина.

Хората в Черноморец са в шок. Семейството на убития нападател е обикновено. Родителите му се занимавали със земеделие, имали три деца, а Христо бил второто им дете.

Хората в селото не знаят момчето да има криминални прояви. Христо е завършил Механотехникума в Бургас. Работел като охранител, информира пък местния сайт "Флагман".

Гардовете, простреляли Христо, за да опазят пенсиите на хората в Средец, са приети в Спешното отделение на Бургаската многопрофилна болница.

Те са на 37 и 57 години. Имат травми на главите, медици от бургаската болница извършват обстоен преглед на състоянието им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изключително слаб дебют. А играта не е компютърна.
95
27
 
12
 
! Отговори
До бг-Стадото преди 8 години
Като четох от тук от там коментарите как всички се радват на нечия смърт , мисля че си заслужава българина съдбата да гние в мизерия и да се въргаля в собствената си завист, омраза и егоизъм! Заслужавате си и Борисов и всички депутати , дано да ви управляват още дълги години!Тъпо българско оскотяло Стадо !!!!!
94
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Онз е кокаинов наркобарон, мyтpa, дето ходи с няколко калашника в багажника на AMG-то. Не се занимавайте с него.
93
2
 
0
 
! Отговори
онз преди 8 години
До koprioразбира се единствено и само дали си го опаткал с първия патрон, "войниче". или можеш ако не нападнат да прецедиш единичен през спусъка? айде *** пини едно кафенце
92
0
 
3
 
! Отговори
онз преди 8 години
До koprioпървия е халостен на оня от дкмсто дето е пощаджия и чака да го пратят да учи в москва. щото си не знае и номера на автомата. а тия дето са видели кво е не го забравят до края на дните си. тиа филми, в кварталния локал след трета бира.
91
0
 
4
 
! Отговори
Стар устав преди 8 години
По съкратената процедура съшо може: "Стой, стрелям" бум, бум,буууум....
90
2
 
31
 
! Отговори
Бай Шиле преди 8 години
И ко ми се Вайкате за един престъпник?Ами ако беше наранил някой и беше гушнал парите, какво щяхте да правите?????Щяхте да разкостите охранителите, че не са го гръмнали.Правилно са го утрепали.А за оплаквачките на един престъпник ще кажа само едно - Дано вас ви обере едно такова младо и хубаво момченце.
89
2
 
32
 
! Отговори
Няма да стане преди 8 години
Българина трябва да разбере че с кражби и далавери няма да стане!
88
0
 
9
 
! Отговори
от военен преди 8 години
до пишман военен (коприо): Не е вярно, че не можеш да стреляш първи, аз да ти кажа какво пише в устава - "Стой, кой идва", "Стой ще стрелям", предупредителен във въздуха, изстрел на месо.
87
0
 
0
 
! Отговори
онз преди 8 години
До Бай Шиленито е военен нито е служил, типичен случай на "офицерска дъщеря от Крим". shoot unless u re shot at беше инструктажа в долуспоменатия филм, един вид рейнджърите се отнасят хуманно с местното население. прилича на Василев, дето даваше "17 мига от пролетта" за докуменален филм.
86
4
 
11
 
! Отговори
варненец преди 8 години
Еми пляскахте на Под прикритие ,филма спонсориран от Боко Тиквата , нали ? Ей ви го резултата сега , ама те бургазлийчетата искат да са като чичя си Боко , тарикати . Защо във Варна няма обири, почти няма такъв тип престъпност ? Защото всички знаят на кого посягат , и знаят какво ги чака , ако ги хванат ..и тук не говоря за полицията да ги хване , а знаете кой ....аахахахахах.
85
1
 
1
 
! Отговори
Бай Шиле преди 8 години
До koprioВ кое поделение К' аашшш че си служил????
84
1
 
10
 
! Отговори
онз преди 8 години
До koprioтва прилича на първите десет минути на блек хоук даун. а на нас на сръбската граница ни казваха : "нарушителя не търси оная ми работа на браздата, ако видите оръжие го натискайте, па после ше го изписваме". тва беше по соца и беше едно от малките добри неща. сега благодарение на свободата на словото подобни мекерета ги изкарват некви робинхудовци и даже има протести в тяхна защита.
83
2
 
13
 
! Отговори
анонимна. преди 8 години
Кой каквото е търсил го е намерил.Все някога има първи път и ..........последен.няма да повтори.Сега бодигардовете да ги наградят. Пенсионерите ще има какво да ядат.
82
18
 
0
 
! Отговори
Дърт Вейдър преди 8 години
До крадял за сефтенамирам липсата на компетентност за смущаваща. да върнат казармата, дано следващия път да търколят поне един от гардовете...
81
0
 
14
 
! Отговори
Държава на крадците преди 8 години
Държавата на крадците...
80
1
 
15
 
! Отговори
крадял за сефте преди 8 години
и умрял за сефте. Повече професионализъм трябва да се изисква от младежта!
79
0
 
3
 
! Отговори
онз преди 8 години
До Членска карта 7аз бих предпочел едно вехто тт вместо турска ловна (гладкоцевна), като бюджетен вариант. и в конституцията пише нещо за неприкосновеността на частната собственост , май. това би трябвало да означава че имам право ако някой се опита да обере мен или имота ми , с употреба на оръжив, да стрелям без да се обяснявам. а тука ако свитнеш интеграционен с брадва докато краде кабела от вилата ти отиваш за 20 години на топло.
78
1
 
14
 
! Отговори
. преди 8 години
Работил като охранител и тръгнал да обира. Тия охранители започнаха да крадат повече от крадците, от които трябва да пазят.
77
14
 
10
 
! Отговори
варненец преди 8 години
В бургас са най-простите хора в България ! Всички гласуват за ГЕРБ , и искат да са като идола си Боко Тиквата и Джаро-гангстери , ама то не става така бе наркоманчета герберски ...аахахахахахах