Кървавият ресторант в Слънчев бряг - селфи атракция за туристите

Заведението, където бе прострелян Очите, се превърна в хит
Обновена: 13 юни 2016 09:02 | 13 юни 2016 08:51, Александър Попов
20
Кървавият ресторант в Слънчев бряг - селфи атракция за туристите
Снимка: Булфото

Окървавеният ресторант  "4 you" в Слънчев бряг, пред който стана покушението срещу несебърския бос Митьо Очите, се превърна в истинска атракция за туристите. Сигналните ленти в жълто, които ограждат цялото заведение привличат погледите и вниманието на минувачите, пише "Монитор".

Чужденците, които минават поквай заведението, гадаят дали е място на престъпление и има ли труп. Или пък подозират, че е филмова площадка, на която се снима екшън.

Още по темата

От време на време от ресторанта се подават неколцина униформени полицаи, колкото да покажат на любопитните, че тук се води сериозно разследване и тълпи от любопитни не са много желани.

Никой обаче не гони зяпачите, а през десетина минути край запечатания ресторант минава и атракционно влакче, пълно с любопитни туристи, които на секундата насочват камери и смартфони. Тези, които минават пеша покрай станалото печално известно заведение не се свенят да си направят и атрактивно селфи.

Точно пред ресторанта е паркирано черното „Порше Кайен” на Божо Георгиев-  Козела. Тузарският джип в мат ефект стои само на метър от заведението от злополучната нощ.
"Чорбаджията не е идвал изобщо от както стана онази пушилка. Колата изобщо не е мърдана от тук", осведомяват продавачите на съседните сергии.

Иначе всичко в Слънчев бряг изглежда привидно спокойно и сезонът тече обичайно, констатира екип на вестника. Туристите не са много, но разпускат като за последно. Най-оживена е крайплажната алея, където търговията кипи с пълни обороти.

Заведенията на пясъка също не могат да се оплачат от липса на клиенти. Дори чадърите и шезлонгите са пълни с народ. Курортът изглежда спокоен на пръв поглед и по светло не се мярка жива мутра. Може би заради полицейските акции, които не спират вече трети ден.

Униформени и цивилни буквално на наводнили Слънчев бряг след кървавия екшън между бригадите на Митьо Очите и Божо Кравата.

Патрули обикалят алеите, а униформени постове са завардили най-възловите улици и проверяват наред луксозните коли, които бият на очи. 

Вече три дни и три нощи продължават проверките на данъчни и полиция. Акцията по светло удари търговците по крайбрежната алея, а през нощта на мушка бяха взети баровете. За времето от старта й досега са проверени над 550 лица, над 150 леки коли и близо 30 заведения.

Иззети са над 170 литра алкохол без бандерол.

Митьо Очите и Божо Козела, или Кравата както още го наричат, са били в жестока война поне от 4 години, разкриха хора от местния ъндърграунд пред изданието. Те се кълнат, че кавгата им е далеч от наркотиците.

"Митьо от години стои кротко и гледа да не влиза в излишни битки, но Велислав непрекъснато го вкарваше в разни филми. Ходеше и правеше панаири за най-малкото нещо, изживяваше се на голям бос, все едно всички са длъжни да му козируват. А него никой тук не го познава, той е никой. Даже не го знаят, че ходи с дъщерята на Митьо. Няколко пъти даже е ял бой заради арогантното си поведение и после ходеше да реве на Очите и той да му оправя интригите и бакиите. Обаче не му казваше истината, че сам подпалва фитилите. Митьо всеки път ходеше да се разправя с различни хора, които са нашамарили Велислав, но без много шум. Един вид отиваше и казваше – това е мой човек, да не се повтаря и се разбираха. Последният път обаче Велислав я забърка много голяма. Карал се пак с Божо, неговите го напердашили, онзи ги заплашил с Очите. После пристигнал както винаги при Митьо и почнал да ги кове. Може и нещо да си е доизмислил, да е преувеличил нещата и Митьо побеснял, защото с тоя Божо отдавна се дърлеха. Очите искаше уважение и да го зачитат като тартор, а Кравата го неглижираше", разказа за конфликта източник пожелал анонимност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
13
 
! Отговори
Киро бияча преди 7 години
Цялата патаклама стана заради стиховете на Митака, тия от ресторант "4 you" казаха че нямало рима! И като се почна едно меле .....!
14
0
 
10
 
! Отговори
ж.стоев преди 7 години
Не че на някой му дреме ама нали заведението не бипо на Козела.Кажете на кой е.Те са върха на айсберга.
13
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
селфи атракция - спасен туристически сезон ! сега в слънчев бряг,скоро и в други градове.
12
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От следващата учебна година в бургаския свободен университет може да запишете магистратура "Управление на битовите разногласия и разпределение на паркоместата по българското Черноморие". Срок на обучение - 3 семестъра. Осигурена практика в Слънчев бряг!
11
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ами то когато не се взимат достатъчно мерки за неутрализиране на мутрите,то пак си е чадър.....не може да се оправдава,че и в другите страни имало такива групи....получават си големите заплатки и привилегии....що да се натягат и да се подлагат на риск...
10
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Регистриран е бум на туристите в Слънчев бряг! Вчера извънредно на летище Сарафово кацнаха 5 чартъра с чужденци. Пред заведението са въведени засилени мерки за сигурност. Мястото е отцепено с кордон и на всеки 30 секунди се пуска само по един турист.Опашките продължиха дори след полунощ. Заради големите жеги община Несебър раздаде безплатно над 500 литра минерална вода.
9
0
 
9
 
! Отговори
девойка преди 7 години
Б-унга-буга заведението вероятно ще предлага оферти за посещения с атракцион на ужасите с питие мафия прирати търговци на оръжие.Напълно морално въздържание от секс....
8
2
 
2
 
! Отговори
ха ха преди 7 години
Събота някой е чел в. "Шок и ужасТ" и тази сутрин ,още махмурлия е спретнал една статия.
7
3
 
25
 
! Отговори
Хайде преди 7 години
защитниците на почивките по нашето Черноморие,къде сте?Обяснете ни пак колко зле е в Гърция,как не трябва да се оставят пари там и колко патриотично е да се почива тук!
6
0
 
33
 
! Отговори
Завръщане на мумията преди 7 години
Не музей, мавзолей на Митьо го направете и сложете вътре мумията полужива така както си е барабар със системите и банките от болницата. Да плаши хората и най-големия съспенс е че всеки момент може да се събуди и ОКОКОРИ с онез ми ти страшни ОЧИ и дасе надигне с бинтовете! Уъъъъъъ......
5
0
 
33
 
! Отговори
Каква преди 7 години
поредна шумотевица рекламирана от Бъчварова по всякакви канали и канализации и резултатът от всичко това е иззет 170 литра алкохол без бандерол...Браво бе!
4
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Очаквам да пишат и в учебниците за този успял българин.
3
0
 
24
 
! Отговори
Кс преди 7 години
Той почина ли този господин "Очите" или още "бере душа"?
2
0
 
40
 
! Отговори
ined преди 7 години
Боже, каква мутренска драма - направо за турски сериал.
1
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Направо заведението да стане на музеи и да вземаме такса от туристите.