Син закла майка си във Варна, посрещна полицията с нож

40-годишният Георги сам повикал униформените и си признал
12 фев 2016 15:06,
9
Син закла майка си във Варна, посрещна полицията с нож
Снимка: Булфото, архив

Син уби майка си във Варна. Жестокото убийство е извършено през нощта на сряда срещу четвъртък в апартамент в квартал "Младост", съобщава "Дарик".

Два часа след полунощ 40-годишният Георги Михайлов сам подал сигнал за престъплението. Когато пристигнали полицаите, ги посрещнал с нож в ръка и си признал, че е извършителят.

По тялото на 67-годишната жена са открити няколко прободни рани.

Майката и синът живеели заедно в жилището. Михайлов има тежко психично заболяване, което изключва вменяемост.

По искане на прокуратурата съдът разпореди мъжът да бъде настанен за един месец в специализирана клиника, където ще му бъде изготвена съдебно-психиатрична експертиза.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Мина преди 8 години
За съжаление в България имаме проблем с психично болни, които трябва да са под наблюдение на лекари, но никой не обръща внимание на този проблем. Преди имахме специални болници за психично болни, даже там се лекуваха за постоянно, тъй като близките не могат да се справят с болните. Ако, едно семейство има психично болен човек, семейството е под стрес и край със спокойствието, затова е нужно да има болници за психично болни. Надявам се да възстановят затворените болници, но, на да ли. Няма пари.
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако беше от малцинствата някои много щяха да се радват и да пишат цинични коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
neo5 преди 8 години
Всички де що сме прочели статията сме изкукали малко или много, тук всичко е на ниво, т.е. корупцията, алъш-вериша, шуробджанащината и малкото заплащане н работодателя, както един снощи спомена: Защо онея от БГ не мързелуват като бачкат в чужбина, но вземат 1500-2000 евро месечна заплата а при нас ги мързяло да си вършат добре работата за 500-600 лв. н месец?!
5
3
 
14
 
! Отговори
. преди 8 години
На глупавите за всичко им е виновен Борисов. Или Обама. Или Меркел. Или Путин. Или който и да е. Те ще си останат глупави до края на жалкото си съществуване и ще се оплакват, че някой им е виновен. Кофти материал...
4
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами като пуснаха психично болните, защото държавата нямала пари да поддържа специализираните заведения за такива, така ще е...
3
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Борисов е виновен, че нямаш грам мозък в главата си...
2
24
 
26
 
! Отговори
оставка на всички преди 8 години
Тоя Борисов накара народа съвсем да изкука от безпаричие и безобразия! Никога не е било такава трагедия в България , никога!
1
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Живите остават да се мъчат. Сигурно се е отървала. Само тя си знае какво й е било.