Заради едната "Хумана" пребили баба Дона

Боят бил "нормален", защото било "за децата"
130
Заради едната "Хумана" пребили баба Дона
Снимка: Dnes.bg

"Малката нямаше храна и той затова направи тази беля. Аз имам две деца от него и си го обичам", обяви пред Нова тв съпругата на Андон Митев, единият от мъжете, пребили зверски 93-годишната баба Дона от Ръжево Конаре, за да ѝ откраднат 100 лева.

Още по темата

За Лина Митева боят над бабата бил "нормален", защото било "за децата".

Андон и съучастникът му Георги замислили нападението, докато пасели кравите край селото. Двамата мъже работили в кравефермата на бай Иван. Назначил ги на заплата от 550 лева да пасат животните му.

Георги бил във фермата от 10 години и работодателят му го описва като изпълнителен и кротък. "Никога нищо не ми е взел и пари имам тука и нищо не е пипнал", разкава фермерът.

Андон, който е от съседното село Дълго поле, започнал работа в стопанството преди три месеца. Собственикът не бил доволен от него и възнамерявал скоро да го освободи. "Постоянно ме изнудваше за пари. Пък съм му давал и напред", разказва бай Иван.

31-годишният Георги Лазаров живее със семейството си близо до фермата. Регистриран е в полицията за множество кражби. Леля му твърди, че за да участва в нападението на баба Дона, е бил подведен от Андон. Според полицията именно Андон Митев бил по-агресивният. Той удрял с юмруци и душил с възглавницата възрастната жена.

27-годишният мъж живее в махалата на Дълго поле. Има две деца. Близките му оправдават постъпката, защото се нуждаел от пари.

"Малката нямаше"Хумана" и той заради това направи така", каза жена му.

Бащата на Андон Тодор Митов оправа действията на сина с с безработицата и кразата.

"Предишният път се наложи за два лева да убие", спомни си той. През 2007 г. Андон убил възрастен мъж в село Дълго поле, след като влязъл в къщата му да го обере. Удрял го с лопата.

За тежкото престъпление убиецът бил осъден на девет години затвор. От тях той излежава само седем. Освободен е предсрочно заради примерното си поведение в мястото за лишаване от свобода.

В Дълго поле и в Ръжево Конаре хората настояват двамата насилници да бъдат изгонени от селата им.

Съседите на пребитата баба Дона призоваха за приемането на закон, който дава право на жертвите дори да убиват крадци, които нахлуват в домовете им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
9
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Който няма пари да си храни детето си търси допълнителна работа, а не да пребива възрастни хора. Такъв рецидивист не трябва да излиза от затвора защото пак ще пострада човек.
30
8
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не е луд които яде баницата а този които му я дава !Българския народ им позволява защото е избрал келави управляващи .
29
8
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На мен ако ми трябват две стотинки, това основателна причина ли е да ги претрепя, за да ги пребъркам? Що за дивотии разпространяват днес бг?
28
8
 
45
 
! Отговори
до 28 преди 8 години
Добра идея. Там всичките им първични инстинкти ще бъдат задоволени и вместо да ги съдят ще им плащат за да си ги задоволяват.Айде ромите грабвайте раниците и в сирия. Тука "сирийците" ще ви ядът ваще помощи.
27
8
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поредното доказателство, че тези, знаете кои, винаги лъжат, даже и да няма причина да лъжат. Не виждам защо днес бг дава трибуна на лъжите им. Това, което приказват, очевидно е лъжа.
26
8
 
39
 
! Отговори
до 30 преди 8 години
Според из.ро.ди.те в парламента Ти си импотентен
25
8
 
56
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Да попитам няма ли да се намерят два "заблудени" куршума, които да рикушират в някоя тъмна нощ в главите на тези от снимката?
24
8
 
54
 
! Отговори
мммм преди 8 години
Убил , лежал , излязъл и направил даца - кастрация за убийци , в гена на децата им е заложено да са убийци .А ние си ги отглеждаме и си ги хрантутим ей така да се множат престъпници.Няма оправия щом в дърцавата интелигенцията е завряна в миша дупка и я отгледа ,яне дете а тези неандерталци се плодят.
23
8
 
42
 
! Отговори
Мунчо преди 8 години
Боят е нормален. Хората са добри. Аз ли съм ***?
22
8
 
48
 
! Отговори
Хаинрих Шмит преди 8 години
Какво нещо е нуждата да биеш и крадеш стари хора за да нахраниш децата си за да може и те един ден да станат като теб !
21
8
 
60
 
! Отговори
Айшето преди 8 години
1 на 10 да бъдат кастрирани, докато раждат, ще решим въпроса.Ама не можело, щото ще им се погазят човешките права. А като пребиеш една 90-годишна жена, не погазваш нито закон, нито нищо.Ако съселяните на тази жена не го заколят собственоръчно, никога няма да се оправим.
20
8
 
50
 
! Отговори
сс преди 8 години
тези трябва да ги изпратим към сирия като бежанци от българия
19
9
 
56
 
! Отговори
Гошо тъпото преди 8 години
Значи седем години е ял хляб от данъците на хората и като е излязал пребил за пари !Аз вече си мисля ,че затворите след като не превъзпитават са изгубили смисала си и трябва да се закрият.
18
11
 
43
 
! Отговори
конспиратор преди 8 години
Системата превръща хората в животни. Действали са точно като хищници които трябва да нахранят малките си. Грозна работа.
17
8
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е, не е истина! Първо изобщо не вярвам, че е "заради децата", по-скоро на тоя хубавец му се е пиело ракия и второ, ами дайте да си се избиваме и кой оцелее, оцелее!
16
8
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
imenata kazvat vsichko
15
10
 
40
 
! Отговори
Хафте Маро преди 8 години
Батие Бойко ни дава ако не дава ша крадем
14
8
 
70
 
! Отговори
10 преди 8 години
Не само те, а и децата им, защото ценностите се предават от поколение на поколение. Ако могат с лека ръка да убият човек, значи никоя друга гадост не е непостижима за тях. Това НЕ СА хора и не трябва да бъдат третирани като такива.
13
9
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
БХК да ги предложи за човек на годината!
12
8
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нали в парламента миналата седмица обсъждаха демографската криза и стигнаха до заключение ,че Българина е импотентен та тоя като е направил две деца и не е импотентен защо не може да ги гледа!?