Убиец от Стара Загора "като стрела" – блъска и бяга

Преди седмица Пенка бе блъсната на "зебра", а сестра й загина
17 фев 2016 09:22,
33
Убиец от Стара Загора "като стрела" – блъска и бяга
Снимка: Нова тв

Жената, която беше блъсната на пешеходна пътека в Стара Загора миналата седмица разказа за преживения си кошмар.

При инцидента Пенка беше ранена, а сестра й загина. А шофьорът все още е на свобода.

В злополучния ден двете жени отивали на работа. "Вървим и си приказваме. Пресичаме на зебрата и изведнъж се чува един силен удар. Аз падам на земята, тя отхвърча на другия край. И така падам и само се обръщам и викам: "Нече, къде си, Нече?". Нито отговор, нито звук, нищо. Обърнах се и видях, че сестра ми беше свита на топка", спомня си с болка Пенка.

Още по темата

Шофьорът бяга от произшествието, а полицията все още не може да го открие. Според Пенка колата била такси. Било "като стрела - блъска и бяга".

На записите от камерите по пътя не се виждало нищо. Нямало и очевидци. Синът на оцелялата жена обаче не вярва, че шофьорът-беглец е неоткриваем.

Пенка пък настоява той сам да се предаде. "Няма съвест. Няма грам съвест. Да беше спрял колата да окаже първа помощ, а той изчезна", казва пред Нова тв пострадалата жена.

От полицията продължават да работят по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
2
 
! Отговори
Георги Георгиев преди 8 години
6)Така и нищо лошо не ми намериха, и няколко часа по-късно разрешиха на Майка ми да ме вземе в къщи. Казвам ви тази ми история, за да сравните как е било, и как е сега.
25
0
 
2
 
! Отговори
Георги Георгиев преди 8 години
5)То не бяха сълзи, то не бяха сополи и молби за прошка заради шамарите които отнесох 15 минути по-рано. Докторите обаче не се интересуваха от нищо друго, освен да ме натоварят в Линейката и откарат в Болницата за пълни изследвания. Така и стана, Линейката отпред и Милиционерската патрулка с Майка ми и шофьора завършващ шествието, със сирени ме доставиха в Болницата.
24
0
 
2
 
! Отговори
Георги Георгиев преди 8 години
4)Аз не посмях да и кажа истинската причина, за да не би да отнеса още повече шамари. Обаче 15 минути по-късно пред къщата се изсипаха Милиция , Линейка и Шофьорът които ме блъсна. Явно ме търсеха за да са сигурни че аз съм жив и здрав. Почнаха да се разправят с Майка ми, аз не знам какво точо разговаряха, понеже byah се скрил в гардероба в стаята ми. Но по едно време Майка ми ме намери в гардероба и ме измъкна на светло. Тя веднага ме разсъблече, и ми направи щателна физическа проверка.
23
0
 
2
 
! Отговори
Георги Георгиев преди 8 години
3)Без да чакам да ме натоварят на Линейката, аз се изшмулих през прозореца, и просто избягах. Аз тичах към Лъвчето където стана злополуката, надявайки се да намеря чантите с парите за доматите. Когато пристигнах на място, то аз намерих чантите заедно с всичките пари, и отидох на пазара от където и купих доматите. Майка ми през това време се беше начакала за мен , и като се върнах в къщи тя ме нашамари понеже според нея аз съм се бил заиграл с приятелите ме, вместо да бързам с доматите.
22
0
 
2
 
! Отговори
Георги Георгиев преди 8 години
2) Не по-късно от 30 секунди след удара, той вече караше към Бърза Помощ. Пет минути след това, Докторите в Бърза помощ veche ме изследваха, и понеже не можеха да открият каквото и да е било счупено или наранено по моето тяло, се шашнаха! За няколко минути ме оставиха съм в стаята за прегледи, докато те разговаряха какво да правят с мен в съседната стая. Аз ги дочух че се приготвят да ме изпратят с Линейка в главната Болница и ми се подкосиха краката.
21
0
 
