Ревност накарала Бахар да заколи жена си на пътя

Според приятелите на жената тя е била честа жертва на домашно насилие
1 юни 2016 21:01,
112
Ревност накарала Бахар да заколи жена си на пътя
Снимка: Нова тв

Разследващите полицаи смятат, че ревност е в причината за жестокото убийство извършено снощи, когато 33-годишният русенец Бахар Селим намушка смъртоносно 27-годишната си съпруга Джейлян на пътя Русе-Бяла и избяга, но часове по-късно беше задържан от полицията.

Още снощи полицията е разпитала съседите на двойката, съобщи bTV. 

Още по темата

"Знам, че е имало системен тормоз. Постоянно ходеше със слънчеви очила, надута, посинена. Чувам от съседи, които са били по-близки с нея, че е спала постоянно на стълбите, не е бил добър човек, избухлив, психиката му явно не е добре", разказа свидетелка.

Джейлян е работела като шивачка, а мъжът й - в мебелна фирма. Според приятелите на жената тя е била честа жертва на домашно насилие. Двойката има син първокласник, който засега е изпратен при роднини.

"Видях полицейската кола, изобщо не можех да предположа, че е станало нещо такова. Тя беше толкова лъчезарно и добро момиче, усмихната, винаги ще поздрави, няма да подмине", споделя съседката на семейството Даниела Кесеева.

От Окръжната прокуратура са образували досъдебно производство по случая, а извършителят е задържан за 72 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
5
 
! Отговори
запознат преди 7 години
Момичето не беше шивачка,а проспериращ млад човек издигнал се във фирмата благодарение на знанията и труда си.Отиде си още един добър човек,погубен от изверг.Сега ще видим вездесъщата ни правосъдна система какво ще измъдри.
65
4
 
6
 
! Отговори
опера преди 7 години
Българите са велик народ! За това повечето са напуснали страната си за да робуват на другите. България трябва да е поробена, защото тоз народ само с е...е ще се оправи щях да кажа ама колко племена и народи са ги минали. Май им харесва е...то. Пак ще *** клатят, ако продължажат с това самочувствие което е без покритие. :)
64
6
 
4
 
! Отговори
turk преди 7 години
А дали бихме воювали срещу България...щом има българи русофили готови да воюват на руска страна срещу родината си,тогава за какво говорим?При Аллах е нашето завръщане,каквато е Неговата повеля това ще бъде!
63
7
 
6
 
! Отговори
turk преди 7 години
Ние сме пълноценни граждани на тази страна,работим и си изкарваме хляба с труд,много мюсюлмани работят селскостопанска работа,така че може да се окаже,че ядеш хляб направен с труда на турци и други мюсюлмани.За този,който е сложил турци в кавички ще му кажа,че и цялата държавна машина да е срещу нас,ние пак турци ще се наречем!
62
6
 
2
 
! Отговори
turk преди 7 години
"Убийствата на честта" не са характерни за нас балканските турци,дори не толкова за анадолските ни събратя,по-скоро за местните народи и това плюс убийства с камъни и не знам още какви дивотии са предислямски племенни методи за раздаване на"справедливост",за съжеление Р.Турция не се е справила напълно с тези традиции.
61
0
 
11
 
! Отговори
бубс преди 7 години
Нищо против турците нямам.Искам да попитам само едно нещо всеки, който нарича себе си "турчин":Ако утре Турция ни нападне, ще отидат ли доброволци да защитават родината ни или ще почнат да колят българите(както са правили пра-дедите им) ?
60
10
 
11
 
! Отговори
До № 62 преди 7 години
Много сте прости бе? Кой на кого яде хляба? Някой българин да копае на нивата? Някой българин да гледа крава? ......Хей опомнете се , има кой да ви работи поне си мълчете. А друг е въпросът че сме дошли от някъде . Поберете си го в главите си "ТУК СМЕ РОДЕНИ , БЪЛГАРИЯ Е НАША КОЛКОТО И ВАША- НЯМА ДА ХОДИМ НИКЪДЕ"- гледайте да има толерантност между нас , тогава поне никой няма да бъде принуден да обижда другия.
59
1
 
8
 
! Отговори
до turk преди 7 години
За конкретния случай си прав,никой не е бил там и не знае какво точно е станало.Не слагам всички под един знаменател,но турските семейства живеещи в България и в европейска Турция(много малък процент от територията) имат малко общо с такива от азиатската част.Колкото и да се крият фактите от официалните власти,се промъква доста информация за убийствата на честта.Можеш ли да коментираш?Ще чета много внимателно.
58
7
 
7
 
! Отговори
turk преди 7 години
Къдем съм бил казвате,ами на 200 км от нея,какво е ставало между тях не знам,нали си имат съседи и приятели,те къде бяха?Как с лека ръка ни обвинявате в неуважение към жените и тормоз.Изобщо вие познаватели поне едно турско семейство,вие какво...да не ни мислите за афганистанци?Уверявам ви,че семейното насилие не се среща по-често от същото такова в българското!Съвсем нормални хора...но какво съм седнал да ви обяснявам като ви знам до болка нравите и отношението към другите.Бъдете живи и здрави!
57
5
 
1
 
! Отговори
до 62 преди 7 години
Първо българите започнаха да обсъждат турците, без да си гледат хала. За таксиджията някакъв коментар?
56
0
 
19
 
! Отговори
Сигурно преди 7 години
е погледнала някой без разрешение.Те ибрикчиите за такова нещо и с камъни убиват!
55
0
 
6
 
! Отговори
1 преди 7 години
До кога психари ще убиват? Защо винаги постфактум се коментират неща, които всички знаят? Горкото дете!
54
21
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За таксиджията, убил жена си, защо не казахте "нормален български ден", "особености на българската култура" и "хубава работа, ама българска". Идентичен случай - различни коментари. Защо така бе братя българи? Ще ви отговоря. Лицемерни сте.
53
0
 
3
 
! Отговори
до 87 преди 7 години
Разбрахме го още първия път. Голяма нужда да си изливаш злобата многократно.
52
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Човека просто не е прочел инструкциите как правилно да бие жена си.
51
0
 
14
 
! Отговори
Maks преди 7 години
Безсмислени и глупави кавги. Всеки има съдба ( карма ) но и всеки има право на избор и си носи последиците от избора който прави, за всичко е така. Нищо случайно няма в този живот !
50
6
 
2
 
! Отговори
до 81 преди 7 години
То целият свят ви мрази, ти за майка ми си се притеснил.
49
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
сигурно са карали без фарове
48
23
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аре бе вие българите малко се трепете по улиците - взрвявате си джиповете, спите с половината град, забивате си кирки на капаците, взимате рушвети, за да пазите престъпниците, ама иначе сте "най-хубавите". Те случайно ви мразят по света, иначе сте големи пичове.
47
1
 
6
 
! Отговори
до 74 преди 7 години
Не е от село Листец и не се прави на турчин, какъвто не си.