18-годишна вряза колата си в стълб и почина

Девойката се движила с несъобразена скорост
11 фев 2016 11:30,
22
18-годишна вряза колата си в стълб и почина
Снимка: Булфото, ахрив

18-годишно момиче е починало след катастрофа във Видин, съобщиха от МВР.

Около 21:30 часа, на слизане от надлеза на бул. "Панония", лек автомобил "Ауди", управляван от момиче на 18 години от Грамада, при движение с несъобразена скорост напуска пътното платно и се блъска в метален електрически стълб.

Пострадала е пътничката от колата – 18-годишна видинчанка. Девойката е била настанена в интензивното отделение на болницата с опасност за живота. Към 00:30 часа дежурният лекар съобщил в полицията, че момичето е починало.

След катастрофа с опасност за живота е и друг видинчанин, на 36 години. Колата му е блъсната от 40-годишен шофьор, който се движил с несъобразена скорост и навлязъл в лентата за насрещно движение.

Мъжът е настанен в интензивното отделение на болницата с опасност за живота. Двамата шофьори са тествани с дрегер, пробите им са отрицателни.

И по двата случая работи РПУ-Видин, образувани са досъдебни производства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
6
 
! Отговори
многоНЕзнайко преди 8 години
абе знайко, пак се проявяваш като "многознайко" и в края на крайщата пак нищо не ЗНАЕШ, я вземи пак да прочетеш статията дървен философ. да видиш кой е пострадал.
13
2
 
11
 
! Отговори
Кво? преди 8 години
Ехооооо, оправете си смотаната статия, че опетнявате името на момичето! Колата е била карана от 18-годишен *** от Грамада! Момичето се е возило. Разбрали-неразбрали пишете глупости! Подигравате се със смъртта на момичето!
12
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Родителите 14Какво значение има марката или мощността на колата - *** шофиране води до стълбове. няма значение на колко години си- като си неопитен, караш бавно, гогато натрупаш опит - караш разумно.Добре, че не блъснала друга кола или пешеходци.
11
3
 
12
 
! Отговори
Друго мнение преди 8 години
Шофирането в нарушение на правилата, заради което са пострадали тези хора, е пряко следствие на факта, че КАТ не работи. Не са виновни шофьорите, а КАТ, защото по белия свят правила се спазват единствено там, където КАТ работи.
10
2
 
23
 
! Отговори
Родителите преди 8 години
Родителите, които всячески се опитват да осигурят на децата си това, което те не са и мечтали да имат, сега плачат. Дори и да имам толкова пари, няма да купя на детето си Ауди, т.е. средство са самоубийство. Ще дам много повече за образованието му, а като започне да печели - да си купи каквото иска.
9
9
 
8
 
! Отговори
художника преди 8 години
Лилето оправи пътищата и народа се изтрепа. Друго си беше при Станишката и "царя", дупка до дупка и караш даже и под разрешената скорост.Къде си Станишкооооооооооооооооооо?????????????
8
6
 
10
 
! Отговори
тъп въпрос преди 8 години
Що всички които се самозатриват в стълбове/огради/дървета/спирки са все между 18 и 25, с Ауди или БМВ и са от място което го няма на картата?
7
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бог да я прости девойката!Ама и тези стълбове не се научиха да не седят край пътя
6
2
 
6
 
! Отговори
аз преди 8 години
До тяТочно е убила невинни хора - пътничката в колата.
5
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стълбове и огради ,кво има да патят ?!?
4
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лека й пръст
3
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много тежка новина е това...твърде е млада девойката, за да си отиде от този свят, а другият инцидент е също нелеп..това пусто бързане на пътя...а пък интересно как са ги тествали и двамата шофьори с дрегер като единият е с опасност за живота...
2
4
 
10
 
! Отговори
Гарабед преди 8 години
"Кратка беше майко радостта на Зайко!
1
4
 
33
 
! Отговори
тя преди 8 години
Добре е ,че не е убила невинни хора!