МВР се хвали, разкри 3 убийства

Необичайна съботна активност за органите на реда
12 мар 2016 17:51, Петя Славова
14
МВР се хвали, разкри 3 убийства
Снимка: архив, Булфото

Необичайна активност в работната събота демонстрираха МВР и прокуратурите по места. На брифинги в Бургас, Ямбол и Стара Загора държавното обвинение оповестява информация за 3 отделни разкрити убийства, съобщава bTV.

Още по темата
Поне привидно, случаят от село Гранитово, Елховско е най-ясен. На 10 март т.г. трима мъже се събрали в дома на единия и след почерпка между тях избухнал скандал. В резултат единият е намушкан и умира. Извършителят е задържан, а свидетелят на престъплението е съдействал на разследващите.

 
В ареста е и убиецът на 85-годишната баба Каля от Медникарово. Ден след Задушница, тя бе открита в дома си зверски пребита. По първоначална информация задържаният е местен 18-годишен младеж, който живее близо до къщата на старицата. Той е блудствал с жената.
 
По лицето на жертвата имало множество наранявания с твърд предмет, имало и следи от душене. Арестуваният учи в Техникума в Гълъбово, като повтаря 11 клас. Той се е занимавал с поправка на електроуреди на съседи. Някои от тях обаче го описват като особен. Няма криминални регистрации, не е и освидетелстван. Живее в мизерия с майка си и баба си.
 
Разкрито е и жестокото убийство на 75-годишен мъж от руенското село Люляково. Колата му е намерена вчера на главен път малко след разклона за селото. Наложила се е намесата на "Гражданска защита", която е изтеглила трупа от близкото дере.
 
Убиецът е заловен часове по-късно. Той е рецидивист, бивш затворник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
5
 
! Отговори
читател преди 8 години
Браво! Милиционерите, заедно с т.н. прокурори, се издигнаха до нивото на квартални инспектори.Страхотни разследвания!А за КТБ разбира се няма виновни.Няма и да има.
9
0
 
5
 
! Отговори
Ала_Бала преди 8 години
Цветанови операции като в първия мандат. Много шум за нищо.
8
0
 
10
 
! Отговори
странно преди 8 години
Това че са задържали някои по подозрение не значи че е той!асо не са свършили работата както трябва и не са събрали годни доказателства нищо няма се получи пак!Рано се хвалят твърде рано....
7
0
 
12
 
! Отговори
цирк мвр преди 8 години
Бравооо,след огромния натиск от хората са разкрили три убийства!?ами ако не бяха показани тези зверства по телевизията и пресата?нищо нямаше да се случи както при много подобни случай. нали....
6
0
 
5
 
! Отговори
лъки преди 8 години
Имаме 2 стари самолета , 1 стар хеликоптер и ...МВР разкрило 3 убийства , може би. И в ЕС да сме нищо НЕ ИСКАМЕ да променим. Всички политици работят на празен ход....от това нищо не произлиза. Но по-важно е да се подиграват на другите страни и после това им се връща.
5
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Банкянския убавец, да не ми строи пътища, а да започва строежа на нови затвори. Че тази престъпна ***, регистрирана по петдесет пъти, трябва да е в затвора до живот, а не да извършват престъпления, след престъпления, а полицаите да съобщават че поредният убиец им е бил познат, и е със сто регистрации. Ми то по-добре им раздайте бланки за саморегистрация и разпускайте полицията.
4
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Обаче по ниво на битови престъпления сме категорично първенци в Европа, ужас....
3
0
 
30
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
Похвалете се като ги осъдите адекватно, до тогава само пушилка дигате.
2
0
 
12
 
! Отговори
Другаря Прашо преди 8 години
Олеле. Миееерету съ фали. Има ли с какво? Докога ще ни избиват разни питекантропи, докога?!!!!
1
0
 
24
 
! Отговори
Манго без окови преди 8 години
И това ми било повод за радост , значи!!!!