Шофьор вдигна 140 км/ч, влезе в насрещното и загина

Ударил странично една кола, а след това се блъснал челно в друга
Обновена: 23 май 2016 09:00 | 23 май 2016 08:55, Камелия Цветанова
61

Снимка: Булфото

Мъж загина на място при тежка катастрофа на софийското Околовръстно шосе снощи. Той е управлявал автомобила си в насрещното със 140 километра в час.

Шофьорът излязъл с ляв завой от бензиностанция, в близост до разклона за Бояна, където движението е еднопосочно.

Първо ударил странично една кола, след което се ударил челно във втора. Шофьорът, карал в насрещното, е изпаднал в канавката и там е починал.

Линейката е пристигнала след 25 минути. Случайни минувачи са се опитвали да помогнат на пострадалите. Очевидец разказа пред bTV, че са вадили от колата ранен мъж.

Огледът продължи до късно снощи и предизвика задръстване на шосето.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
7
 
! Отговори
краси преди 7 години
А някои знае ли че никога не е имал книжка и са го спирали безброи пати. Но понеже си го познават срещу 50лв винаги го пускаха.
41
0
 
5
 
! Отговори
misho преди 7 години
Аз само се чудя защо никои неспоменава името на вапросния човек и че се занимаваше с наркотици проституция и колко хора е убил с ръцете си
40
5
 
15
 
! Отговори
conservator преди 7 години
Да караш в насрещното се е случвало на всеки шофьор. Това няма да го доказвам на не шофьори. Те ако могат ще забранят колите, защото ги е яд че нямат книжки. Но винаги си взимат такси, автобус или влак за да се придвижат. Рядко за тези тръгнали на почивка, яхвайки кон. Но да караш със 140 км./час е недопустимо. Това го казвам, защото искаха да направят престъпление карането в насрещното, а това да влезеш в еднопосочна улица от грешната страна е толкова лесно, колкото да се спънеш докато вървиш.
39
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До outlawПредполагам, че се шегуваш! Този едва ли е плащал социални осигуровки. Жалко за останалите хора, за не го - НИЩО!
38
0
 
4
 
! Отговори
mecho преди 7 години
Super
37
4
 
9
 
! Отговори
До 40 преди 7 години
На северозападналите бoклyци им трябва полиция, която си бие законно, инак нямат оправия.
36
0
 
44
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
За гъзарията няма почивен ден. 190% друсан кебап.
35
5
 
32
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
До 12Явно си полицай.А за колко мислиш, работи учителката, работи оня, който му одържат от данъците, за да плащат заплатата ти?А ти би ли могъл да работиш друго, освен в МВР, разчитайки на знанията си, на подготовката си, а не на това, че се движите винаги в глутница, зад щитове? И като биете народа, защитавайки политици и шведи, мислите ли, че заслужавате заплатите си?Замислете се следващите пъти, било пред парламента, или пред някоя махала, на чия страна ще сте.До тогава-така ще ви псуват.
34
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре, че други не е убил тоя.
33
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
това е убийство и самоубийство.психиатричен случай.
32
0
 
37
 
! Отговори
long live rocknroll преди 7 години
Снощи се чуваха луди гонки от Околовръстното!Полисията явно не и дреме за това,пък щом може да юркат безнаказано,може да пробват това сигурно и след пийване и боцкане...
31
27
 
21
 
! Отговори
Така е преди 7 години
Откакто Станишев отиде на отговорна работа в Брюксел, хората започнаха да изкукуригват. Той трябва да се върне начело на държавата и да я поведе във верната посока - към комунизъма. Може и Нинова да свърши тази работа. Тея отдавна заявяваха , че асфалт не се яде , а разни хора карат по магистралата със 140 и то в насрещното.. Да се забрани карането по магистралите и асфалта да се премахне , и без това на електората асфалт не му трябва, каруците се возят навсякъде и без асфалт.
30
17
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Под влияние на марихуана няма да тръгнеш да караш с 140. Други вещества те подтикват към това, вещества разпространявани под покровителството на тъй наречения Премиер.
29
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 33На запад също спират ама за подкуп не можеш дори и да сънуваш. Дават ти фиш и ти трябва да го платиш до месец като имаш избор за плащане в пощата, банка или интернет. Полицаите на запад не взимат пари на ръка!!!
28
0
 
27
 
! Отговори
Цифзил преди 7 години
ТАка е като се кара предноприводна кола неповратлива демек магасяряните си мислят че като кажат чуш и конете под капака сами спират , ама не става така. Ако беше дръглива *** да е спряла или най много да обърне каруцата и *** три ребра. Ама като се качиш на машина така става. Магасарян и техника все едно мамуна с автомат :)
27
2
 
3
 
! Отговори
apostol преди 7 години
съгласен14........... само да добавя тема за размисъл........Възможно ли е нещо да муе прекипяло на момчето и е рашило да се самоубие по не много традиционен начин? Проблема обаче е за околните. Ама кои каквото муе писано в живота гаранция няма....................
26
0
 
49
 
! Отговори
Много прост преди 7 години
Що за о*ли*гоф*рен би карал в насрещното? Такива слабоумни хора не са в полза на обществото, а заплаха за него!
25
0
 
0
 
! Отговори
плановик преди 7 години
До The sphere Би трябвало да е НАСРЕШНИЯ ПЛАН - съдейки по посоката му на движение . . . знам ли ? ? ? ? ? ? ? ? ?
24
6
 
25
 
! Отговори
outlaw преди 7 години
Млад човек , загива отрицателен баланс в пенсионната система.
23
22
 
27
 
! Отговори
12 преди 7 години
Родното мвр стана такова заради дръвени философи като вас. Нали искате мвр да не ви пречи на свободата да правите каквото искате. Къф е па тоа милио да ви каже кво да праите.... Нали искате в мвр да работят за по 700 лева заплати колкото на сервитьорка, па после що се *** работели в мвр. Ай стига ревахте, ще става все по-зле. И да , мвр е виновно ама рано или късно с рев или без рев всеки си плаща за глупостта.