Белезници за побойника от катастрофата в София

Арестуван е 35-годишен криминално проявен мъж
Обновена: 15 мар 2016 15:50 | 15 мар 2016 15:44, Александър Попов
147

Снимка: Булфото

Полицията е задържала мъжа, който нанесе побой над друг шофьор при днешния пътен инцидент на обяд на бул. "Черни връх" в столицата, съобщиха от СДВР.
Още по темата

По първоначална информация, водачът на един от катастрофиралите автомобили слязъл от колата си и нанесъл юмручни удари по главата на шофьора на другата кола.

Задържан е 35-годишен, криминално проявен, от София.

Според непотвърдена информация, той е шофирал джипа, а жертвата е предизвикала катастрофата. Полицейски служители работят за установяване на фактологията около случилото се.

Сигналът за катастрофата и възникналият бой между участниците в инцидента e получен в полицията около 12:30 часа.

В катастрофата е пострадала жена, пътуваща в джипа. Тя е откарана от екип на Спешна помощ за преглед в болнично заведение. Според очевидци тя е била със счупена ръка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още по темата: побойкатастрофаСДВР
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
1
 
1
 
! Отговори
майка ви преди 8 години
Трябва да се върне местожителството
99
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво има да се изяснява, орангутани вилнеят по улиците, както през 90-те. България е изостанала страна от латино-ориенталски тип и такава ще си бъде.
98
0
 
11
 
! Отговори
: преди 8 години
Това не е държава ! Как може да взема връх " уличното" правосъдие ! Кой нормален инвеститор ще дойде да влага пари тук?
97
0
 
14
 
! Отговори
Гражданин преди 8 години
Тоя селски бияч-охранител трябва да постои 5-6 години ефективно зад решетките! Как може обществото да ги търпи тия пачаври да тъпчат хората!
96
0
 
1
 
! Отговори
ги преди 8 години
коити гледа бееееееееееееееееее
95
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този тип отскоро ни е съсед. Отскоро е и софиянец. Освен, че отдалече му личи, сега разбираме и че е криминално проявен. Интересно е, може би закономерно, че много се има с кварталните полицаи......
94
0
 
15
 
! Отговори
Тото преди 8 години
Предлагам биячите от Околовръстното и от Черни връх да ги бутнат в една килия, и там да си устройват турнирчета всеки ден.
93
0
 
18
 
! Отговори
Military преди 8 години
Той и Стойчо Стоилов така се опита да се прави на нинджа,но попадна на бивш военен!Въпрос на време е кога ще бъде гръмната поредната мутра!
92
1
 
10
 
! Отговори
ANONIMEN преди 8 години
POBOINIKA E GOLQM MAISTOR , NO NE SI E NAMERIL BA6 MAISTORA , TA NEGOVATA GLAVA DA S4UPI !
91
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Zlobni, gadni majlenza, samo takiva ostanaha
90
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Zlobni, gadni majlenza, samo takiva ostanaha
89
1
 
15
 
! Отговори
Извинете преди 8 години
Такива *** като тоя на снимката с лопата да ги ринеш в София!!!Аман от ***",мутри" ама другия път, с анцузите от илиенце и с пренабитите бмв-та от студена пернишко!!!!!прошляци
88
23
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
заслужено са го набили, затова не иска да даде интервюнаглите шофьори, които винаги отнемат предимствогледат да прецакат балъците, да се направят на тарикатинакрая изяждат боянародна поговорка
87
1
 
37
 
! Отговори
:) преди 8 години
Пичове, влезте му в положение на момчето. Кой знае какъв лизинг е набил за вехтата х5-ца, жена му му образува нерви, щото не ще да си сложи колана, ръцете го болят от бойните спортове, пък и ония хапове за сила... И на всичко отгоре, некви 'неможачи' го удрят.
86
2
 
23
 
! Отговори
БГ реалност преди 8 години
Сега да ви обясня на селяните, гражданите, некултурните, културните и всякакви други комплексари от мъжки и женски пол, които сядате зад волана, карате като безмозъчни амеби, а накрая съдите в нета останалите и не виждате себе си! Имам две коли, едната е малолитражка за града, а другата е среден клас, която изкарвам по-рядко, но е достатъчно да видя тъпоумния българин как "разсъждава" на пътя!!! Когато съм с малолитражката всички се опитват да изпреварят, натиснат или засекат "оня балъка".
85
1
 
53
 
! Отговори
Хикс петичка 15 г. преди 8 години
Много са смешни разни батки по анцузи с разни немски бараки от 2000 г. Мислят си, че са карат нещо много луксозно и много ПРЕМИУМ, а то най- обикновена барака, трета употреба и струва, колкото месечната заплата на кадърен инженер.
84
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименЯвно имаш впредвид себе си.Толкова си умен и страхлив та дори името си криеш.*** ,жалко че толкова хора са се борили и измрели ,за да живееш .
83
2
 
17
 
! Отговори
Тежки комплекси преди 8 години
"Естествено, такива като теб са ми любими, особено пък ако се мислят и за бивши голУеми спортисти, много готин таркал ви правя, защото носите малко повече на бой. За брадичката няма значение колко кила си - лев, десен и и те пращам да спиш"Как до сега нито един "боксьор" не ме е пратил да "спя". Тежки комплексари сте.Идеята ми беше друга. Трябва ли всички да сме тежка категория, за да живеем цивилизовано?!?!Или като в Америка. Свободно носене на оръжие, за да възпираме животинското у нас?
82
2
 
3
 
! Отговори
в преди 8 години
До Маркоповечето сте жестоки некадърници всъщност
81
3
 
20
 
! Отговори
Nobody преди 8 години
Разбирам го. Едвам е извадил 20лв. за гориво да се повози на жьипкътъ, а сега на всичкото отгоре пари за ремонт трябва да събира.