Закопчаха нагъл крадец на винетки в Радомир

Той опитвал да свали цялото предно стъкло на Лада "Нива"
23 мар 2016 17:00,
8
Закопчаха нагъл крадец на винетки в Радомир
Снимка: Булфото, архив

Криминалисти задържаха радомирец при опит за кражба на винетка. Инцидентът станал тази нощ около 0:30 часа на ул. "Св. Св. Кирил и Методий" в града.

Полицаите действали по сигнал за съмнителен мъж, който обикаля около леки автомобили, паркирани пред жилищен блок.

Пристигайки на място органите на реда установили, че мъжът се опитва да демонтира цялото предно стъкло на лек автомобил Лада "Нива".

При вида на униформените извършителят избягал с кола. Веднага били предприети заградителни и оперативно-издирвателни действия и малко по-късно е задържан лек автомобил "Опел" Зафира, управляван от 34-годишния крадец от Радомир.

При проверка на колата му са открити множество инструменти и вещи от автомобили. Мъжът е криминално проявен, познат с кражби и шофиране на автомобил в нетрезво състояние.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
5
 
! Отговори
Шаран БГ преди 8 години
То като се замисли човек, доста тъпотия има в тези стикери, дето сме ги налепили по джамовете, като коледна елха,че и куп хартии, които трябва да ги придружават! За какво е това скъпо оборудване в КАТ, тези компютри, лаптопи и прочие, когато като ме спре за проверка полицая и издиктува или изпише регистрационния ми номер, не може да разбере на секундата: на кого е атомобила, има ли ги всичките тия плащания и задължителни действия, които трябва да е извършил водача, за да е на пътя !?!!
7
0
 
7
 
! Отговори
До 5 преди 8 години
Само преди няколко години имаше малоумно изпълнение по темата. Написването номера на колата трябваше да се прави на ръка върху определено поле почти в средата й, като за целта трябваше да се отлепи предпазното фолио. Да не говорим, че с каквото и да се надписва само след няколко месеца на слънце вече е избледняло. Добре, че някой в КАТ или АПИ се усети и този безумен начин на надписване отпадна.Така, че си прав за електронното вписване. Друг въпрос е, че едни наши момчета изтървават далаверата!
6
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като имаше идея за вписване на номера в/у винетката ревахте, зер като имаш 5 коли, друго си е да караш само с една винетка. Сега пък, що не се вписва? Истината е в единна електронна с-***, плащаш и номерът на колата се запаметява. На камерите като излезеш с неплатена такса, получаваш автоматичен фиш. Просто и лесно, така трябва и да е с гражданската. А онази крадлива гадинка трябва да я вкарат в пандиза за дълго!
5
7
 
9
 
! Отговори
хммм преди 8 години
Много тъжна новина да се смееш ши или да плачеш. Да го хванат при обир на банка Ок няма проблем, ама сега и в затвора ще го базикат даже. Хората нямат пари за храна, тоя не го е направил за да стане по богат. Ония театралните артисти в парламена са за затвора, не тоя. Със затварянето на тия българия няма да стане по добра, защото утре друг ще му заеме мястото.
4
2
 
19
 
! Отговори
detelina преди 8 години
ХА,ХА, ХА,Този ще е най-големият престъпник за 25 години.Кога ще закопчеят виновните за корупция,кога!?За мизерията в ,която живеем, кога!?Ей, тази държава не случи нито на политици, нито на престъпници,ха, хаха,ха!
3
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
добре бяха измислили номера на колата да се пише на винетката.
2
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На този му е за сефте я го пуснете пича
1
0
 
34
 
! Отговори
светнат преди 8 години
Чиста работа, за какво му е да чупи стъкло като може да си открадне цяло.Подозирам, че скоро ще почнат да крадат цели коли заради едната винетка.