Пореден бой на пътя: Двама пребиха мъж, засякъл ги

Единият от биячите е курсант в Академията на МВР
9 апр 2016 20:00,
119
Пореден бой на пътя: Двама пребиха мъж, засякъл ги
Снимка: Нова телевизия

51-годишен мъж е бил пребит след спор при маневра на улица в димитровградското село Добрич. Нападателят е задържан. Той е курсант в Академията на МВР, съобщи Нова телевизия.

Инцидентът е станал малко преди обяд в събота, когато потърпевшият Панчо Пенев завивал и леко засякъл идващия насреща автомобил. Когато слязъл да се извини, бил грубо нападнат от двамата мъже в другата кола.

Според свидетели боят бил жесток, налагали го с юмруци и ритници. Хората от близките къщи са изплашени.

Панев е професионален шофьор от 35 години и не може да си обясни нападението. Настанен е в хасковската болница със счупена скула.

По-младият от двамата нападатели е задържан. Той е курсант в академията на МВР.

По случая е образувано досъдебно производство за хулиганство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо само курсанта е задържан, след като и той и спътникът му са нанесли побоя? Защо никъде никой не отразява кой е другия участник? Защото медиите отразяват това което им е дадено от куките. А те са им дали постна манджа- все единия трябва да го отнесе /евентуално/, а другия трябва да се размине на 100%! КОЙ Е другия? Потърпевшия твърди, че двамата са го налагали, а ще съди само ***. Защо? В интервю сам казва, че и другият го е удрял по главата. Мислете, гладки промити мозъци мислете.ай
70
0
 
1
 
! Отговори
AF преди 8 години
От Великото Народно Събрание В Търново
69
0
 
12
 
! Отговори
AF преди 8 години
Смръдливо потно и комплексирано курсантчеСлязъл и набил човечецаВече 26 години живея в чужбина и когато чета подобни неща дори не изпитвам носталгияПреди няколко години шофирах габровска кола по графа и ме спира полицай за това че карам по трамв линияТи ми казва си от ГабровоДа отговорих му аз, а ти?Аз съм от Попово ,но от 3 години съм софиянец!!!! Беше щастлив цървулаДадох му 5 лв да си изплакне вкисналата уста и дори не разбра че съм кореняк софиянец с прапрадядо народен представител от
68
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Българите са варваризирано общество", доц. Иво Христов 2015
67
0
 
24
 
! Отговори
георги преди 8 години
Полицията е пълна с озлобени некадърници. Минават 2 год обучение и стават полицаи, вече не ги проверяват и от какви семейства са, както беше едно време. То като цяло държавата се напълни с озлобени млади момчета. Всеки иска да е хулиганче и в училище като не учат сериозно те не могат да се реализират и се озлобяват
66
24
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Щом са го набили тоя значи си е бил за бой. Аз подкрепям кандидат- полицаите! Ако полицията вместо да глобява биеше нарушителите всички щяха да си карат нормашно.
65
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колкото и да не ви се вярва,медиите са най-виновни !такива новини въобще не трябва да се излагат на показ.спомням си,че някакъв го даваха по тв-то ,че щял да се самозапалва преди време. След което имаше не малко кандидати.
64
1
 
20
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Браво на курсанта от Академията на МВР !!!И защо никъде не се споменава името на юнака , да не би да е Достоен наследник на таТИ и деДИ - милиционер трето поколение , та за това да е инкогнито - да не се замесва името на милиционерския клан ?! Задържан ли е , направени ли са му тестове за алкохол и наркотици ?!Кажете - Народа иска да знае !!!
63
0
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Хорааа!полицаЙполицаИ
62
0
 
21
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
МВР, МВР..... от коя страна на "барикадата" стоите бе?!
61
0
 
39
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Някой Полицай са си чисти Мутри ,разликата е само в работодателя!
60
20
 
7
 
! Отговори
НТ преди 8 години
Странно. Леко ги засякъл, а пък чак слязъл от колата, за да се извини, вместо просто да махне с ръка, както се прави нормално. Сигурно е извадил кутия с шоколадови бонбони и е поискал да ги почерпи...При всички случаи, за насилието няма оправдание!
59
5
 
12
 
! Отговори
12 преди 8 години
А пък на мен ми се е случвало чичак който прави ляв завой да навлезе в моята лента докато се движа направо и едвам съм успявал да спра. Зад мен колите свирят защото съм с номер от провинцията, а чичака ме гледа от колата, и виждам как ме псува. И нито аз мога да мина, нито той тръгва. Докато не дойдоха двама ядосани отзад явно да оритат мен, ама видяха какво става, тръгнаха към чичака а той с въртене на гуми се изнесе. Та не бързам да съдя никого. Това че е стар не значи че не е ***.
58
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен92Дано случайно засечеш някого, и да ти сложат такъв бой, че инвалидната пенсия да не ти стига само за лекарства!
57
4
 
29
 
! Отговори
Мунчо преди 8 години
Полицай = проста и нереализирана мутра!
56
0
 
24
 
! Отговори
Веселин Маринов преди 8 години
НАШАТА ПОЛИЦИЯ НИ ПАЗИ
55
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
такива са 99% от служителите на МВР, просяците между тях са 100%!
54
3
 
50
 
! Отговори
Shark преди 8 години
Този *** курсанта още отсега бие хората, представете си що за полицай ще стане. Това *** трябва да бъде изгонено от Академията на МВР веднага, та той е потенциален престъпник, на всичко отгоре и оръжие едни ден ще му дадат.
53
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Авторката, как може човек на 51 години да е шофьор от 35? На 16 ли е взел книжкa?
52
0
 
22
 
! Отговори
Годжи преди 8 години
"По-младият от двамата нападатели е задържан. Той е курсант в академията на МВР." Е БРАВО!