Шофьор помете момче и момиче, накрая им се присмя

18-годишната Елина е с два счупени крака и счупен таз
19 фев 2016 10:00,
166
Шофьор помете момче и момиче, накрая им се присмя
Снимка: Нова тв

Пиян шофьор помете вчера двама пешеходци на тротоар в Монтана. Инцидентът се е случил на главната улица в града.

В болница са приети 18-годишната Елина и 22-годишният Милен, които имат множество счупвания и контузии.

Шофьорът бил с 1,9 промила алкохол в кръвта. Той изгубил управление над автомобила си и ударил момчето и момичето, които вървели по тротоара.

От удара Елина пада в близкия воден канал. Приятелят й Милен помолил пияния шофьор да му помогне да я извадят от канала. Той му отказал.

Наложило се със скъсани коленни връзки младежът да слезе и да спаси приятелката си от удавяне.

"Молех му се да ми даде поне телефон да се обадя и поне с това да помогне, но той ми се смееше", разказва Милен пред Нова тв.

"От завоя видях само един фар, който се приближава към нас и оттам вече нищо не помня", едва успява да промълви потрошеното момиче.

Елина е с два счупени крака, счупен таз и множество наранявания. А през май трябвало да има абитуриентски бал. Родителите на момичето са съсипани и са категорични, че шофьорът трябва да изгние в затвора.

Шофьорът е задържан, а книжката му е отнета за пореден път. Санкциониран е за различни провинения на пътя многократно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още по темата: Монтанакатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
0
 
10
 
! Отговори
Росен преди 8 години
Ше го пуснат и него :)
96
0
 
36
 
! Отговори
emigrant преди 8 години
Абе как толкова години държавата не можа да се наложи над престъпници, крадци и убийци???? Тоя си е убиец !!!!! После се чудите що напускаме държавата! Не е само заради парите, и сигурност трябва на хората! Задължение на държавата е да защитава гражданите си !!!! Поне това да прави ако друго не може!
95
0
 
25
 
! Отговори
Бен Гън преди 8 години
Да отнемеш книжката на шофьор, който не спазва никакви правила е все едно да го погалиш под кръста. Освен да му стане хубаво, друго не можеш да постигнеш с отнемането на книжка. Затуй и ви се присмиват на акъла. Като не знаете как да наказвате ще страдате.
94
0
 
35
 
! Отговори
1 преди 8 години
Такива трябва да бъдат пускани веднага на свобода,за да може близките да могат да приложат истинско правосъдие.Ама за съжаление ще го осъдят на 1година,той ще лежи 6мес.и после пак на пътя.НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА
93
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Трябва ни е гражданите да започнем да раздаваме провосъдие, щом мишките не искат, ще се наложи ние да го правим по примитивния начин.
92
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Значи тоя където го видя, без думи, му чупя и двата крака на 5 места без да му се обяснявам-ДИРЕКТНО. Щом няма изпълнение на тези закони в тази керлива държава, така ще е.
91
5
 
8
 
! Отговори
Българин преди 8 години
За съжаление това е действителността в България. Варвари, ***, мишки и *** - това с което се обиждат българите е в действителност това което ... Цялостно българите са яко не в час и обществото е душевно болно. Мисля, че страната върви към справедлива загуба на националния суверенитет който е получила незаслужено и явно е неблагодарна за това.
90
0
 
14
 
! Отговори
Емигранта преди 8 години
Няяяяма затвор,стига с тоя затвор.Ще спинка вътре,ще хапва ще ги раздува.Идвам си и връщам трудови войски,тооолкова много има за чистене покрай магистрали и тн.Потънало е в мръсотия,тея реки кой ще ги чисти по дъното...аз ще ги оправя само един ден да си дойда.А ОНЕЯ ТАРИКАТИ РАЗНИ МАФИОТИ,политици да крадат докато могат,че....идвам.СПОКОЙНО ИМА ВРЕМЕ НА 31год съм.малко да понатрупам опит,език,образование и идвам.АЗ ЩЕ ИМ ОБЕСНЯ
89
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този *** трябва да изгние в затвора!!!!!
88
2
 
