Младо момче загина след катастрофа с мотор

21-годишният младеж бил неправоспособен водач
19 май 2016 12:22,
30
Младо момче загина след катастрофа с мотор
Снимка: Булфото, архив

Млад мъж загуби живота си при катастрофа на главен път Пловдив - Хасково, съобщиха от МВР.

Около 18:20 часа вчера до разклона за град Садово товарен автомобил предприел обратен завой и отнел предимството на праводвижещ се мотоциклет. При сблъсъка на място е загинал 21-годишен неправоспособен пловдивчанин, който управлявал мотора.

Местопроизшествието е посетено от служители на сектор "Престъпления по пътищата".

Алкохолната проба на 58-годишният шофьор на товарния автомобил е отрицателна. С полицейска заповед мъжът е задържан за 24 часа. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Две фатални катастрофи в рамките на един ден само в района на Варна това е голяма трагедия. Поклон пред загиналите младежи и техните семейства. Относно момчето което е карало без книжка мога да кажа, че до фаталния край се е стигнало поради лоша преценка на ситуацията а не за това че той няма книжка това е лично мое мнение.КНИЖКАТА НЕ ПРАВИ ЕДИН ЧОВЕК ДОБЪР ИЛИ ОПИТЕН ШОФЬОР, ОПИТА ГО ПРАВИ, КНИЖКАТА САМО ТИ ДАВА ПРАВО ДА СЕ ДВИЖИШ ЛЕГАЛНО ПО ПЪТИЩАТА.
20
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Xora dobre saglasna sum che ne e hubawo da se kara bez knishka no zamislete se ok neka priemem che toi ima knishka kakwo tq shte go spasi li kakwo ? Ne ti ili karash ili ne pri kolite e sushtoto ako mojesh da karash bez knishka shte karash i sus knishka ne go zashtitawam zashtoto sum my bratovchedka vinagi sum go kazwala i vinagi shte go kazwam KNISHKATA NE SPASQWA JIWOTI s neq bez neq pisanoliti e shte stane hubawo e da se izkara knishka no tq ne spasqwa jiwoti zada sudite taka gadno...
19
1
 
3
 
! Отговори
Кон преди 7 години
Бог да прости загиналия!Иначе казусът е доста сложен. Сега като няма книжка - не е ли виновен по презумпция, като след алкохол? Не е ли аналогичен случая с този на Гунди, където шофьорът на камиона е невинен?Мен най ме възмущава Валерия, която пише, че мястото е "посетено" от служители и т.н. Като че ли са на ексурзия. Тя демонстрира неуважение към паметта на загиналия, пък и към участта на живия.
18
0
 
4
 
! Отговори
жоро преди 7 години
колеги - колко от вас са преживявали ПТП.. моето беше със сумарна скорост 21км/ч и летях 4 метра във въздуха.. хайде някой да сметне енергия на удара при скорстт... как всички знаят че моторите се движат с "безумна скорост" и как никой не каза жалко за момчето и родителите му..
17
0
 
2
 
! Отговори
Коко преди 7 години
До ИмеКато казвам за трактори имам предвид за КТИ бе момче, да закачам инвентар, да ора , работа да върша, за какво ми е трактор с ремарке ... чувал си нещо ама не баш за тракторите. с кат. С придобиваш Т , но ако ми закараш трактора до нивата оборудван с фреза да речем или па комбайна ще те призная !
16
0
 
3
 
! Отговори
Име преди 7 години
До КокоИмаш дръжки! Категорията за трактор ти я дават с категорията за автомобил над 3.5 тона, демек за камион без ремарке. Кой ти каза, че мотора, който е карал младежа е пистов? Всичко над 50 кубика е мотоциклет, може да е 125 кубиков скутер!
15
1
 
