Задържаха двамата, пребили шофьор на Околовръстното

Цялата драма – заради един клаксон
25 фев 2016 08:14,
93
Задържаха двамата, пребили шофьор на Околовръстното

Установени и задържани са мъжете, които вчера пребиха шофьор на Околовръстното в София, след като им свирнал с клаксон заради агресивното им каране, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Още по темата


Припомняме, че вчера трима мъже пребиха шофьор на Околовръстния път в София. Инцидентът е станал около 17.40 часа, когато две коли са засекли трета.

От двата автомобила са слезли трима души, които пребили 30-годишния шофьор на засечения. Причина за агресията бил клаксонът, който шофьорът натиснал заради висока скорост, с която се движели нападателите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това не са обикновени "охранители" а руски барети,назначени от руснака,представящ се с фалшивото име "Златко Баретата" да се представят за такива,докато получат заповед за действие от Москва:https://psb4ukr.org/criminal/bliznakov-georgi/
66
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ето ви го да го видите какъв е сладур.....
65
0
 
0
 
! Отговори
до ме ме ме преди 8 години
напълно различни случаи, ама двамата сте много заблудени за да видите разликата
64
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До meЗа мен са сходни двата случая. Докато не се научат при нарушение да подават сигнали, вместо да свирят, псуват, слизат с боксове и подръчни материали, ще продължава да има подобни инциденти. В клипа поведението на бияча с палката и речника на госпожата бяха на сходно интелектуално ниво.
63
1
 
6
 
! Отговори
за Мигрантите преди 8 години
Вече започвам да се моля да дойдат повече Сирийци и Иракчани да смажат нашите Мутри !!!Ние българите сме РОБСКО ПЛЕМЕ !
62
2
 
21
 
! Отговори
me преди 8 години
А когато се случи същата сценка с Тодор - побой заради клаксон довел до смърт, разправяхте как си било нормално някой като ти се отваря да се защитиш, независимо колко е по-слаб от теб и колко маловажна е случката. Е, това е логичното продължение. Отново имаме "отвраряне" - клаксона по закон се използва само за избягване на ПТП, отново имаме биячи, и отново имаме човек със средна до тежка телесна повреда. Късмет е, че е нямал сърдечно заболяване, иначе и той можеше да е случайно мъртъв
61
0
 
12
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Аз обвинявам правосъдието и полицията . Няма да казвам защо. Докато при такива прояви не пострадва полицията и правосъдието - ще бъде така . Сега първото наказание трябва да бъде за онези които са позволили огнестрелно оръжие и палки на мутрите. Това са кос и полицията .
60
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И какво като са ги хванали. Бития си е бит е.. си е е... Ще пуснат *** и това е. Само оръжието изравнява хората.
59
0
 
14
 
! Отговори
krisko преди 8 години
Дришльовците с чуждите коли са си наказани и без това с нископлатени 12-часови и повече даже смени. Добре че са в България да ги оправдаят срещу малко жълти стотинки.
58
2
 
24
 
! Отговори
... преди 8 години
Ама аз затова повтарям това и го запомнете: ЖУРНАЛИСТИТЕ СА ВИНОВНИ ЗА ВСИЧКО!!! Кога ще напишат имена на неудобните? Кога ще станете безпристрастни? Защо за обикновения човек няма правила, до сега да сте написали име , фамилия , егн, адрес , кой му е приятел ,кой роднина - всичко. Сега какво правите? Недомлъвки , недовършени изречения и прочие. Напишете кои са, за кой работят и така. Задавайте въпроси на МВР и на когото трябва. И вие само отчитате дейност и сте "послушковци"!
57
2
 
25
 
! Отговори
огалб преди 8 години
Чл.129. (1) Който причини другиму средна телесна повреда, се наказва с лишаване от свобода до пет години.
56
1
 
30
 
! Отговори
77777 преди 8 години
Ако КАТ не спеше, а работеше, нямаше да има това агресивно шофиране, заради което е станала тази случка. Разбира се в България от 26 години не е така и важи правото на по-силния, а това е просто единичен случай на това право. Ако искате да няма юмручно правосъдие, трябва държавните органи да работят, както закона изисква от тях - МВР и КАТ, прокуратура, съд, ...Иначе ще си коментирате кой имал по-големи юмруци и ще изпадате в телешки захлас по всеки, който се прави на голям юнак по форумите.
55
3
 
16
 
! Отговори
До 43 преди 8 години
Как да няма нарушение на Закона за движение по пътищата - има агресивно шофиране. Ако за теб това не е нарушение на закона, по-добре не шофирай, че ще пребиеш някого.
54
0
 
3
 
! Отговори
Тони преди 8 години
До Знам гиБраво , много знаеш
53
1
 
5
 
! Отговори
Въпрос преди 8 години
Съветвам онзи, които още не е наясно докъде я е докарал душко тъпанарчев с държавата да види гостуването на Димо Гяуров вчера при Слави. Да се развеселите поне какви мало...,мници ни управляват.
52
1
 
34
 
! Отговори
селчо преди 8 години
Ако е имал оръжие,щеше да си има зъби,виж мутрите най-вероятно щях да са по-малко
51
0
 
13
 
! Отговори
Въпрос преди 8 години
59, зависи кой ще стреля първи. Щот късопи---шковците на клипчето са имали оръжие.
50
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо в америка почти всички имат оръжие.Пребитие ако е имал оръжие нямаше дъго пребият.Сега ще се влачи като пребито куче цял живот.
49
2
 
19
 
! Отговори
Въпрос преди 8 години
Имената, снимки, деца имат ли тези късопи--ковци?
48
0
 
22
 
! Отговори
ekkko преди 8 години
Еми айде де, кво само пишете по форумите? Ако някой има оръжие, да отиде и да застреля първите мутри де му попаднат пред очите. Те си личат отдалече, грешка няма да стане. Естестествено първите 20-30 човека де го направят това ще си го отнесат и те и едва ли ще останат живи (или на свобода), ама не може само да се кефите на Левски че се жертвал за България пък вие да чакате наготово - взимайте пример. Да се затрият стотина мутрафона в рамките на няколко дена, пък да видим дали няма да има ефект.