3
 
! Отговори
Cleo преди 8 години
Мммдааа, ще дойде деня в който ще се чудите как сте оставяли пияни и дрогирани да управляват МПС-та и същевремено сте плюли по тези които разработват самоуправляващи се коли. А всъщност може и да не дойде този ден, "отде толко акъл у Бай ***"...
87
0
 
21
 
! Отговори
Емигранта преди 8 години
От почти година съм в Англия,всеки път когато чета подобна новина ми става лошо.Защо ние Българите сме толкова....сигурен съм,че по-голямата част сме добри хора,защо търпим всичко това.ЩЕ СЕ ПРИБЕРА ЕДИН ДЕН И АЗ ЩЕ ВЪДВОРЯ РЕД НАИСТИНА.ЩЕ РЕЖА ДО КОКАЛ,КРАЙНО ВРЕМЕ Е.....
86
0
 
40
 
! Отговори
Емигранта преди 8 години
Ако съм на бащата на момичето или момчето,намирам го тоя и ще ми се моли на колене да го убия да не се мъчи.Ще му направя живота АД
85
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За рецидивизъм, трябва да се гние доживот! Щом не е успял веднъж затвора и санкциите да те превъзпитат, значи няма сми!
84
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
A ZAKAKVO
83
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
A
82
0
 
37
 
! Отговори
честит преди 8 години
За тия които го четат това и си викат...ми то е така, мене кво ме засяга това. Сега ще се опитам ви го набия в ***...та глава, защо точно ви засяга.1. Щото утре ще сгази твоите деца.2. Утре няма да има КАДЪРНИ лекари, медицински сестри, учители, инжинери в тая държава ВЪОБЩЕ. Защото интелигентните хора не бегат за пари- а бегат там където на такъв джигит, след това, ще му еб...държавама гъ..а майчин че искри и кръв ще хвърчи. И нема да има кой да ви учи децата тука ни да ги лекува.
81
0
 
23
 
! Отговори
честит преди 8 години
какво значи...."книжката му е отнета за пореден път"....--значи че е българин в България.В малкия град е така, познават се хората, бутнал е там където и каквото трябва, а и може и да не е бутал. Едно шише ракия по роднинска линия. На село е така. Отказал телефон, смее си се човека...явно има чуство за безнаказоност. Сега ще му удари един плач пред съда- деца, болна майка, много съжелявам... и след 6 месеца пак ще ги смачка, на същото място. И пак ще им се смее.
80
1
 
25
 
! Отговори
честит преди 8 години
Народа изтрещя тотално. 25 години демокрация и безнаказаност, настигнаха и надминаха удрудщините на комунизма. Аз съм спокоен и мирюлюбив човек, бих казал много над средното интелигентен. Не съм от тия дето се бият. Ами от 3 години в колата има бухалка (дървена) и спрей. И да БИЯ ЗДРАВО. На един зъбите му вадих. Тоя бих го смазал. Книжката му е отнета няколко пъти, смее се на това което т направил. Има хора които се превъзпитават, само кога ги пратиш в гипсово корито с катетър.
79
3
 
31
 
! Отговори
Надежда Русева преди 8 години
Как не ви е срам да публикувате снимката на момичето? Попитахте ли я дали е съгласна? Свалете я веднага, защото не ви прави чест!
78
0
 
41
 
! Отговори
Г-жа М преди 8 години
Това дете го гледах в детската ясла.Тази сутрин разбрах от колежките за инцидента, което ме разстрои.Сега гледайки снимката аз плача.Прекрасна Ели, желая ти бързо да оздравееш.А този, който ти причини това да бъде наказан строго.И всеки ден се питам-Докога ще има такива шофьори-пияни, нагли, безотговорни? И защо страдат невинните, а на тях нищо им няма ?