Синове пребиха до смърт майка си в Казанлък

Тя имала множество натъртвания по тялото и мозъчна травма
16 фев 2016 14:22,
23
Синове пребиха до смърт майка си в Казанлък
Снимка: Булфото, ахрив

Жена от Казанлък е починала след тежък побой, нанесен от синовете й.

Късно снощи в местното РПУ е получено съобщение от Филиала за спешна медицинска помощ за приета жена с травматични увреждания.

На място е установено, че пострадалата е 64-годишна, която е с черепно-мозъчна травма и натъртвания по тялото и е настанена за лечение в МБАЛ - Казанлък. Малко по-късно жената е починала, информира "Дарик".

При проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че около 18:30 часа синовете на починалата - на 38 и 40 години, са й нанесли побой.

Двамата са задържани за 24 часа в ареста на РПУ Казанлък.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
11
 
! Отговори
Гордън преди 8 години
Ами лоша работа както и да го погледнем дори и без да знаем в подробности ситуацията. Не трябва да стават такива неща, но стават. Затова в древните времена владетелите най-вече просвещавали народа си. Необходими са нормални отношения между хората, но в днешно време и на тази територия не се живее нормално та и отношенията не са нормални.
14
3
 
9
 
! Отговори
the Jack преди 8 години
До Анонименалоо, анонмния ... , не знам дали е имало такива *** през кумунизма, най вероятно е имало , но в пъти по малко , и те отиваха директно в Белене.А тези ще ги пуснат след 72ч, след което ще ги изхарат психично болни....
13
2
 
10
 
! Отговори
анонимна майка преди 8 години
За 2. Абе синковец ти през този период за който пишеш сигурно си бил на баща ти в проектанската организация/ т.е. втестикулите/За да оправдаваш убииците значи си един от тях , а и мисленето ти също е като тяхното.Пожелавам ти същата благодарност ако имаш наследници.
12
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В Казанлък са останали само шведи.Българи няма там.
11
4
 
17
 
! Отговори
Марияна преди 8 години
Майката ги е родила и какво за благодарност те са я пребили до смърт . Тя не ги изоставила , грижила се и накрая бой до смърт
10
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Bраво!Това са "достойни" бугаре.Това е качеството на мт'риала който гласува за Тиквоний.
9
3
 
30
 
! Отговори
Edna преди 8 години
До 7:Причината за всички злочестини е, че ДЪРЖАВАТА ни я няма! Ако наистина са били с психично заболяване, мястото им не е било у дома, а в болница!Горката майчица, раждала ги е, гледала ги е, а те й взели душата!
8
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Tesi ubiizi ne trabva da islisat ot Satvora Nikoga do jivoten satvor mai4eni ubiizi isvrezi daje smarta prisada sa urodite ubiizi no xchte gi pusnat sled 72. 4asa Kakto i dr ubiizi v bg
7
10
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 2-ри. ДА ТОЧНО ПРИ ТОДОР ЖИВКОВ ВСИЧКИ СИНОВЕ ПРЕБИВАХА МАЙКИТЕ И БАЩИТЕ СИ ЗАЩОТО НЯМАШЕ РАБОТА!!!! ЗАВОДИТЕ БЯХА СРУТЕНИ!!!! ХЛЯБА СТРУВАШЕ 32 СТ. ЗА 1 КГ. СИРЕНЕТО 2.50 ЛВ ЗА КГ. КАШКАВАЛА 3 ЛВ. МЕСОТО СВИНСКОТО 3 ЛВ. БИЛЕТЧЕТО ЗА ТРОЛЕЯ И ТРАМВАЯ 6 СТ. АБЕ ИЗОБЩО ГОЛЕМА МИЗЕРИЯ! АЛО ТИ НА КОЯ ПЛАНЕТА СИ ЖИВЯЛ ПРЕДИ 30 ГОДИНИ ИЛИ СИ БИЛ НА БАЩА ТИ В СКОРОСТНАТА КУТИЯ?
6
2
 
29
 
! Отговори
до 3 Ягода преди 8 години
Да, лошото е, че са българи. Още по-лошото е, че не са психически добре. И най-лошото - защо не са в лудница, след като преди време пребиха и убиха по абсолютно същия начин бременната си сестра?
5
8
 
25
 
! Отговори
Гацо Бацов преди 8 години
До Анонимен 2Комунистите уважаеми, такива "синковци" ги бесеха, като кучета.
4
7
 
5
 
! Отговори
сашо преди 8 години
Тея не бяха ли православни братя!
3
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** ?!
2
3
 
20
 
! Отговори
Ягода преди 8 години
Хммм. А тия българи ли са или.....? Ако са българи е лошо много лошо.
1
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
No comment...