Убитият нападател в Средец – Христо, крадял за сефте

Младежът е син на земеделци. Нападнатите гардове - в болница
8 фев 2016 14:30,
166

Снимка: Булфото

Виж други галерии »

Младежът, който се опита да обере инкасо автомобил с пенсии в Средец, но бе убит от охранителите, е Христо Борецов от Черноморец. 

Той и братовчед му Бойко Борецов са 20-годишните момчета, които тази сутрин нападнаха колата пред пощата в центъра на Средец.

Още по темата
Христо бил прострелян от мъжете, охранявали парите, затичал се, но след около 20 метра паднал и издъхнал.

Фаталната огнестрелна рана най-вероятно е разкъсала важен кръвоносен съд. Извършителят е прострелян в торса, съобщи "24 часа".

Тялото на младеж адълго време лежа на местопрестъплението, и едва около обяд бе откарано към съдебна медицина.

Хората в Черноморец са в шок. Семейството на убития нападател е обикновено. Родителите му се занимавали със земеделие, имали три деца, а Христо бил второто им дете.

Хората в селото не знаят момчето да има криминални прояви. Христо е завършил Механотехникума в Бургас. Работел като охранител, информира пък местния сайт "Флагман".

Гардовете, простреляли Христо, за да опазят пенсиите на хората в Средец, са приети в Спешното отделение на Бургаската многопрофилна болница.

Те са на 37 и 57 години. Имат травми на главите, медици от бургаската болница извършват обстоен преглед на състоянието им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
0
 
1
 
! Отговори
Съсед преди 8 години
До bolbovЕх,какво не прави глада,той е по-силен от тока.Момчето е добро отличник,веселяк,тих и скромен,няма човек който да каже лоша дума за семейството му.Трудолюбиви хора.В траур е целият град в шок сме всички,всеки се чуди как е станало кой го е подтикнал.Майката мисли,че синът и спи и по новините чува.Ужас.Какво става с нашите деца?Неузнаваеми са.Откъде можем да знаем какво мисли детето ти.Голяма загуба претърпя не само семейството ,но и държавата.
115
1
 
0
 
! Отговори
x-men преди 8 години
Zatvor za nas-aniqt g-z. Izpadnal v panika i zastrelql choveka. Kade e zakona v tazi durjava? Kude ste jurnalisti, vestnici, televizii? Zashto ne go povdignete tozi vapros? Kak taka shte ubiva ei taka? Taka li trqbva da deistva edna ohranitelna firma? Abe hora, da ne se namirame v Somalia? Luda rabota.
114
1
 
1
 
! Отговори
theJack преди 8 години
Така е попе, колкото по-пошло и елементарно е заглавието , толкова по-четена е статията за съжаление.Елементарен народ - елементарни журналисти , редактори, статии , ненности....
113
1
 
1
 
! Отговори
FAKT преди 8 години
До ОхранителКсавие Лапер дьо Кабан: В комунистическата *** АБСУРДИСТАН ще обявят за виновен охранителя и не само, че ще го вкарат в затвора, но и ще го осъдят да плаща кръвнина . . .
112
1
 
9
 
! Отговори
Деца преди 8 години
До АнонименКви деца бе? Два дрогирани *** са си намерили каквото са търсили. Сега само остана да пожелая на оцелеиля да му пръснат пърдюхата в Сливенския
111
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кой е виновен? Защо децата ни измират така нелепо?
110
3
 
24
 
! Отговори
Охранител преди 8 години
Колкото повече такива новини се появят толкова по-малко обири ще има !!!! Нека всички собственици на магазини , селски домове, градски апартаменти и каква ли не още собственост вземат нещата в свои ръце и гърмят, гърмят, гърмят обиржиите !!! Браво!
109
3
 
19
 
! Отговори
ккк преди 8 години
Поздравления за охранителите.
108
1
 
29
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Резултата е 1/0 за ходилите в казарма.
107
23
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Трябва да се запазва самообладание в такива случаи а не да се стреля като в екшън от Холивуд!
106
35
 
5
 
! Отговори
Ванко преди 8 години
Тоя *** гард трябва да се съди, егати смотаняка като че ли момчето е стреляло по него! ***!
105
4
 
24
 
! Отговори
Ко? преди 8 години
До До бг-СтадотоЗначи, завиждаме на някой, че краде парите на пенсионерите, така ли? Не сме стадо и не искаме всякакви хулиганчета да ни нападат и обират! А това, че е неуспял дебютант не е проблем на коментиращите. Да е мислил. Ако беше успял обаче наистина щеше да си помисли, че сме стадо и може да повтори.
104
3
 
36
 
! Отговори
niki преди 8 години
Айде сега да не ги изкарате виновни охранителите.
103
20
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Убитият Христо беше такова момче, че можеше да му оставиш чанта, пълна с пари, и дори нямаще да ги погледне. По природа не беше бандит, не зная как въобще подобна идея му е влязла в главата.
102
0
 
49
 
! Отговори
Баба ми казваше така преди 8 години
Да би мирно седяло - не би чудо видяло...
101
5
 
60
 
! Отговори
Тошо беше лош преди 8 години
По тошово време двама опитаха. Дори не успяха да вземат парите, само опитаха.Осъдиха ги на смърт. Повече никой не опита.
100
2
 
40
 
! Отговори
онз преди 8 години
До 666ако на дядо ти му беха спрели тока що некой е свил пенсиите, щеше да кълнеш *** в фейсбука като останалите примерни студенти. без да предлагаш решение. човека с ТТто като бивш военен е намерил решението по сталински. а виновните са тия дето са научили децата ни/ви че парите се берат като интеграционните как берат тухли на строежа.
99
3
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Така е при обирите - съмтаймз уин, съмтаймз люн.
98
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен130последните му думи са били " рес плиз" ...
97
1
 
2
 
! Отговори
онз преди 8 години
До Анонимен128е тва е съвременна българистания. ако имаш амг , и ар 15 значи продаваш кокаин. а през тва време армейците ги разпознават по халостните патрони :) бих казал , "гола вода дискусия" , ама ще дойдат леефскалар и ще стане мазня :)