За "лова" на мигранти – до 6 години затвор?

В дома и колата на Перата намерили ножове, мачете и марихуана
13 апр 2016 14:37,
135
За "лова" на мигранти – до 6 години затвор?
Снимка: Facebook

Прокуратурата в Бургас повдигна обвинение за три отделни престъпления на Петър Низамов-Перата и го задържа за 72 часа.

Перата бе арестуван, след като пусна в социалните мрежи видеоклип как няколко мъже връзват със "свински опашки" ръцете на трима афганистански граждани.

Прокуратурата ще поиска постоянна мярка "задържане под стража" за Низамов, който се оказва с богато криминално минало. От дома му са иззети лаптопи и мобилен телефон.

Още по темата

Директорът на ОД на МВР в града комисар Калоян Калоянов съобщи пред Нова тв, че са извършени претърсвания, като в колата и жилищата на Низамов са открити ножове, мачете и марихуана.

За извършеното от него престъпление Перата може да лежи в затвора до шест години. Търсят се и останалите от групата, участвала в задържането на мигрантите.

Апелативният прокурор на Бургас Любомир Петров съобщи, че Низамов е отказал да съдейства на разследващите органи, като не е дал обяснения и категорично е отказал да участва в разпознаване. Това е принудило разследващите да извършат разпознаване по снимки. Единият от афганистанските граждани е разпознал обвиняемия Низамов.

Прокурор Петров заяви, че спрямо мигрантите е упражнена сила. Те са били съборени на земята, ритани, завързани и пребъркани за пари и ценности.

Според показанията на афганистанците групата, която ги е задържала, е наброявала около 10 души, хората са били въоръжени с ножове и пистолет.
 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
9
 
28
 
! Отговори
az преди 8 години
не защитатавайте тези диви орди от ***,дето ще дойдат и ще ви ш**ат тогава друга песен ще пеете.едно време пиле не минаваше границата когато имаше държава
88
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Перата е криминално проявен, защото миналата година е участвал в побой пред дискотека-има запис и след 10 гледания на въпросния от съда не ставало ясно кой кого напада.Не забравяйте, че живеете в полицейско-мутренска държава.Европейската цивилизация не е първата, дори разцветът на арабската е преди нея.Цивилизациите имат възход, разцвет и залез.В залеза се случват преселение на народи, защото цивилизованият човек е толерантен, пасивен и не може да се защити от примитивния и първичния.
87
6
 
24
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 8 години
.....и как "ОХРАНЯВАТ ГРАНИЦАТА"....ТИЯ ЧЕРВЕНИ МАРОДЕРИ ,БЕ....??!!!КАТО ОБИРАТ ДОЛАРИТЕ И ЕВРОТО НА МИГРАНТИТЕ ...НАЛИ....??!!????!!!ТОВА ИМ Е "БИЗНЕСА"-------ЗАТОВА СЕ ПРАЯТ НА "ПАТРИОТИ"....ха,ха,хаааааааааааЩО ,КАТО СА ТАКИВА "патриоти "------НЕ ПРЕКОПАТ ГРАДИНАТА НА БАБА И ЧИЧО ....ЗА "БЕЗ ПАРИ"....ха,ха,хаааааааааааааа....ХЕМ , БАБА ШЕ ГИ ПОЧЕРПИ ......С "ЛАНСКА РАКИЯ".....1000%...!!!!!!!/..че и с МЕЗЕ ОТГОРЕ../
86
4
 
25
 
! Отговори
beks1 преди 8 години
Точно така трябва да действа държавата на тези безбожници,умряло е човещината вътре в тях,сега тябва да приберат и ДИНКО ***,и с цялото си сърце им пожелавам три поколения господ да ги накаже.
85
6
 
26
 
! Отговори
Истината преди 8 години
А що не казват колко хиляди евро е свил от бежанците и колко телефона и злато им е взел??? Тия ОуТрепки с по 2-3-5 дела дето се правят на ловци на глави да не би да ходят да ловят бежанци от патриотизъм??? ходят за кеф и далавера! Що не изловиха телефонните измамници или *** дето обират и бият старите хора по селата? Щото няма далавера там! Обаче като гледам колко ку-хе лей-ки има дето ги защитават, за това сме на това дередже
84
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е има корумпирана анти българска шайка и тия хора си имат имена БАНЕВ, ПЕЕВСКИ, ДОГАН, БАТКОВ, МАНДЖУКОВ все другари предани на съветското лоби и свързани руски капитали и интереси, не е ли така ¿?????????????????
83
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тия мърловци за една доза на какви ли няма да се направят. Сега за малко марихуана ще гонят мигранти а утре и теб другарю
82
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Във онази вашата хубава държава другарю дето даваха отпуск на граничари като застреляна някой беглец от комунистическия лагер, за нея ли ти е мъка. Щото беше много хубава та за това ли не пускахте хората да бягат от концлагера ви. Е няма я твоята НРБ и знаеш ли това е прекръстено но ако много ти липства марш в КНДР
81
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Цацата към Боко: -Сънувах, че сме овързани със свински опашки. Боко: -Не са опашки, Цаца, а свински черва.
80
5
 
