4 месеца ще лежи шофьор, карал без книжка

Мъжът получи още година затвор за разпространение на дрога
Обновена: 17 фев 2016 21:30 | 17 фев 2016 21:30,
5
4 месеца ще лежи шофьор, карал без книжка
Снимка: Reuters, архив

28-годишен бургазлия, управлявал лек автомобил без книжка, получи ефективна присъда.

Районният съд в града му даде четири месеца "лишаване от свобода" при "строг" режим и глоба от 300 лв., съобщава "Фокус".

Петко Д. е признат за виновен за това, че в края на миналата година управлявал лек автомобил "Фолксваген" без свидетелсвто за управление на МПС в бургаския квартал "Меден рудник".

Шофьорът получава ефективна присъда, защото повтаря нарушението си в едногодишен срок. Той бил изловен да шофира без книжка няколко месеца по-рано.

Отделно Петко ще изтърпи и още 1 година лишаване от свобода по присъда за произвеждане и разпространение на високорисково наркотично вещество (метаамфетамин), което отново е извършено в изпитателния срок на първото деяние.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Айде и тоя ще го раним 4 месеца...алооооу съдиищетата, съобразявайте се с народната пара!
3
1
 
6
 
! Отговори
анонимна. преди 8 години
За това ,че трови децата ни - в пандиза за да го храним на аванта и за благодарност.На такъв чупиш и ръцете и краката за да не може да се обслужва , а само да моли за помощ така както засегнатите младежи от тяхната дрога.За капка вода да бият чело в земята и пак да няма кой да им даде.Конфискация на цялото имущество за да си плаща в затвора храната и другите разходи.
2
1
 
3
 
! Отговори
ай стига преди 8 години
В Донбас такива ги пребиват най-вече заради дрогата ,а тук им се дават смешни присъди за това, че тровят децата ни егати съдиите дано им се случи на тях.
1
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво значи "без книжка"? С отнета преди това от органите книжка или със забравена? Те дават условни присъди на убийците по пътищата, мисля че това е по-наложително да се промени. И е време общините да почнат да гърбят финансово тези лентяи и престъпници. Както казах преди, за карал в нетрезво състояние трябва да се глобява и да се праща на обществено полезен труд. В омразния ви САЩ една подобна авантюра струва към $15,000 на авантюриста. Ако не може да ги плати - работи, докато ги изплати.