25-годишна жена срещу полицаи: Хапане, дърпане, ритници

Кърджалийка получи две присъди за саморазправа с полицаи
30 апр 2016 10:15,
68
25-годишна жена срещу полицаи: Хапане, дърпане, ритници
Снимка: архив Reuters

Две присъди получи 25-годишна кърджалийка за физическа саморазправа с полицаи, пише "24 часа". Младата жена беше осъдена от районния съд на пробация и общо 400 часа обществено полезен труд за два случая, в които не се е посвенила да удари служители на реда.

Първата присъда е за инцидент, предизвикан от буйната дама в 4,30 ч. на 1 октомври 2015 г. Полицаите били извикани, за да потушат скандал пред дискотека в центъра на Кърджали. Докато униформените изяснявали случая, от дискотеката изкочила 25-годишната жена и се нахвърлила върху тях с псувни и обиди. Тя дори се опитала да скъса пагоните на ченгетата и да им нанесе удари. След като не успяла буйната дама изляла гнева си върху патрулния автомобил, като успяла да изкриви едната му врата с ритници.

За този случай магистратите постановиха 200 часа обществено полезен труд. Освен това в продължение на 2 години жената ще трябва да се среща периодично с пробационен служител.

Още 200 часа труд в полза на обществото и срещи с пробационен служител получи безработната за втори инцидент с полицаи. Той е от 13 февруари и отново се разиграл след скандал в дискотека. Тогава жената отново напсувала и обидила служител на "СОТ-Сигнално охранителна техника", а след това отправила вулгарни думи към извикания на помощ друг полицай. Буйната жена замахнала да удари ченгето и успяла да го хване за врата. Докато полицаите се опитвали да сложат белезници на безработната тя успяла да захапе единия от тях за крака.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
4
 
! Отговори
Шаран БГ преди 7 години
Докато всички медии наричат полицая "ченге", все ще се намират индивиди, които ще си позволяват подобни действия срещу представителите на Държавата, реда и сигурностто.Никой няма право да се отнася пренебрежително към униформата и пагона, олицетворяващи държавността.Човекът под пагона може не всякога да е достатъчно коректен и почтен --за това си има Вътрешен отдел на МВР! Разказвайте си вицове за полицаи като французите и като французи се отнасяйте към полицаите.Работата им не е за завиждане
45
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така е в Чалгария- извинете исках да напиша България.Хем безработна хем с дете хем в чалготеката стои всеки ден.Истината е една и тя е ,че в таза страна всеки втори е за затвора , а всеки трети е за лудницата.Български манталитет ,затова няма оправия пък после полицията била виновна защото използвала сила и пак виновна ,защото не използвала сила.Е как да ви се угоди?
44
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тов, как гие нападнала са измишльотини на милиционерите, за да оправдаят издевателствата си над жената. Тия номера са ни известни! Само, че тя е срябвало и да ги срита по топките.
43
15
 
7
 
! Отговори
!!!!! преди 7 години
БРАВО НА СМЕЛАТА ДАМА !!! Трябвало награда а не наказание.С тия некадърници само по тоя начин
42
4
 
8
 
! Отговори
kirdjali преди 7 години
sigrajdankata e bilgarka,pri nas tsigankite sa po krotki.
41
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как не се намери един да поздрави младата дама. А.С.А.В.
40
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Докато полицаите се опитвали да сложат белезници на безработната????
39
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До анонименТи пък кога си видял ромки на дискотека ? Ясно е че е българка и като стане 4 часа те вече не знаят къде се намират и се бият като хамали и виж възрастта 25 ахаа ?
38
7
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
ясно е ,че не е българка.Защото ако е,да са я осъдили на затвор след второто провинение,а то-пак пробация.Изглежда и съдиите им слугуват на тия.
37
8
 
8
 
! Отговори
КОШИ преди 7 години
Турция са 60 милиона човека, от които 30 милиона са кюрди, а другите Бог ги знае. ВЕЛИКА ИНДИЯ са МИЛИАРД И ПОЛОВИНА СИНОВЕ НА ВИШНУ И ВЕДИТЕ! Това са несравними величини!
36
6
 
38
 
! Отговори
До Хюсеин: преди 7 години
В България ВСИЧКИ СА БЪЛГАРИ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ КАКЪВ ПРОИЗХОД! Който се смята за турчин или ци-ганин да хваща пътя към съответната страна! Ей го къде са Турция и Индия!
35
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тая и била на кило синтетика :)
34
3
 
32
 
! Отговори
ЧЕРЕШОВОТО ТОПЧЕ преди 7 години
до ХюсеинКоя турска част ве... пома...ако ?Всички турски части са на Босфора и нататък към джунглата , изпърдявай се веднага на там да си живееш чистичко и спокойничко, като на границата да не забравиш да си оставиш БЪЛГАРСКАТА лична карта . Помако... всички български ОБЛАСТИ, а не ( ЧАСТИ ) са БЪЛГАСКИ и само БЪЛГАРСКИ, може би в някои от тях с деградирало НАСЕЛЕНИЕ
33
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 34Само за протокола - в Кърджали живеят 49 421 българи. Има и няколко чужди граждани. Това е положението.
32
22
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Срам ме е, че съм българин. По-долни сме и от най-долните.
31
12
 
4
 
! Отговори
marti преди 7 години
edna balgarka..e sastata kato edin balgarin.., w podoben slu4ai,..siguren sam, 4e tja e bila s wan6nost na..bi4e.., kato poweeto balgarki...., s debeli prasti..s nabit wrai..i razbira se..kasokraka..
30
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей, една българка да има в Кърджали и да вземете да я осъдите.
29
2
 
34
 
! Отговори
Умерено краен преди 7 години
От първи Октомври, когато е нападнала полицая, до сега са изминали точно 7 месеца. Докато няма бързо, неизбежно и адекватно правосъдие, в България ще е така. Ако ще и всеки ден да променят конституцията. Позор за правосъдната система! А полицаите трябва да са уволнени на същия ден за некадърност. Без право на обжалване.
28
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пази Боже,от истерична жена !
27
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ХюсеинМалко ви беше, хюсеине. Сега и за слепите е видно, че не ставате да се интегрирате.Молете се да не ви подберат руснаците, както събират войски на туърската граница сега, че ще има да джаскате чела в паважа, ама няма да помогне и каквито сте лопати - тутакси ще станете най-правоверните християни.