Запразнили шофьори вилняха на Зарезан в Добричко

Само за ден са установени четирима, карали с над 1,2 промила
15 фев 2016 20:24, Красимир Ангелов
8
Запразнили шофьори вилняха на Зарезан в Добричко
Снимка: Булфото, архив

Четирима водачи на автомобили, седнали сериозно почерпени зад волана на Трифон Зарезан, бяха заловени в Добричко само за ден.

Първият случай е от първите минути на празника - около 00:35 часа по бул. "Трети март" в  Добрич, когато е спрян за проверка лек автомобил "Форд" с варненска регистрация управляван от 34–годишна жена от Варна. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,83 промила в издишания от водача въздух. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Около 3 часа след този случай - около 04:00 часа, е получено съобщение за възникнало ПТП по бул. "25-ти Септември" в град Добрич. Пристигналите на място пътни полицаи са установили съборени 5 броя разделителни прегради и лек автомобил BMW с добричка регистрация, който при появата на автопатрула напуска местопроизшествието.

След кратко преследване автомобилът е спрян по ул. "Батовска". При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,60 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан шофьорът му – 20-годишен мъж от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

При третия случай на 14 февруари, около 21:00 часа, по ул. "Христо Ботев" в град Балчик е спрян за проверка лек автомобил "Мерцедес" с добричка регистрация. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,76 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан шофьорът – 61-годишен мъж от Балчик. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Отново на14 февруари, около 20:30 часа, в с. Оброчище, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил "Мерцедес" с добричка регистрация. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,39 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан 26-годишния му водач от село Оброчище. По случая е образувано незабавно полицейско производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: добричпияни шофьори
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"...зад волана на Трифон Зарезан..."Чувал съм, че след като се почерпят сядат зад волана на Фолксваген Голф, Алфа Ромео, Рено Меган и др., ама зад волана на Трифон Зарезан за пръв път чувам, някаква нова марка ще да е.
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе все реват, че нямат пари, а само мерцедеси и баварци карат всички ?!
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
страшно е когато "запразнили" провинциалисти се правят на Джурналисти.