Задържаха двамата, пребили шофьор на Околовръстното

Цялата драма – заради един клаксон
25 фев 2016 08:14,
93
Задържаха двамата, пребили шофьор на Околовръстното

Установени и задържани са мъжете, които вчера пребиха шофьор на Околовръстното в София, след като им свирнал с клаксон заради агресивното им каране, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Още по темата


Припомняме, че вчера трима мъже пребиха шофьор на Околовръстния път в София. Инцидентът е станал около 17.40 часа, когато две коли са засекли трета.

От двата автомобила са слезли трима души, които пребили 30-годишния шофьор на засечения. Причина за агресията бил клаксонът, който шофьорът натиснал заради висока скорост, с която се движели нападателите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
27
 
! Отговори
до 27 преди 8 години
Това,че българинът в голямата си част не си знае правата е друга тема!
26
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
DAVAJTE IMENATA NA TEZI LAJNARI,ADRESI,FAMILIJATA IM ...BYRZO!!!!
25
3
 
35
 
! Отговори
bobo преди 8 години
До до СпокоенВлизам в магазина крада и после казвам ама нямате право да снимате .......Никой не ме предупредил че има камери.На Единственото място където нямат право да те снимат това е в Домът ти....
24
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бухаха, ти да видиш - нямал бил право да снима :) Ахахаха, всеки ден сума оператори на ТВ-та и кабеларки са за затвора :) Да не говорим за репортери на вестници и сайтове :) Ехоо, има ли някой на втория етаж :)))
23
2
 
15
 
! Отговори
до 24 преди 8 години
Какъв народ,това да не ти е Гърция?
22
18
 
5
 
! Отговори
до 20 преди 8 години
Няма такъв момент!Казах,само ако има масово събитие или спортно мероприятие!Като не вярваш,пробвай се да снимаш някой по-корав и стой та гледай какво ще ти се случи!Уточнявам-когато има обект под постоянно видео наблюдение със съответното предупреждение,тогава с материала може да се отиде на съд!
21
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега ако е останал някакъв народ ,протести докато тези ги осъдят за опит за убийство ,защото ме съмнява че пак ще замажат случая.
20
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Задържаните са с инициали Б.Б от Банкия и Цв.Цв.
19
0
 
33
 
! Отговори
спас преди 8 години
Това са охранителите на КОТАРАЦИТЕ
18
1
 
46
 
! Отговори
Спокоен до 19 преди 8 години
Грешите драги. Все пак не е снимано в спалнята на биячите. На публично обществено място може да си се снима колкото ти душа желае. И подчертавам - доказателствения материал ще се допусне във всеки български съд.
17
1
 
36
 
! Отговори
Видео преди 8 години
До 19, На обществено място може да си снимаш колкото и когото искаш, и никой не може да ти забрани.
16
50
 
4
 
! Отговори
до Спокоен преди 8 години
Оставяме моралната страна на въпроса!Юридически погледнато,никой не може да снима когото и да е било без негово разрешение!Изключение е когато се използват СРС със съдийско нареждане или се отразяват масови събития!Видеозаснемане като това не издържа в съда!
15
2
 
62
 
! Отговори
Спокоен преди 8 години
Не пишете глупости. Клипа си има великолепна доказателствена стойност. Да, не е СРС, но е подкрепен със свидетелски показания на заснелия го. Не знам, кой ви наби в главата, че видеозаснемането няма доказателствена стойност.
14
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
***! Държава на тиквата и мафивта.
13
2
 
53
 
! Отговори
м дааа преди 8 години
Сега да им намери адресите и да ги навести по единично, та после и майка им да не ги познае. И един съвет: ако видите че сте в ролята на губещия -газ, минаваш им през краката и не търсете обяснения от никой, защото има много такива комплексари търсещи да си го изкарат на по-слабия
12
36
 
7
 
! Отговори
до 9 преди 8 години
Не само,че клипът няма стойност,но законът дава възможност да заведат дело с/у снималия и да го спечелят!
11
0
 
44
 
! Отговори
Сашо преди 8 години
Проверка за наркотици е добре да има
10
0
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поредните жалки комплексари, дето си помпат самочувствието, пребивайки групово някого! Ако са по един, ще се *** в гащите, ама две коли *** са много смели! Смотани и нещастни Б.О.К.Л.У.Ц.И !!! Дано си намерите майстора! От сърце ви го пожелавам! Един такъв го разнасяха по медиите доста време, дано сте следващите!
9
0
 
45
 
! Отговори
Typamutra преди 8 години
Хора като тези псевдо биячи заслужават да са цял живот охрана на някое селско стопанство !
8
0
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега ще ги изкарат или дребни хулигани, или клипът няма да има никаква тежест като доказателство, а накрая може да не са били те. От нашта прокуратура за чудо и приказ всичко може да се очаква. Пък и много зависи на кого са хора.