Заловиха 37 иракчани край Царево, натъпкани в бус

Сред тях има и 14 деца
19 фев 2016 10:55,
18
Заловиха 37 иракчани край Царево, натъпкани в бус
Снимка: Gettyimages

Микробус с 37 иракчани е спрян вчера на КПП - Моста на река Караагач от служители на полицейски участък в Царево.

Това съобщиха от ОД на МВР в Бургас за БТА.

Десет от чужденците са мъже, 13 са жени има и 14 деца.

Микробусът е управлявал 47-годишен мъж от село Браница в община Кнежа. Задържан е и срещу него е образувано бързо полицейско производство за каналджийство.

Иракчаните са отведени в сектор "Миграция" в полицията в Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На това се вика осем местна кола.Тези инженери не си знаят габаритите на колите които проектират.
13
0
 
6
 
! Отговори
Men преди 8 години
И тези ли са бежанци? В ирак май няма война от доста време?
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен 11 преди 8 години
Остро заразната болест, която е убила през вековете милиони хора не е редно да присъства в коментара ми като ***. Това не е правилното название на ромка, което се цензурира може би без основание.Трябва наистина референдум - искаме ли ги в България или не, тези нагли пришълци!!!Как Англия може да прави референдум иска ли в ЕС или не, заради стотина хиляди български и румънски роми, а ние да не можем да направим референдум заради мигрантите?Не сме фронтова държава. А и нашите турци не ги искат.
11
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Иракчаните влезли нелегално да бъдат заведени в посолството на Ирак в София.Те да ги върнат обратно в родината им.Защо всички арабски посолства у нас мълчат по въпроса за "бежанците" от техните страни? Или съдействат за този трафик.Редно е да вземат отношение защото мълчанито им означава съгласие и поощтрение за тафиканти и "бежанци".Това ли са дипломатически отношения по "арабски".
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Безнадеждно е. Може да нахлуят болни от всякакви заразни болести - чума, холера, а ние не ги слатгаме в изолатор, не ги изследваме за спин. Тези изнасилвачи от Северна Африка са половината спинозни. Такъв им е морала. Ако не спят с робинята - негърка, дошла през пустинята, не са господари. А тя вече е заразена.А за парите, които нямало да получават страните , които не искат мигранти, то парите които дават тези държави като такси за участие в ЕС са повече. Загуба няма. Излизаш от ЕС и готово.
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако направим референдум и се окаже, че по-голямата част от българите желаят мигрантите да бъдат разстрелвани на място, държавата длъжна ли е да изпълни желанието на народа?
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре де, как така ги хващат на КПП при опит за нелегално преминаване и не завеждат дело срещу тях?! Нали могат да влязат по официален път, като поискат убежище?! КПП-тата не са ли точно начин да бъдат ограничени престъпленията и това да се опитваш да проникнеш инкогнито без каквато и да било проверка на територията на суверенна държава не е ли престъпление!?
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво значи "заловиха"?! Залавяш някого който се крие. Тези веднъж нахлули в страната вече нямат причина да се крият. Поне да ги връщаха веднага откъдето са дошли.
6
0
 
7
 
! Отговори
Хер Флик преди 8 години
Защо не са заварили вратите на микробуса и не са го бутнали в морето, заедно с шофьора?
5
1
 
3
 
! Отговори
Щиглиц преди 8 години
Динко да мине и да прибара 2-3ма каналжиии да им отпуши тръбите като хората
4
0
 
2
 
! Отговори
ha ha ha преди 8 години
До Анонимен 3Ами нищо не прави всъщност - залавя ги и ги предава на съответната институция, която пък се ангажира да ги изхранва и отглежда.В крайна сметка - върши работата на гранична полиция, а резултатът е на нашия гръб.Е, може би каналджиите няма да му простят - единствено те са ощетените.
3
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Предайте ги на Динко. Той за разлика от българските институции знае какво да прави с тях.
2
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А къде ли са били граничарите?Вярно каза генерала, че МВР е в клинична смърт.37 човека на тумба са минали границата ни като на парад и накрая селския полицай ги е спрял.
1
21
 
1
 
! Отговори
Западноевропеец преди 8 години
Ако джуджи спре да бомбардира всичко ще бъде наред!