Пореден побой след катастрофа в София

Биячът налетял и на жената, която била с другия шофьор
10 мар 2016 07:55, Петя Славова
67
Пореден побой след катастрофа в София
Снимка: архив, Булфото

Поредно насилие на пътя. Жертвата е мъж, пребит жестоко след катастрофа, станала вечерта на 9 март в София, пише  "Труд".

Инцидентът е станал малко преди 20 часа. Два автомобила са се ударили, от единия излязъл мъж, който започнал да бие водача на другото возило – 43-годишен столичанин.

Биячът е налетял и на жената, която била с другия шофьор - около 40 годишна столичанка.

Двамата пострадали са откарани в "Пирогов". На мъжа е откъсната част от долната устна и му е избит зъб.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още по темата: Софиякатастрофабиячи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всичко е въпрос на санкции. Ако законодателят определи строга присъда за биячите на пътя, от порядъка на 10 години, проблема ще се реши моментално.
26
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Така е модерно! Селяците ходят да пият по две ракии в чалготеките, нашмъркат се, направят се на мъже и после обикалят и подсмърчат по сутрешните блокове с подути глави.
25
1
 
29
 
! Отговори
художника преди 8 години
До ГражданинСелянията е начин на мислене, не място на раждане, драги съграждани.-----------------------------И ще допълня- Селянията е начин на ПОВЕДЕНИЕ .
24
2
 
29
 
! Отговори
do 32 преди 8 години
Това е така, защото мутрата която се е държала агресивно знае, че полицията е част от мафията. Т.е. от неговите хора са....
23
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ромиканци ли са били побойниците?
22
0
 
16
 
! Отговори
G преди 8 години
Е кой е бияча де??
21
2
 
6
 
! Отговори
До 25 преди 8 години
Да ти кажа, не знам дали (дано не се случва) ако детето ми се нуждае от помощ ще започна да раздавам шамари на който ми падне...
20
3
 
36
 
! Отговори
Смешни журналисти преди 8 години
Тези неща ги има всеки ден по улиците от 25 години. Вие сега ли разбрахте? Защо по-добре не разследвате какво става с купените книжки. Колко са на брой. Колко потенциални убийци има на пътя. Ако някой си мисли, че застрахователи, полиция, съдебна система ще му помогне след като го ударят и му размажат колата на улицата и недай си боже ранят и убият някой много, ама много дълбоко се лъже и тук има коментари само на хора, които не са попадали в такава ситуация.
19
5
 
14
 
! Отговори
До 25 преди 8 години
Ами ако си *** и единственото което знаеш е да биеш това е ... Мога да се хвана на бас,че си от някое село... Толкова мъдро мислиш !!
18
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
по важното е че на любимия ни вожд това няма как да му се случи тъй като ток ходи с 18 души охрана която плащаме ние битите
17
15
 
7
 
! Отговори
Ами ако? преди 8 години
Ами ако тоя набития е бил пиян, или без да зачита знаци и предимства се е натресъл във вас, и ако в резултат детето ви в колата е изпотрошено. Ако същия е бил неадекватен? Колко кретена виждам всеки ден по улиците, които нито имат образование да четат и пишат, а са с купени книжки, дрогирани и пияни си карат колите. Като ви удари такъв и ви потроши колата и детето като някакви обратни ли ще стоите ще кършите китки?
16
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
абе какво му става на тоя народ....?!?
15
2
 
24
 
! Отговори
Тонка преди 8 години
Пътищата не са място, където да изразходваш натрупаната си негативна енергия. За целта има фитнеси, стадиони. Дали биячът се е почувствал велик, когато е посегнал на една жена? Ами ако в колата е имало и дете например? Отвратена съм от подобно поведение. За съжаление все повече се натъквам на него и нулева толерантност по пътищата!
14
1
 
18
 
! Отговори
без преди 8 години
до 16не съм искал да обидя никого. Аз не се считам за по-различен от хората на село. Трудолюбивите, честни нормални хора. Само че не тези хора от провинцията дойдоха а ония дето не четат, бият и мачкат наред по един или друг начин. София се напълни със ***. По-малките градове си останаха нормални, но София... И същите тия *** съсипаха града. Помня София от 80-те, баща ми ми е рзказвал за 60-те.
13
0
 
36
 
! Отговори
Дивия Запад преди 8 години
Щях да кажа, че тука е като в дивия запад: няма закони, няма ред, но.... се сетих, че там поне са имали оръжия да се защитават. Тука ни избиват по колите, по селата, по градовете, вкъщи, на улицата... И са сложили едно лелче за шеф на МВР.
12
1
 
38
 
! Отговори
Гражданин преди 8 години
Селянията е начин на мислене, не място на раждане, драги съграждани.
11
3
 
15
 
! Отговори
до 14 преди 8 години
Газовия пищов е голяма беля!Ти ще ми го извадиш,но аз без да погледна от близо няма как да разбера че е газов и автоматично се намирам в положение на неизбежна отбрана.Имам законно ОО и се сещай какво следва!
10
5
 
37
 
! Отговори
До 12 без преди 8 години
Сигурно сте родени под опашката на коня на площад "Народно събрание",че съдите хората на диваци и столичани.Рожденното място е въпрос на география,а не на състояние на духа.*** се ражда навсякъде и вашите изказвания ме навеждат на една мисъл....
9
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До безбати Жельо цял живот си остана без Софийско жителство !!! От собствения му Ъкъл
8
19
 
39
 
! Отговори
без преди 8 години
Откакто бати Желю премахна жителството София се напълни с прости, нагли момченца, дето са расли по горите. Какво очаквате?