24-годишна катастрофира на "Тракия"

Жената е настанена в бургаската болница с опасност за живота
14 май 2016 09:37,
16
24-годишна катастрофира на "Тракия"
Снимка: Архив Bulphoto

24-годишна жена е с опасност за живота след като е самокатастрофирала на автомгастрала "Тракия". Това съобщиха от Областна дирекция на МВР - Бургас, предаде "Фокус".

Инцидентът е станал вчера около 11 часа на АМ Тракия. Жената е пътувала в посока от София към Бургас. 24-годишната майка се е движела с несъобразена с пътя и времеето скорост и е катастрофирала.

Жената е настанена за лечение в отделение "Реанимация" към МБАЛ – Бургас с диагноза "политравматизъм", с опасност на живота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
24 годишната майка?Тя също е и дъщеря на някого,може би сестра,братовчедка съседка и т.н.
12
0
 
0
 
! Отговори
Jordan преди 7 години
Каква е била скоростта в момента, сега не е толкова важно, ако е била по внимателна, сега нямаше да е със застрашен живот.
11
0
 
4
 
! Отговори
Кон преди 7 години
Статията е образец на дезинформация, но има и нещо вярно - "несъобразената скорост". За да се твърди такова нещо, трябва да се опишат условията напътя по време на катастрофата, и да се изчисли с каква скорост се е движело МПС-то по време на удара. Няма такива факти, само мнение на КАТ, което се съобщава като факт - чиста лъжа. Плюс трябва да кажат с кое точно от пътните условия не се е съобразила шофьорката. Някой тук познава ли толкова начетен катаджия?Реформата при тях е спряла на 1960 г.
10
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Определение за несъобразена скорост: Скоростта, с която се е движело МПС-то, когато се е случила катастрофата, независимо дали тскоростта е била 0 км/час, 1км/час, 10 км/час и т.н.
9
4
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Като ви вземат фалшивите книжки и отидете да си изкарате шофьорския курс, ще ви обяснят, какво е движение с несъобразена скорост и защо тя не е константна, а варира при променливи условия на пътя.
8
0
 
11
 
! Отговори
d преди 7 години
И на мен ми писаха несъобразена скорост, при положение, че бях под ограничението, ама много под него и се завъртях на лед. Каква е съобразената скорост в тоя случай? 0? Вместо да си признаят, че са виновни, че не са опесъчили, те ми пишат акт за несъобразена скорост.... Бг, к'во да кажа повече...
7
1
 
9
 
! Отговори
до 7 преди 7 години
Бъркаш. И 60 км и 40 км в час на магистралата са несъобразена скорост според КАТ, ако има катастрофа. Ако няма катастрофа, скоростта не е несъобразена.
6
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От утре по магистралите всички с макс 60км, че да не стават произшествия, а и да не разваляме настилката.
5
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вчера на същата тази магистрала в само че в обратна посока загина мъж . Това сигурно е новата отсечка която другарят тикваров и обръча от строители нахвърляха асвалта направо вържу калта. За да стават толкова често там катастрофи това означава че с пътното платно нещо не е наред. Какво означава Несъобразена с пътя и времето скорост? От както се помня където стане катастрофа само това Ни набиват в главите мутретата с пагони. И каква е съобразената скорост на Магистрала че нещо не се сещам!?
4
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Причината за катастрофата може да не е свързана със скоростта, но КАТ винаги пишат, че катастрофата е поради несъобразена скорост, което е вредно за статистиката, а от там и за безопасността на движението. В статистиката на кат ги няма истинските причини за катастрофите.
3
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е магистрала! Естествено, че се е движила бързо, а не с 40 км в час. Ама КАТ като не могат да разберат какво точно е станало винаги се измъкват с дежурното "несъобразена скорост"! Дано се оправи жената!
2
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Несъобразена скорост - измислица на КАТ, която няма определение. Винаги, ако стане катастрофа, скоростта според КАТ е несъобразена. Ако няма катастрофа, същата скорост е съобразена. Идеята е катаджиите да не се морят да търсят истинските причини за всяка една катастрофа.
1
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Статия за нищо. 24 годишна катастрофирала. Е, е? На АМ Тракия. Е, и? В болница. Е, и? С опасност за живота (при толкова *** и катастрофи у нас - хич не е чудно). Е, и?