Един от биячите "добряк" – лежал в затвора

Приятелката на Александър не смята, че той е участвал в боя
1 мар 2016 10:00,
64
Един от биячите "добряк" – лежал в затвора
Мартин Марков и Александър Гечев Снимка: Facebook

Не мога да кажа, че той е бияч. Дори и да е ударил веднъж този човек, за мен не е бияч, настоя Людмила Димитрова, приятелката на единия от задържаните за боя на Околовръстното  - Александър Гечев. Двамата са от 2 години, имат и 8 месечно бебе. 

В деня на побоя Александър се прибрал от Околовръстното, но не казал и не показал, че се е случило нещо, споделя Людмила пред "Нова тв".

"Всичко беше съвсем нормално, като всяка вечер, прибра се, правихме си вечеря, аз се качих горе да приспивам детето. Абсолютно нищо не е споделял с мен. Обяснявам си го, че не е искал да ме тревожи. Не ми се виждаше да е супер притеснен, може и да не съм го забелязала", разказва Людмила.

Александър излязъл без да каже къде отива на приятелката си. По-късно същата вечер той е задържан. Междувременно Людмила пък гледала боя с палка, който вече обикалял социалните мрежи. Дори и не подозирала, че нейният мъж също е бил там.

Още по темата

На следващия ден обаче истина лъсва. Людмила вижда снимката на приятеля си в новините.

"Аз никога не бих се свързала с някакъв селски бияч, както ги изкарват. Много ме е срам от този акт на насилие, защото за мен това е варварство и не мога да го свържа с профила на приятеля ми, защото аз го познавам много добре. Той е изключително добър човек, изключително справедлив", коментира още Людмила.

Тя се запознала с Александър преди две години, когато той се преместил в София заради нея. Имал тъмно минало и затова не го взимали на работа. Тя изкарвала парите в семейството като стюардеса.

"Знам, че е лежал в затвора, но не знам за какво. Знам от неговите думи, че не е бил виновен. Не знам, никога не съм искала да се интересувам от миналото му. Започна да търси работа нагоре-надолу. Просто не можеше да си намери подходящата работа, тъй като има лошо минало и не е толкова квалифициран. Ходеше в сервизи, поправяше коли", казва още Людмила.

И така Александър попада при Ивайло Борисов -Ториното. Людмила знаела, че работи при него като шофьор.

Людмила намира сили да се извини на Васко и Мария, но въпреки всичко не смята, че приятелят ѝ е най-големият грешник.

"Аз го питах дали съжалява, беше тъжен, каза, че съжалява. Каза да не обръщам внимание на нищо. Да му вярвам. Той каза, че не е удрял никой", добавя Людмила. Факт е обаче, че Александър е в ареста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На мен тази жена ми прилича на мутреса и сигурно съм прав. Омъжваш се за мъж, който знаеш, че е пандизчия, но не знаеш да какво е лежал??? Това е достатъчно.
1
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Не е показал, че нещо се е случило" - явно за него това е ежедневие.