2
 
! Отговори
Георги Георгиев преди 8 години
1)Беше 1977, аз 12 годишно момче, бях изпратен от майка ми да купя две пазарни чанти домати на пазара в Габрово. На отиване към пазара, аз без нужното внимание, пресякох главният булевард на Лъвчето на пешеходната пътека, но на червен светофар. Кола Лада ме удари и ме отхвърли като футболна топка поне 10 метра. Аз си спомням как скимтях като кутре от болка. Водителят веднага спря и се изстреля от Ладата, вдигна ме на ръце и положи на задната sedalka.
20
0
 
1
 
! Отговори
Шаран БГ преди 8 години
Не са поискали-- не са го намерили! Я да бяха роднини на някой чорбаджия -- на другия ден, сутринта, щеше да е в кауша ! И още по-сигурно е, че го знаят .... и си го вардят ! Този убиец не е обикновен гражданин -- тоя ще да е от "скъпите", дето и гранатомет не може да го утепа !!
19
1
 
0
 
! Отговори
радневец преди 8 години
Това е Стара Загора,ама лепнаха ли вчера 9 години на Киляшев дет обърна влака,а?
18
0
 
3
 
! Отговори
Сефте преди 8 години
И да има очевидци все тая. Експертите ще напишат, че шофьора е невинен - нямал видимост и се уплашил бедния, затова избягал...или не е разбрал, че е ударил хора. Полицаите ще предадат делото на прокурора, то и свидетели да има, ще кажат, че те си променят свидетелствата. Прокурора ще почете, ще почете, па ще отиде да си клати краката в някое кафе - няма състав за престъпление. Това ще се случи след 3 месеца. Това е Стара Загора
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КАТ не могат да влеят акъл или съвест у хората. Че само КАТ ли не си върши работата. Коя институция в БГ си върши работата професионално??? Само се оплакваме и търсим виновни, какви работят по институциите нали и те са хорат като всички останали. Всеки се оправдава с другия. *** НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА!!!
16
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чудо е по форумите. Пълно със специалисти криминалисти и най-вече такива,които ще оправят България
15
2
 
6
 
! Отговори
Факт преди 8 години
Този шофьор първо е нарушил правилата, второ, предизвикал е катастрофа с трагични последици, трето, избягал е от мястото на катастрофата и четвърто, не се е явил доброволно след това. Всичките тези неща нямаше да се случат, ако КАТ си гледаше работата, както закона изисква от КАТ. Първопричината за нарушенията по пътищата в България е КАТ, а не високата скорост, превишена скорост, пияни зад волана, шофиращи без книжка и т.н., все неща, които нямаше да ги има, ако КАТ си вършеше работата.
14
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Проблемът на България с престъпността са три:МВРПРОКУРАТУРАСЪДДо като тези "свещенни крави" не бъдат ТОТАЛНО променени и заменени с нови хора, нещата все повече ще се влошават.
13
2
 
3
 
! Отговори
До 17 преди 8 години
Точно обратното е - трябва да се намалят сегашните свръхвисоки наказания, като втора стъпка за да се оправим. Първата стъпка е да се закрие КАТ. 26 години под натиска на КАТ и на такива като теб, се увеличават наказанията и резултат е увеличаване на нарушенията. за всеки нормален човек е пределно ясно, че това е порочно решение, но в България решават не нормалните хора, а КАТ и такива като теб.
12
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сами ще се затрием. Ако увеличат годините затвор за блъскане на човек ще намалеят блъсканията.
11
3
 
19
 
! Отговори
Реалист преди 8 години
Май само в София горе-долу се спазва предимството на пешеходеца, но в останалите градове е май както в Стара Загора.
10
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Такива неща се случват често, когато КАТ не работи, както е в България през последните 26 години.
9
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Имаме си наи заспалия вътрешен министър евала .
8
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От полицията работят , направо се успокоих че убиеца ще бъде наказан ама в някои друг живот и не в *** .
7
5
 
9
 
! Отговори
до 9 преди 8 години
Гениално изказване. Понеже в другите градове се спазват.