Младеж от Ардино се обеси заради несподелена любов

19-годишният младеж се разделил с приятелката си и се отчаял
31 мар 2016 10:44,
50
Младеж от Ардино се обеси заради несподелена любов
Снимка: flickr

19-годишен младеж се обеси на дърво край екопътека в туристическия комплекс "Белите брези" край Ардино.

Младежът сложил сам край на живота си заради несподелена любов, съобщава "Стандарт", като се позовава на приятели на самоубилия се.

Момчето било лудо влюбено в девойка, с която имали връзка, но се скарали. Момичето настоявало, че иска раздяла с влюбения младеж.

Под нейна снимка във Facebook 19-годишният написал: "Тя като не изпитва никакви чувства към мен, не мога да я задължа да е с мен. Но аз изпитвам толкова големи чувства, че не мога да ги опиша".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
2
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
45, и в какво точно се състоеше това обичане истински, защото аз не вярвам на хора, които само пишат и говорят за нещо, а не могат да го обяснят с пример. В тази връзка, докато някой не обясни какво има предвид под истинско обичане, то тези хора за мен нямат абсолютно никаква представа за какво иде реч. Абсолютно никаква!
39
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Който не е обичал истински поне веднъж в живота си, е живял напразно. Повечето хора даже не знаят, какво е да обичаш истински и се залъгват с някакви доста по-слаби чувства.
38
3
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
42, Недоварен рак, който си е въобразил, че е омар. Ходи щракай с пръсти в някой чалга форум. Тук даже и една мелодия не можеш качествено да покараш. Докато засвириш и всички са заспали от СКУКА по ...клавиатурите. Аре чупка!
37
2
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
41, преди малко си мислех, че някои хора не могат да издържат на силна слънчева светлина. Затваряй капаците, спускай кепенците, залоствай си пантофите в къщата, заключвай веригите и живей в ..."свободата" си. Всичко виждам аз. Всичко.
36
1
 
2
 
! Отговори
Дон Омар 1 преди 8 години
Женоооо, млъквайййй. Спамиш наред. Никой не ти иска мнението.
35
1
 
2
 
! Отговори
Човек преди 8 години
Тас жина по-долу пак се появи да налива акъл от празната си чутура. Ей много изключително тъъъъпо женско комплексирано чудовище. Такова да не ти влиза в къщата. Въобще не я чета. Като видя дълги писания и отгоре жена знам че тази празноглавата пак се е оцапала с рядко щастие, което за нея е всекидневие. Уууууууууу
34
2
 
2
 
! Отговори
Див Петел преди 8 години
Моето сърце беше разбито преди години. Трудно се възстанових, но сега вече знам как да се отнасям с жените и те получават това което искат, а аз пък своето. Любовта наистина са я измислили комунистите. Хубаво звучи, но винаги завършва лошо. Утопия.
33
3
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
37, ти с нещо няма ли да се похвалиш, да коментираш темата, да дадеш малко от задне-шкия си акъл, че да БЛЕСНЕШ най-накрая с нещо друго освен с наврЕния ти в ...междубузието задно...пръст, с който чаткаш тук по буквите?????! А?!
32
3
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
37, не е нужно да си слагам въжето, за да се срещна с момчето от статията, ама ти, понеже само зад-ници са ти в главата, в сърцето и под пръстите, няма как да го схванеш това. Ясна ли съм, или ще трябва да те шитне и теб някоя като мен, че да разбереш откъде изгрява точно Слънцето на Живота и къде е границата на Смъртта, с която не трябва да се е----аш?! ***! Пък и не може да брой!!!
31
2
 
4
 
! Отговори
до жената преди 8 години
жено ти не си наред...оспами цялата тема за да обясняваш как са те зарязали 100 пъти.помисли защо са те зарязали акосесещаш?Въри си слагаи въжето и като се срещнеш с момчето от статията му обясни как са те зарязали оти немаш грам мозък в стомаха,а е наврян в зад.ника ти
30
2
 
6
 
! Отговори
Патило преди 8 години
Заради една овца да си причиниш.... ОВЦИ много, само пари да имаш
29
4
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
И много държа, онзи господин отдолу с истинската любов да обясни какво е истинска любов, която не можел да изтрезнее, че мнооого ми е интересно.
28
5
 
1
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Каквото и да си пишем и говорим, една жена, каквато и да е тя, не може да се бори или справи с нежността и разбирането, което може да даде един мъж на друг мъж. Връзката е по-силна. Наблягай на нея Марко. Дан съ мъчиш излишно с жени.
27
5
 
1
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Крали Марко, да, разбрахме, че българските жени вече не могат да бъдат "опра-вени" от български мъже. Последните наблягат на себе си или на себеподобни.
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ЖенаНяма да се ИЗЛАГАМ! Хубав и успешен ден ти желая! :)
25
0
 
2
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Нямам време за спорове, защото излизам. Ако искаш излагай си аргументите.
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ЖенаПоследното ми хареса! Ще ми бъде приятно да поспорим по темата! Ще прилагаме ли факти, аргументи? Или няма да има спор? :)
23
1
 
2
 
! Отговори
Жена преди 8 години
26, да те попитам аз: монасите или монахините могат да издържат повече без да си посягат? Просто да се замислиш кой колко е устойчив на сексуални ръко-блудства? Толкоз от мен.
22
2
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
25, да сигурно си прав. Трябва повече да мисля с подстомашното ми разстояние еднопедьово. Може би това е разковничето да се харесаш на стомасо-мозъчните. Явно те са една идея по-развити от подкристно мислещите... Как да не се впечатлиш и респектираш? Чудех се атлантите къде ли са смятали, че е мозъка, но да избягам от тази излишна мисъл и да попитам май по-добре като мислеща с подкръстието си женица дали ще бъда по-тачена от мъжете или ще ме нарекат умряло подкръстните ---***?
21
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Женооо...Според древните гърци мозъка на човека се намирал в стомаха. Аз мисля, че при жените е една педя по-надолу. :)