Гей терор: BG любовник отмъсти на афганистанец

Нежната история взриви държавата, двамата не са арестувани
Обновена: 24 мар 2016 15:44 | 24 мар 2016 15:37, Камелия Цветанова
148
Гей терор: BG любовник отмъсти на афганистанец
Снимка: Булфото, архив

Шефът на ДАНС Димитър Георгиев успокои, че неуредени лични взаимоотношения между българин и афганистанец са причината за подадения сигнал за предстоящ атентат в София, а още преди ден полицията е проверила обстоятелствата около случая и криминалисти са стигнали до заключението, че реална опасност няма.

Още по темата

Пред БНР разследващи разказаха, че двамата мъже са се скарали преди дни. За да отмъсти на бившия си приятел, българският гражданин се е обадил на телефон 112 и е заявил, че афганистанецът има намерение да извърши самоубийствен терористичен акт.

Посочил е и мястото – автобус на градския транспорт, минаващ покрай бившия хотел "Плиска".

След получаване на сигнала, работа по него са започнали и в СДВР, и в Националната полиция, и в ДАНС.

Участниците в случката са разпитани, като в крайна сметка от показанията им става ясно, че причината за подадения сигнал е отмъщение заради влошените отношения между двамата мъже.

За момента никой от двамата не е задържан.

Няма яснота дали афганистанският гражданин е със статут на временно пребиваващ у нас или има български документи, информира още БНР като се позовава на източници от службите.

 


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
1) Значи СДВР, Националната полиция и ДАНС са разследвали случая, но не им било ясно дали афганистанецът пребивава легално у нас. 2) Няма задържан по случая,нито съд, глоба или друга санкция. За да не се обиди ЛГТБ-обществото ли? Ами тогава и в ДАНС да слагат роклите като главния полицейски комисар на Брюксел!
74
3
 
3
 
! Отговори
до 90 преди 5 години
Grande kome il mondo..... Да ама не! Афганистанците не си падат по мъже. Версията е скалъпена лъжа.
73
3
 
21
 
! Отговори
petko13 преди 5 години
Защо мъж, считащ себе си за Наполеон го определяме като психически болен човек, а мъж, считащ се за жена го определяме като здрав?!
72
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е щом никой не е задържан ,има нещо гнило . А друг ни ,,продънват ,,ушите, ако има анонимно обаждане . Защо още няма задържани ? Крият ли нещо ?За едните анонимници арести до дупка ,за други ...
71
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 86 "Нема такава държава, даже и терористи немаме като хората."То и п...али нямаме вече.А какви п...али имаше едно време...
70
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Un amore grande !
69
1
 
8
 
! Отговори
jdfh преди 5 години
До а навреметоКакви са тия глупости? Хомосексуалните актове са декриминализирани в България през 1968 г.
68
16
 
7
 
! Отговори
а навремето преди 5 години
Преди 1989 г имаше много строги закони за тия неща. Ако съседите видят, че двама мъже влизат в някое жилище веднага се обаждаха в милицията. И сетне милиционерите отиват и блъскат по вратата докато им се отвори и питат двамата какво правят вътре заедно. А ако не им се отвори навреме, дори имаха правото да разбият вратата. И хванат ли ги на калъп, жална им майка. От леглото ги водят направо в най-близкия затвор. Където ще прекарат 10 години от живота си. Сетне изобщо не им беше до еднополов секс.
67
6
 
6
 
! Отговори
Воленоглу преди 5 години
Аферим.... Машала
66
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нема такава държава, даже и терористи немаме като хората.
65
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
naprao da ne poverva 4ovek nekakva storia ot ranga na Liubonia gazoagalnik i neste 4engeta da nemoat da gepat parzalkatainteresno kak sa aretsuvali homushkite, daka sa ge pipale i ritale, ha ha hapolicai da arestuva pe*dolinki
64
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До NobodyНикой не е звънял в УС ембаси-то. Просто от това ембаси се подслушва електронно цяла България, всички водени от нас разговори по мобилния. И неволно янките се издадоха, че ни подслушват.
63
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди 1989 г и двамата щяха да бъдат в затвора. Хомосексуализмът се преследваше с цялата строгост на закона. А за бомбена заплаха имаше гарантирани поне 10 години на топло.
62
6
 
9
 
! Отговори
Am. преди 5 години
Хора,аз и тъка не разбрах кде американска департамента, кде плиска, кде гейовете, какво общо имат.интиресное,
61
4
 
17
 
! Отговори
студ град преди 5 години
е свърталище на НАЙ-ГОЛЯМАТА *** НА София. Нямам думи. Някакъв младеж плюеше в коша за ***, но го целеше с плюнка, минавах пред коша и плюнката му оцели мен. Щях да повърна. След 20 тина крачки, друг пък си изхвърли *** в коша, като за малко не ме оцели. Удивлението ми бе, че вместо да се извинят, бандата, уж добре изглеждаща ***, започна да ми се подиграва и смее. Повярвайте ми 1000 пъти съжалих, че живея в тази смрад. Върнах се - изпрах си дрехите и се изкъпах- исках да забравя.
60
9
 
8
 
! Отговори
Путю Късий преди 5 години
Пасивной бил рушки ватник и его активного партнера
59
3
 
7
 
! Отговори
смЕх преди 5 години
Да го приютят в паделата няма да му се тръгва след това.
58
3
 
23
 
! Отговори
Мен преди 5 години
На запад за фалшив сигнал те одрусват едни 200 евро минимум, тука нищо, баси пропадналата държава.
57
1
 
13
 
! Отговори
Eвропа... преди 5 години
...загатва за тайно оpъжие срещу радикализма - paguкалния xoмоcekcyaлизъм ....мисля , че амунициите са в голямо количество!
56
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
М.Цонев, преди минутка по БНТ раздели БГ на граждани и селяни.