Робство в 21 век: Мъж продаде жена за една овца

За една година жената от Исперих е преживяла истински ад
2 мар 2016 07:00,
86
Робство в 21 век: Мъж продаде жена за една овца
Снимка: flickr

Фрапантен случай на робство в 21 век стресира добруджанци. Рецидивист с 6 присъди зад гърба си влезе отново в ареста за гнусни гаври с жена, която насилил и продал два пъти на други мъже в рамките на няколко месеца.

Това съобщиха за "Труд" от апелативната прокуратура във Варна след решение на районния съд в Генерал Тошево.

Пътищата на 41-годишния Асен Борисов и 40-годишната му жертва се пресекли през лятото на миналата година. Жената била от Исперих, но избягала от дома си, тъй като синът й я тормозел. Стигнала с влак до Добрич, където се запознала с възрастна роднина на Борисов.

Бабата я приютила, а престъпникът се запознал с нея, докато им гостувал. Той настоял да я наеме за домашна помощница, тъй като съпругата му трудно се справяла с отглеждането на 5-те им деца.

Жената се съгласила и се настанила в дома на Борисов в село Василево. Там обаче той се държал с нея като робовладелец - пратил я да работи на полето, после и в сладкарски цех в Балчик, но прибирал до стотинка заработеното от нея.

През есента решил, че вече няма изгода от живата стока и я продал на свой познат в съседно село. Новият "собственик" държал жената заключена и системно я насилвал.

Дъщеря му обаче помогнала на нещастната пленица да се обади на свои близки и те я прибрали в Исперих. За лош късмет дни по-късно в центъра на града я видял познат на Борисов, натоварил я в колата си и му я върнал.

Рецидивистът тъкмо бил излязъл на свобода след поредния 3-месечен престой в затвора и имал нужда от пари. Затова се заел да убеждава жената да заработва като улична проститутка. След като тя отказала, на 1 февруари я изнасилил, а няколко дни по-късно отново я продал.

Този път мераклията бил овчар, който броил за сексуалната робиня 100 лв. и една овца. След това 6 дни удовлетворявал нагона си, докато клетата жертва успяла със сетни сили да избяга и да стигне в полицията в Добрич.

Освен за изнасилване, многодетният Борисов е разследван и за трафик на проститутки, уточниха от прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жена, овца, мъж овен - Велик "Българин". Епопея на народния интелект!
46
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
БИВШИЯ ОТДАВНА Е ПРОДАДЕН ЗА ЕДИН ФИШ ОТ ТОТО.
45
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До дасидойдемнадумата ЗА ПОРОБЕНИ БЪЛГАРИ! ТИ ДЕЦА И БЛИЗКИ НЯМАШ ЛИ????!?!?
44
0
 
3
 
! Отговори
AF преди 8 години
Та аз мойта жена я подарявам заедно с една овцаСамо да я вземе някой
43
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кое вие чудно?Гаджето ви с което сте живя ли в мир и любов с години е възможно да ви причини същото.Да ви продаде за една кокошка,дори.За това,че сте му изхарчили всичките пари без да кажете едно Благодаря!" Благодаря,ако те нямаше теб сега нямаше да има *** на *** си!""Ти си моя идол","като се опарича ще ти направя паметник "бюст с фейса ти на човека на Един пробит$" В знак на благодарност!"И ще го поставя пред Университета,където родителите ми са ме образовали и ти нямаш нищо общо с това."
42
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колко неща не се знаят.Някъде там,хиляди са в очакване някой да ги потърси,да се интересува от тях и да им помогне.Загубили връзка с всичките си близки, приятели, роднини по принуда.Всеки ден в очакване да се случи,чудо.Отпивайки вода от чешмата си мислят за светена вода в поредна без сън нощ е сякаш запалена свещ,пред Чудотворната икона.Картина в кабарето е Свещена икона на която всеки ден изказват своите желания.Една коза е равна на една овца.Що ли?Ако едни човешки живот е равен на кучешкия.
41
0
 
1
 
! Отговори
до стамат преди 8 години
някои му викаме работа. можеш да напуснеш ако не ти харесва.
40
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ама,тоя Борисов да не е......
39
3
 
3
 
! Отговори
XURREM преди 8 години
До Анонименkakav etnos ?zasramete se ,koi ograbi i okrade bg?bg. grajdani se isklaxa pomejdusi.mn. sme6no,SRAMOTA BG.GRAJDANIN IZVADIL NA SOBSTVENNIQT SI BA6TA OKOTO ISKLAXA SI MAIKITE SRAMOTA.......................
38
7
 
12
 
! Отговори
ПреЦедента преди 8 години
Евро-атлантическо ФАЩ стандарти на гЕйСъ !
37
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нещо за етноса им няма ли да кажете. Защо не се водят статистики и не се групират по етноси, а? Мисля, че религии и култури, загнездени в умовете на първобитни маймуни, са причината за всичко това.
36
2
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стига с тия шведски драми, нали вече им дадоха индийско гражданство - да си ходят в родината да ядат хлеб***рки.
35
13
 
4
 
! Отговори
до Редовен читател преди 8 години
Жените са така братко ,брутални до болка .Не случайно Хентая в Япония се прави от жени .
34
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мила родна картинка... Конграчулейшън Борисов, конграчулейшън... или очакваш писмо от някой англейски лорд....
33
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пак с индийците ни занимавате.Поредното доказателство за Ентеграция.Пари и толерантност хвърлени на вятъра.Преливане от пусто в празно.Калфин"дерзай".
32
3
 
7
 
! Отговори
Heй маке преди 8 години
До Макенезабравяй кой ви направи отделна банда такива като нашия сатанишев дето идва да ви дава акъл по политиката а иначе коминтерна и Москва ви измислиха като отделна банда и даже ви биха за да станете македонската банда а пък и вас и нас все ЧИ"Ф"У"Т"И ни командват целта на играта е разделяй и владей и ето един ден ще се пръкне световна еврея дето му викаше буш JEW NEW ORDER
31
3
 
47
 
! Отговори
Редовен читател преди 8 години
Днес.бг, старайте се да не прекрачвате определени граници в "стаиите си". Никому ненужни са бруталните уточнения, които описвате. Отдавна мина времето на принципа: "ако няма изнасилен, ще изнасилим, за да има статия". Уникална статия не се прави, като опишете в подробности на какво е била подложена жената. Имахте подобна статия и за изнасилвача от "Цариградско шосе", в която бяхте описали вкл. анални контакти и т.н. Прекалено е!
30
2
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Такива из.верги като този трябва да се избиват по улиците за назидание!
29
0
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"След това 6 дни удовлетворявал нагона си, докато клетата жертва успяла със сетни сили да избяга..." - поклон пред Днес.бг!
28
1
 
11
 
! Отговори
Сандо преди 8 години
балкански драми и сапунки ...