19
 
! Отговори
ИМА ДЪРЖАВА преди 8 години
КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА ......ДА СТАВА "МИГРАНТ" ,...... ЗА СЕВ.КОРЕЯ ИЛИ РУСИЯ!!!!ИМА ЛИ ЖЕЛАЕЩИ....??!!!ВЛАКА , ЧАКА НА ГАРАТА-------проблеми , на гарницата , никаокви!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
79
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** държавата! Скапани продажни управляващи. Как да се върна да живея там , как?
78
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каква държава има бе лунатиккух!? Държавата е разградена, няма я , има корумпирана антибългарска шайка. Държавата е предадена и превзета отвътре! Когато имаше държава, всички нарушители на границата щяха да са изловени за часове с кучета, жива сила и техника, при неподчинение нямаше да има хватки и миши опашки, а разстрел на място! Всеки, който е отстрелял нарушител, щеше да бъде награден с грамота, значка или дори медал! Всеки помогнал гражданин щеше да бъде награден и похвален. ДЪРЖАВА!!!
77
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Някой долу спомена референдум. Защо няма референдуми по най-важните въпроси Влизане или съответно излизане от ЕС и НАТО. И после за и против допускане на мигранти на българска територия. Защо никой не пита народа? Нали той е суверена? Нали всички сте много демократични! Защо най-демократичната практика не се прилага за най-важните въпроси!?!?!?! И тука се връщаме на факта, че имаме колониална администрация, командвана от САЩ, чрез няколко НПО-та и платените им проститутк
76
6
 
23
 
! Отговори
ИМА ДЪРЖАВА!!!!!!!! преди 8 години
ЗА МИГРАНТИТЕ ---ИМА ПОЛИЦИЯ , ГРАНИЧНИ ВОЙСКИ И.......СЪД!!!!НЕ Е РАБОТА НА РАЗНИ ВЪШ.КА.РИ.......ДА "РАЗДАВАТ ПРАВОСЪДИЕ"......ха,ха,хаааааааааИМА ДЪРЖАВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
75
5
 
22
 
! Отговори
az преди 8 години
кагото липсва държава така се получава..освободете човека ***
74
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Що, бе, тука у нас лаят само недъгавите правозащитници?! Що не защитават правата на клетите бежанци на място в Авганистан или Сирия, или там от която дупка са излезли?! Щото е по лесно да се правят на отворени пред мирни и толерантни хора, че и да им се качват на главите даже. Само че са им грешни сметките, българите никога не са се предавали, колкото и да ни лъжат в съвременните учебници, съпротива е имало без паузи и е била жестока и кръвопролитна и в крайна сметка всеки враг ще умре в мъки!!
73
8
 
23
 
! Отговори
АДСКИ ПРАВИЛНО!!! преди 8 години
ДАЖЕ Е МАЛКО....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ТОВА СЕ ВОДИ ----"МАРОДЕРСТВО"..... и се наказва СЪС СМЪРТ!!!!!/...навсякъде по света/ЗА ТАКИВА "ГЕРОИ" ----ДА СЕ ВКЛЮЧИ И ..."ОБЩЕСТВЕНО ПОЛЕЗЕН ТРУД"-----за БЪЛГАРИЯ!!!НАЛИ ИСКАТ ДА БЪДАТ "ПАТРИОТИ".-------ДА БАЧКАТ---"НА ПОЛЗУ РОДУ"!!!!!!!!!!!!!!!!
72
2
 
20
 
! Отговори
Комита преди 8 години
До Анонимен 85За това, че няма осъдени мигранти за незаконно преминаване на граничните заграждения, моля въпроса не към мен!Тук сме на едно мнение. Да трябва да бъдат съдени, осъждани, в затвора и след изтичане на присъдата екстрадиране!Въпроса е, че им липсват паспортите, така че може директно да се екстрадират, без съд и присъда!
71
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До анонимния 78, колко осъдени бежанци има затова, че са извършили престъпления, като са влезли незаконно в България? или смяташ, че незаконното влизане в твоето жилище не е престъпление.
70
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нали Слави Трифонов събра близо милион даже. Депутатската колониална хунта не ще и да чуе. Въртяха, сукаха, 200 хил подписа отпаднаха, но пак са над половин милион. И какво - нищо. Националните предатели не искат референдуми, плачат за олово, а покрай тях още милиони евротолерастки микроби ще горят.