Убитият нападател в Средец – Христо, крадял за сефте

Младежът е син на земеделци. Нападнатите гардове - в болница
8 фев 2016 14:30,
166

Снимка: Булфото

Младежът, който се опита да обере инкасо автомобил с пенсии в Средец, но бе убит от охранителите, е Христо Борецов от Черноморец. 

Той и братовчед му Бойко Борецов са 20-годишните момчета, които тази сутрин нападнаха колата пред пощата в центъра на Средец.

Още по темата
Христо бил прострелян от мъжете, охранявали парите, затичал се, но след около 20 метра паднал и издъхнал.

Фаталната огнестрелна рана най-вероятно е разкъсала важен кръвоносен съд. Извършителят е прострелян в торса, съобщи "24 часа".

Тялото на младеж адълго време лежа на местопрестъплението, и едва около обяд бе откарано към съдебна медицина.

Хората в Черноморец са в шок. Семейството на убития нападател е обикновено. Родителите му се занимавали със земеделие, имали три деца, а Христо бил второто им дете.

Хората в селото не знаят момчето да има криминални прояви. Христо е завършил Механотехникума в Бургас. Работел като охранител, информира пък местния сайт "Флагман".

Гардовете, простреляли Христо, за да опазят пенсиите на хората в Средец, са приети в Спешното отделение на Бургаската многопрофилна болница.

Те са на 37 и 57 години. Имат травми на главите, медици от бургаската болница извършват обстоен преглед на състоянието им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тоя като е ретнал камбаната е спестил работа на адвокатите -да доказват че е нападнал колата с парите на майтап и като се знае колко е некадърна прокуратурата -като нищо щяха да успеят да ги оневинят
15
2
 
10
 
! Отговори
Поезия преди 8 години
В средата на Средец, средното дете налапа средния.Достойно за некролог.
14
1
 
12
 
! Отговори
КУЧЕШКИ СЛЕДОБЕД преди 8 години
вместо като нормалните хора да влезат в банката и да земат заложници тия тарашили инкасото кат ша са занимаваш с инкасо ставаш като жоро пачката шофиорче на инкасо и задигаш целия камион даже и за части ше земиш некой лев
13
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поздравления за охранителите. Явно в България са останали хора, които умеят да си вършат професионално задълженията да опазят поверените им парични средства.
12
0
 
28
 
! Отговори
Иван преди 8 години
Извинявам се на всички, които нападат охранителите, но прочетохте ли края на този материал по-горе?--------------Гардовете, простреляли Христо, за да опазят пенсиите на хората в Средец, са приети в Спешното отделение на Бургаската многопрофилна болница. Те са на 37 и 57 години. Имат травми на главите, медици от бургаската болница извършват обстоен преглед на състоянието им.-----------------Не че не ми е мъчно за момчето, но замислете се обективно...
11
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 13 Правиш сравнение между националната светиня В.Левски и някакви селски крадци -явно си от същия тертип като тях -ами виж как свършват и ако ти стиска -поеми по "славния "им път и чакай одобрение от признателното общество!!!!!
10
2
 
45
 
! Отговори
ДОЛНЮ преди 8 години
ГОРКИТЕ СЕЛЯНЧЕТА....МИСЛИЛИ СА ЧЕ СА В ФИЛМ НА ТАРАНТИНО...ПОЛУЧИЛИ СА ТОВА КОЕТО ИМ СЕ СЕ ПОЛАГА А СЕГА ОХРАНИТЕЛИТЕ ЩЕ ГИ ГОНЯТ ДО ДУПКА ЧЕ СА ГИ ОТСТРЕЛЯЛИ....ДОСТА АДВОКАТЧЕТА ПРОКУРОРЧЕТА СЪДИИЧЕТА...ЩЕ ЗАРАБОТЯТ ПАРИ ЗА ЛЯТНАТА СИ ВАКАНЦИЯ...ДАНО ПОНЕ ЗА ЛЕКАРСТВА ДА ГИ ПОХАРЧАТ.....СМЪРТ ЗА СЪДИЙТЕ....БОЛНИ ДА ЛЯГАТЕ И ПО БОЛНИ ДА СТАВАТЕ....АМИН...
9
73
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Доживотна присъда за убийците на Христо!
8
4
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много си е хубава снимката -за назидание и урок на всички кандидат обирджии !!!!!!!!!!!!!!!!!
7
0
 
35
 
! Отговори
Веско преди 8 години
*** Т Е които ни управляват какво очакват. Няма един пример на арестуван и осъден престъпник. Особено за нещо по-сериозно. Освен това всички знаят, че българските полицаи НЕ стрелят. Дори да ги бият с камъни. И се създава едно впечатление у младежта, дупе да ни е яко!
6
12
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Познавам Христо и ми е трудно да проумея случилото се. Не е престъпник, не е крадец. Беше си свястно момче. Сигурно са гледали няколко екшъна и са решили и те да се правят на бандити. Жалко за момчето и съболезнования за близките му. Не го заслужаваха.
5
3
 
39
 
! Отговори
ГЕЛЕ преди 8 години
Охранител , значи, ясно... имал е и оръжие , запознат е бил с тънкостите на охраната, това ни е то матряла......прав е този , който го каза това - за матряла... само дето го критикуваха човека после...
4
15
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нормално е при демокрацията да стават обири и престрелки. Такива неща стават и в САЩ - най-демократичната и най-богатата страна. Но демокрацията е прекрасна, при деморкацията имаме свобода на словото и свобода да работим на запад.
3
66
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Доживотна призъда на убиеца. Довечера всички на бдение със свещи!
2
2
 
51
 
! Отговори
Бо преди 8 години
Който сее ветрове, жъне бури!
1
3
 
54
 
! Отговори
8 преди 8 години
ВМЕСТО ДА СПИРАТЕ ФИЛМИТЕ,В КОИТО СЕ ПУШИ,СПРЕТЕ ФИЛМИТЕ,В КОИТО ИМА НАСИЛИЕ.ДАЖЕ ФИЛМЧЕТАТА ЗА НАЙ-МАЛКИТЕ СА ПЪЛНИ С НАСИЛИЕ И ЖЕСТОКОСТ!