7
 
! Отговори
Коко преди 7 години
Имам мотор, както и камион и два буса имам кат. А и всички други .. , само за трактори нямам!Така започнах защото познавам нещата и от двете страни. Зад каската: всички са супер бавни и не знаят какво правят при маневра, средната скорост на моториста е 180 км/ч. (извън града с пистов) и контрола е само илюзия която може да се разпадне и от малко пясък. Зад големия геврек: Няма кой да ме спре с тая маса, значи аз съм шефа! извода е ясен. РЕСПЕКТ на пътя липсва и от двете страни.
14
10
 
12
 
! Отговори
Мнение преди 7 години
На 66 г. съм и карам моторе от 7 годишен. Смея да твърдя че при 90 % от смъртните случаи на мотористи са по вина на шофьори ***, които засичат безобразно мотористите. Тези които пишат глупости по форумите никога не са се качвали на мотор и не знаят кокво е *** излизащ на главен път без предимство да гледа в теб, фарът свети и тръгва , като те принуждава да скочиш на спирачките с всичка сила.Дежурното оправдание е не съм те видял.
13
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всеки греши на пътя молете се да не ви се случи точно на вас
12
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То ясно че е виновен водачът на товарният автомобил,но със колко е карал мотористът не се споменава. Гледаш няма никой и докато мигнеш мотористът е до тебе.
11
4
 
16
 
! Отговори
Горан преди 7 години
И книжката нямаше да му помогне на момчето... От това няма никакво спасение, освен да пуснеш мотора да върви на някъде си, и ти да се надяваш да се изпързаляш под скапания тир...
10
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Неправоспособен който лети с 200 км. в час и се приземява в един С ПРАЗНА ТИКВА който прави обратен завой там където не трябва! Все умници с празни глаВици. Селенжърите до такава степен изтрещяха че по пътищата вече е страшно да се движат нормални хора. Щом онзи ден едни катжийчета се движеха в насрещното по магистралата може да си представи селенжърската наглост какви размери е придобила! Ако не вземеме мерки ние нормалните хора които сме останали една шепа тези Селенжъри ще ни унищожът!
9
8
 
26
 
! Отговори
Горан преди 7 години
Ако знаете колко млади хора с мотори си заминаха заради тия обратни завои където им падне на камиони, бусове, коли... В случая, че момчето е било неправоспособно е само подробност.
8
6
 
4
 
! Отговори
gost преди 7 години
Сега пак ли даи са ви виновни виновни са безотговорните родители че са му дали или купили мотор а не институциите ама простотията е върховна пак московски ще набере имиж
7
7
 
25
 
! Отговори
Психодиспансер преди 7 години
С голяма мъка прочетох и анализирах плюсовете и минусите на коментарите. Със съжаление отбелязвам, че тук на всеки нормален и мислещ човек се падат минимум по двама тъпака с претенции и просташки изказ, което разбира се точно отразява и дереджето на държавицата ни. Явно тираджийския дух и сила са преобладаващи, по- голЯмия е с предимство, по- малкия духа по презумпция .......
6
3
 
19
 
! Отговори
Тодор преди 7 години
Цялата работа е ясна, ниско летящ моторджия в комбинация с чичо дето правейки обратен " Ми не го видех." Язък и за младежа който е бил на мнение "книжка кола/мотор не кара" и газ до ламарината...
5
6
 
10
 
! Отговори
цецо преди 7 години
Този нарушил здп с обратния завой дали ще го накажат ?
4
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И да беше взел книжка кат. А пак щеше да свърши по същия начин. И хайде редакцийката, без тенденциозни текстове - "ПРАВОдвищещ мотоциклет", "чрез обратен завой отнема предимство"
3
10
 
29
 
! Отговори
Двуликия Анус преди 7 години
До Discovery Значи тъпака направил обратен завой на пътя е невинен, а моториста е виновен по презумпция ? Браво откривател !! А сега си представи, че на мястото на моториста е била кола с 4-5 пътника ....
2
17
 
10
 
! Отговори
до 1 преди 7 години
Имаш нужда от специализирана помощ