Спецакция в мол, двама натръшкани, изнудвали чужденец

Мошениците "държавни служители" оказали съпротива на агентите
Обновена: 23 фев 2016 15:54 | 23 фев 2016 15:48, Камелия Цветанова
19

Снимка: Булфото

Полицаи и служители на ДАНС провеждат в момента операция пред търговския център на столичния булевард "Александър Стамболийски".
Още по темата

Двама души са задържани при операцията.

Те са оказали съпротива, съобщи БНР.

Двамата арестувани са се представяли за държавни служители и са се опитали да изнудят чужд гражданин.
Пред търговския център продължава да има засилено полицейско присъствие.

Това е втори инцидент в столичен мол само за два дни.

Както Dnes.bg писа, инкасо автомобил беше нападнат вчера около 10, 30 ч. в мола на бул. "Цариградско шосе" в
София.

Нападателите са били четирима.

Някои от тях са стреляли с автомати „Калашников“ по автомобила, а други са нападнали охранителя в гръб.

След това са задигнали около 400 000 лева и са избягали.

Поваленият охранител е стрелял по автомобила на крадците и е спукал гума на колата им, която те зарязаха по-късно на 500 метра от мола до бл. 8 в "Младост" 1.

В нея криминалистите са открили дрехи - маскировъчен панталон, две мотористки каски, две горнища на анцуг, едно долнище и маратонки. В багажника пък се натъкнали на хавлиена кърпа и лост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
21
 
! Отговори
Жена преди 8 години
И нещо изключително показателно. Тези дето се правили на мними държавни служители са се правили всъщност на прокурори. Смятайте, драги прокурори, колко сте ...нисши и каква е репутацията ви сред чужденците, щом някой се е вързал да плати 70 000 лева на измислени ваши колеги! НЕЕЕЕ, в България корупция няма! Прокуратурата е чиста кат сълза, нали бре Цацарков?!
16
2
 
10
 
! Отговори
Жена преди 8 години
15, едва ли. Все пак, чужденците смятат, че България е една смешна държава, в която можеш всичко да си купиш. Естествено, понеже има чужденец и там ще паднат повечко пари.... сега се досети защо тези са се намесили.
15
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ако не бяха изнудвали чужденец, а българин, дали щеше да се задейства някой от ДАНС?
14
2
 
7
 
! Отговори
Жена преди 8 години
13, няма значение какъв е този на земята, важното е да имаме коректната бройка на натръшканите. Ако не достигат хора, да се преоблече някой полицай в Молъ и да излезе за снимката, че ние от статистиката имаме норматив да покриваме, за заловени престъпници! Все пак 2 процента разкриваемост трябва да бъде и снимково доказана!
13
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жена, този на снимката е проснатия чужденец, а не държавния служител ;)
12
2
 
14
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Някой да напише нещо за 4 милиарда откраднати от КТБ или натръшкани анимационни герои ще продължават да забавляват уважаемите читателю-зрители, докато алчните сви-не продължават да обират каквото могат?
11
1
 
9
 
! Отговори
гдфг преди 8 години
"Това с кушрумчето в писъмцето не става даже за сценарии на петоразрядна кабеларка.... Сменете сценаристите! " Напротиш мила душичке , 14 милиона годишно за охрана на премиера отделени от бюджета /пари които вземат от твоите и моите родители и от нас самите /как се регламентират ? съвсем правилен ход :) престъпна държава станахме .
10
4
 
5
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Чудя се, съвсем сериозно, на кой му пука за някаква такава акцийка, че това е споменавано и пробутвано като важна новина? За оФцете, които вярват, че онези с надписче полииис НАИСТИНА се борят с престъпност? За кухавелниците, които обичат турски сериали и това е поредната серия? За дядо Петко от село Мечка, който ще бъде ограбен тази вечер за пореден път? На кой му пука за показните ВИ акциики? Втръснало е на всички и никой вече не Ви вярва. Трябва да си болен мозък, че да им вярваш.
9
2
 
4
 
! Отговори
Жена преди 8 години
3, много добре разсъждаваш. Даже сега може да разделят иззетите веществени доказателства от чуждия гражданин, в размер на 70 000 лева, който той бил дал, за да могат мнимите прокурори да го покрият по дело за убийство. Ама мнимите прокурори дали не са прокурори под прикритие? 70 бона са си 70 бона. Натръшкани и пиарчета ще си делнат парите, а за нас, обикновените зрители ще ни стане още по-ку-хо, че тази история въобще не ни е?е! Изобщо!
8
2
 
16
 
! Отговори
Добре де преди 8 години
ако охранителите бяха гръмнали някой от нападателите пак ли щеше да има рев,че бил младо и много свястно момче?
7
2
 
11
 
! Отговори
БОКО преди 8 години
Пиаара на Боко е по добър и от тоа на Меси бре, ***
6
3
 
23
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Извинявайте, но пропуснах нещо много важно. В заглавието пише,че били натръшкани двама. Аз виждам само един натръшкан. Може ли снимка и на втория натръшкан. Много ми е важно да видя това така важно, посред бял ден, в МОЛъ, натръшкване. Такава ефективност, такава гордост за органите на рИдъ....рИдая вече от умиление....
5
3
 
23
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Мога ли да помоля записите от камерите в Молъ вчера да ги дадете директно на продуцента на Под прикритие. Хем ще спестят пари, щем ще видим резила на МВР и пълната им безпомощност при намирането на които и да е извършител на престъпление, хем някой от носителите на титлата Мистър МОЛ Калашник Пролет 2016 може да се похвали някъде без да иска....Това с кушумчето в писъмцето не става даже за сценарии на петоразрядна кабеларка.... Сменете сценаристите!
4
2
 
6
 
! Отговори
Сандо преди 8 години
намерили са на баба ми гащите
3
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
а дали наистина не са държавни служители. Начина им на работа е еднакъв изнудване и заплахи.
2
3
 
28
 
! Отговори
Жена преди 8 години
2 полицейски коли, оня седи проснат на земята, такааа хууубаво да изчака да дойдат журналистчета и да направят подобаващи снимки. Полицайчето на 5-та сника си джитка на тилифончето.....аре моля ви съ!
1
3
 
27
 
! Отговори
Жена преди 8 години
На нищо вече не вярвам. Театрите ви драги нескопосници нямат край. Ама баш у МОЛъ го изнудвали? Пак у Мол? Голямо съвпадение!!!