Джигити пребиха шофьор, ядосали се на клаксона му

Пострадалият е в болница, търсят се биячите
36
Джигити пребиха шофьор, ядосали  се на клаксона му
Снимка: Булфото, архив

Трима мъже пребиха шофьор на Околовръстния път в София, съобщиха от МВР.

Инцидентът е станал около 17.40 часа, когато две коли са засекли трета.

От двата автомобила са слезли трима души, които пребили 30-годишния шофьор на засечения.

Причина за агресията бил клаксонът, който шофьорът натиснал заради висока скорост, с която се движели нападателите.

Пострадалият мъж е потърсил медицинска помощ в болнично заведение, а полицията издирва биячите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още по темата: шофьорпобой
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
11
 
! Отговори
Факт преди 8 години
Основната причина да има такива случаи на агресивно шофиране, разбира се е КАТ, който спи и не си изпълнява задълженията, както е по закон. Най-добре е КАТ да се закрие, защото нанася прекалено много вреди. Вчерашните безумни промени в закона, приети по искане на КАТ са поредното доказателство, колко вреден е КАТ за България и безопасността на движението.
15
1
 
12
 
! Отговори
Девил преди 8 години
Най-вероятно едни пари вече са си сменили собственика, пък вие чакайте нещо да се случи... В крайна сметка - нашта полиция се пази...
14
0
 
20
 
! Отговори
Шишо преди 8 години
Да направят глобите и 10 000 лева - питам първо кой ще ги събере тези пари? И кога ще видя кола на КАТ да спре някои от тези с големите коли и черните кожени якета? А най - ми е чудно защо колите на НСО трябва да са със статут на линейка, пожарна или полицейска кола? Те просто превозват поредния мафиот (депутат) от дома му до кафенето, чалготеката или ресторанта. Кое му е спешното на това? че да си пускат буркана и да ми светкат къси дълги?
13
0
 
20
 
! Отговори
Шишо преди 8 години
Тия същите или подобни шофират с над 120 и на зиг заг всеки ден по околовръстното, между Бизнес парка и разклона за бул. България. Нямам наблюдение някой да ги е спрял или проверил. Отново се питам защо няма камери и постоянна патрулка по този път? На Борис и Каблешков, кръстовището защо няма камери? А на Пушкин и Околовръстното? Има да снимат подобни случаи - хиляди!
12
0
 
48
 
! Отговори
Dron преди 8 години
Гледах клипа с боя...тея не са мутри,а охранители на такава!Но не случайни охранители,като им видях униформите,слушалките на ушите,палки,пистолите си личи,че са професионалисти и се чустват безнаказани.Няма да се учудя,ако се окажат и охрана на някой депутат.Как така полицията,ги издирва,като на клипа ясно се вижда номера на джипа и за 5мин.,могат да разберат кои са!?
11
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не можем да кажем че не догонваме САЩ, там такива истории са ставали на коне тука с коли малко сме по модерни.Макар че според заглавието следваме Кавказки примери ,но там нямам идея как е, може и да е права авторката.
10
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тука е така - царство на Поничките.
9
1
 
20
 
! Отговори
ДА преди 8 години
Аз затова като се кача в колата,веднага се заключвам!
8
8
 
29
 
! Отговори
сам си е виновен преди 8 години
Сега ще кажат, че тия не са били шофьора. Той имал някво вродено заболяване от което страда. Вие му се свят, пада на земята, тръшка се и оттам са синините. Те не са го били както и поничките не са били и убили Тодор. Не са го докосвали, както и тези тук не са докосвали шофьора. Той сам се е наранил. Да го изследват, да не би да страда от епилепсия или ниско/високо кръвно. От което пада като круша на земята.
7
1
 
57
 
! Отговори
Ауслендър преди 8 години
Да живее култура ми Янко! Май в България останаха повечето ***?оти... Съжалявам за истинските човеци, които биват мачкани от простац?ите!
6
8
 
64
 
! Отговори
svetlio преди 8 години
Ония ден си карам към Бургас и на първокласен път,с ограничение на скоростта 90,се движа точно с 82.като до мен се изравни БМВ 3 като ми свиреше и псуваше защо съм карал толкова бавно.За втори път ми се случва това,когато веднъж на ограничение 50 се движех с 60 и само където бой не ядох.Аз ли не съм в ред или нещата са сериозни?!Ако свирещия е бил толкова нагъл като моите,боя му е малко!
5
2
 
47
 
! Отговори
x преди 8 години
Какво щеше да се случи ако беше Лисичков?! Кога ще се разреши свободната продажба на огнестрелно оръжие? Ние буквално живеем в дивия запад.
4
4
 
17
 
! Отговори
ицака преди 8 години
ако беше със зимни гуми, това нямаше да му се случи!!!
3
9
 
113
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нормално за клозета,ръководен лично от разтриващият уши от Банкя. Ако не те пребият мутри,ромове ще те убият за два лева,милиционери ще те муфтят за пари, изскачащи от храсталака, хотелиери с храна ще те отровят, докато код кафяво е в сила. Мобилен оператор с договор ще те измами. Доставчик на ток,ще ти надпише сметката. Рушвет ще ти поискат,за ясла,детска градина,училище, лекар. Ако пък случайно имаш някой лев,то банката ще я фалират, под надзора на балетошуробадженакорушветчийска формация ДенС
2
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Историята се повтаря, не мислете ли?
1
4
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
да не са били Поничките