Александра - удушена, 19-годишен обвинен за убийството й

Тепърва ще стане ясно дали момичето е било изнасилено
Обновена: 14 апр 2016 13:54 | 14 апр 2016 13:10,
35
Александра - удушена, 19-годишен обвинен за убийството й
Снимка: МВР

19- годишен младеж е задържан за убийството на Александра Сивриева от Провадия. Това заяви на пресконференция окръжният прокурор на Варна Владимир Чавдаров.

Той уточни, че вчера следобед на 19-годишния младеж е повдигнато обвинение за убийство, като основният мотив е бил грабеж на златни накити. Наказанието за това престъпление е лишаване от свобода от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.

Окръжният прокурор на Варна Владимир Чавдаров допълни, че като съпричастни по случая са задържани още две лица – жена и младеж.

"Назначени са множество експертизи, които се извършват към момента. Извършва се и оглед за евентуално изнасилване", допълни прокурорът, цитиран от "Фокус".

Аутопсията пък е посочила, че причина за смъртта на 13-годишното момиче е удушаване. Окръжният прокурор допълни, че предстои да се установи дали момичето е било изнасилено.

Прокурорът каза още, че според експертизата на съдебните медици времето на убийството на Александра съвпада с изчезването ѝ. Смята се, че престъплението е извършено там, където е открито тялото.

На пресконференцията стана ясно още, че в момента се търсят златните накити, които са били откраднати от убитата.

Припомняме, че Александра изчезна на 22 март, а в началото на миналата седмица районната прокуратура в Провадия образува досъдебно производство по случая за отвличане на малолетно лице. Тялото на момичето бе намерено на 12 април в изоставена постройка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
до АТАКИСТ 7 преди 8 години
И каква точно ще е ролята на Русия в подобен съюз? Освен суровинен придатък, друго не се сещам.Германците вече сърбаха попарата на едно руско гаврошче преди 25 години, върна ги назад с половин век.
15
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
България е толкова малка страна, практически ВСЯКО престъпление може да се разкрие. Наместо това обаче едва няколко процента биват разкрити, поради супер корумпирана съдебна и изпълнителна власт.
14
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нещо не ми се връзва тука - убийство с цел грабеж, а момичето няколко дена преди да изчезне предупредило баща си, че може да бъде отвлечена! Пак се прикрива нещо!
13
0
 
6
 
! Отговори
милет-а преди 8 години
Постъпиха така с една от тях! Какво ли ще направят утре с някое от нашите деца!? България ли!?
12
2
 
6
 
! Отговори
ГУРБЕЕТЧИЯ преди 8 години
ТАКИВА КОИТО УБИВАТ НЕВИННИ ХОРА И НАЙ-ВЕЧЕ 13 ГОДИШНИ ДЕЦА СА И.ЗРОДИ , В ТЯХ НЯМА НИЩО ЧОВЕШКО ! ТЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ЛЕКА С.МЪРТ С ЕДИН КУРШУМ ИЛИ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯ СТОЛ , А ЗАСЛУЖАВАТ ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА БЕЗ ПРАВО НА ЗАМЯНА И ВСЕКИ ДЕН БОЙ ДО ПРИПАДАНЕ !
11
0
 
6
 
! Отговори
Хайде преди 8 години
сега и оптимистични прогнози,че щели на изверга да му дадели 15г. Отива на споразумение и ще получи под минимума.Като работи стават 2 за 3,ще се приспадне и срока на задържането под стража,та всеки може да направи елементарната сметка след колко време ще е навън за да продължи с кариерата си!
10
9
 
7
 
! Отговори
Аре стига преди 8 години
Не ни занимавайте повече с ромски простотии!Кво ми пука кой ром и защо утрепал неква ромка?В този етнос така си решават проблемите,просто ФАКТИ!
9
1
 
15
 
! Отговори
Gold преди 8 години
За едно пусто злато в накити, да им изсъхнат ръцете, пък после нека лежат доживот !
8
3
 
11
 
! Отговори
Даа преди 8 години
СУЕТАТА И ХАРАКТЕРНИТЕ ОСОБЕНОСТИ НА ЕТНОСА СА ЛОГИЧЕН ЗАВЪРШЕК НА ХИСТОРИТО. КАК ЩЕ ЗАРЕЖЕШ ДЕТЕТО СИ НА ДИВА, ПОЛУГРАМОТНА БАБА И ЩЕ СИ БИЕШ КАМШИКА ЗА НЕМСКО, А И ЩЕ И ОСТАВИШ КИЛО ЗЛАТО ДА СЕ КИЧИ КАТО КОЛЕДНА ЕЛХА.... БЕЗМОЗЪЧНОТО ПАРАДИРАНЕ ВОДИ ДО ЛОГИЧНИЯ БЕД ЕНД.
7
2
 
24
 
! Отговори
sis преди 8 години
Това не е младо момиче, а дете, детенце! Не ме интересува от какъв етнос е, важното е, че има *** на всяка крачка и това е само поредния "случай"...
6
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 5 и останалите ... Путин давал пресконференция...е и... Разбира се , ЧЕ ЗА НАС БОЛГАРИТЕ, ПОДЧЕРТАВАМ БЪЛГАРИТЕ, Е МОНГО ПО- ВАЖНО КАКВО Е ПОЛОЖЕНИЕТО В бг ОТКОЛКОТО ПОРЕДНАТА ПУТИНСКА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ, ПАРДОН ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ С НАРОЧНО ИЗБРАНИ ЛИЦА, С ПРЕДВАРИТЕЛНО ИЗЯСНЕНИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ.......НО ЗА ВАС---Е ПО МИЛА РУСИЯ И ПУТИН ОТ ТОВА КАКВО СТАВА В БЪЛГАРИЯ...ДАЖЕ Е ГНУСНО ДА СЕ ПИШЕ ЗА ТАКИВА ХОРА....
5
14
 
5
 
! Отговори
до 5 руснака преди 8 години
Каква братска русия бе, която искаше да ни продаде АЕЦ на тройна цена и да ни зароби с дълг на петора за тръбите, я се таковайте в тая русия, една водка ви остана и ***!
4
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ХА-ХА-ХА !Ами, слушай си го, ако искаш и бележки си води и не ни занимавай!
3
2
 
25
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
до 5Путин всеки ден дава изявления, брачед! Това не е важно, в този момент наистина! НО мечтая за мига, когато Германия и Русия се обединят в икономически съюз! Това ще е най-големият кошмар за Щатите!
2
1
 
28
 
! Отговори
G преди 8 години
Какви присъди имало само за хора без пари.Ако ъбиеца има пари съдът може да я изкара съпричастна към убиството и да му дадът 2г. условно.Съдебната система мирише на смърт и пари.Мир на праха на момичето.
1
0
 
20
 
! Отговори
от вчерашните дир преди 8 години
Не просто сводници, а тези от първа линия, които ги скланят. Най-честа схема е с ,приятелка, на кафе и хапче хипнотичен наркотик за изнасилване с кетамин или рохипнол или по-модерно. Правиш каквото ти казват и нямаш спомени после. Някои си спомнят при объркана доза и пострадват. Затова и пищова от търново ги иска само по 45кила! Пазете си децата и проучвайте хората в техния кръг. Ако нещо се случи с детето, кой носи отговорността чрез болката? Карма си е да оставиш детето си да го пази произвол