Леля на крадла би продавачка, направила витрина на срама

Жената от магазина обаче ще прави апашите тв звезди
11
Леля на крадла би продавачка, направила витрина на срама
Снимка: Кадър Нова тв

Леля и братовчедка на малолетна крадла са набили продавачка, защото направила витрина на срама, на който ѝ лепнала снимката.

"Работя в магазин в Провадия. Той е близо до Дом за хора с увреждания и често тези хора са ни клиенти. Налага се понякога да изляза до вратата на магазина, за да обслужа клиент в инвалидна количка. Така стана и в събота. Докато подавам торбичката с покупките на човека с инвалидната количка, крадецът се шмугна бързо покрай мен и влезе до касата. С периферното си зрение видях, че нещо пипа, но трябваше да се върна пак при клиента навън, за да му дам и рестото и за мой късмет в този момент влезе и момиче в магазина", разказва Надежда Тодорова пред Нова тв.

"Прецених че "бързакът" няма да посмее да пипне нещо, докато има и друг човек зад него, но съм бъркала. Наглецът си извадил набързо хартийка от едно пакетче да си пуши. Това е ежедневие. Няма и начин да ги спра - пробвах, подавах жалби. Отговорът бе, че сумата е нищожна или лицето е непълнолетно. За мен остава "удоволствието", че съм се разходила няколко пъти до местното РПУ.

Пробвах и да залепям снимките на крадците на видно място в магазина - имаше временен ефект, намаляха кражбите, докато не дойдоха един ден леля и братовчедка на поредната малка крадла", добавя Надежда.

Близките на крадлата накъсали снимките. "Мен ме понадраха и пооскубаха. И пак наново - жалби, показания, изписана една кофа с мастило и нищо. Затова сега ще пробвам да пращам някои клипчета, дано като станат "телевизионни звезди", да се поспрат за малко", добавя продавачката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
14
 
! Отговори
bebok преди 8 години
сезирах БХК, много нагла тази продвачка, срам е пред Европа даже!
8
0
 
10
 
! Отговори
do 8 преди 8 години
До АнонименЗает е да защитава правата на тези набили продавачката и племенницата. Нарушени са им правата, пречат и се оплакват от кражбите тези нагли магазинерки, нямат срам
7
1
 
41
 
! Отговори
ined преди 8 години
Полицията е заета да протестира за по-големи привилегии и ранни пенсии и не може да се занимава с кражбите на шведското малцинство.
6
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Еми като им е малка сумата на МВР да не плащаме данъци, що да ни занимават нас гражданите с дребни суми за данъци?
5
1
 
41
 
! Отговори
12 преди 8 години
Единствено ще спрат когато започне да се прилага закона за изтребление на разбойниците. И когато разни обществени организации поставят на преден план интересите на гражданите пред интересите на престъпниците. Тоест- НИКОГА.
4
6
 
20
 
! Отговори
MMM преди 8 години
До 2Ама в противоречие си,приятельо! Първо искаш някой да те управлява (мутра или не, за вече 30 г. не виждам разлика), а после наричаш хората рая. Ти какъв си? Докато искаш някой да те управлява, все ще е така. Управлявай ти, поведи хората, генерирай идеи, разкажи ги, запали пламъка....Хайде де. Много си отворен, ама най-вероятно не си бил сред хората около автобуса преди няколко години, нали??? Не искам някой да ме управлява. 240те *** са наши служители и ние трябва да ги управляваме.
3
0
 
26
 
! Отговори
провадийски шведи? преди 8 години
no comment
2
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма оправия в гетото България! Само като види човек, че начело на държавата е една мутра и му става ясно. Така ще е, докато не се събуди някой ден раята!
1
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
браво