Пазят Митьо Очите от атентат в болницата

От обкръжението му се опасяват от повторно нападение срещу него
13 юни 2016 07:00,
106
Пазят Митьо Очите от атентат в болницата
Снимка: Булфото

Шестима телохранители на Митьо Очите и 4-ма полицаи дават наряди в реанимацията. Автомобил на МВР без отличителни знаци и джипове с атлетични младежи стоят пред Спешното отделение.

Още по темата

От обкръжението на Митьо съобщили, че се опасяват от повторен атентат срещу него.

"Не е изключено убийците да опитат да довършат работата си", каза пред "Труд" полицай, позовавайки се на агенти в подземния свят.

Димитър Желязков-Митьо Очите бере душа в реанимацията в Бургас. Всеки ден лечение за пациенти в неговото състояние струва от 25 000 до 50 000 лв., заяви анестезиолог пред изданието. Желязков е на апаратно дишане след две операции.

На 8 юни той бе надупчен с 5 куршума в престрелка между неговия отряд и хората на Данчо Кравата в Слънчев бряг. Пред болницата денонощно стоят гардовете му, има и полицейска охрана. Неотлъчно до него е дъщеря му Станислава.

Първата операция на Очите продължила 9 часа. С нея били извадени 4 куршума от тялото му, петият, заседнал в гръдната кухина, е останал.

"Проблемът на пациента не е в куршума, а в това, че кръвоизливите му не спират. Има много артерии, разкъсани от куршуми", заяви лекуващ лекар.

Досега са му прелети над 50 банки кръв. В нощта на спешната операция линейка пътувала от Стара Загора за кръв. Още на следващия ден неговите хора се наредили на опашка като дарители пред Кръвния център, за да я възстановяват.

За консултация на бургаските лекари дошли уролози от Стара Загора. Те установили, че пикочният му мехур не функционира, но не препоръчали операция, докато не бъде стабилизиран. Хирурзи ще направят само реконструкция на кръвоносните му съдове.

 Хората на Божидар Кузманов-Данчо Кравата след кратко задържане са пуснати на свобода. Кравата е собственик на ресторант 4 you, пред който се разрази престрелката. В нея гардът на Очите - Александър Алексиев-Сашо Водолаза беше убит, а босът му и негов колега - Кольо Магарето, бяха ранени.

По призива на премиера “Тотална репресия за главанаците!” ченгета провериха 3 култови дискотеки в Слънчев бряг - “Оксижен” на Кравата, “Айсберг” и “Планета”. Проверени са документите на 51 служители. Извършени са обиски за дрога и алкохол без бандерол, но без резултат.

Съставен е акт на "Планета" за липса на пожарогасител и затворен евакуационен изход. На КПП Какао бийч за 3 дни са проверени 150 коли и 550 туристи.

Вчера бе погребан Сашо Водолаза. Сред опечалените беше и Станислава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
26
 
! Отговори
началото на края преди 7 години
Митьо Очите дойде за кратко време в съзнание и отново започна да продава дроги.
35
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако Очите имаше истински приятели , те досега щяха да го довършат , че да не се мъчи. Ако все пак оцелее, до края на живота си ще е с катетър и с фекална торбичка около кръста...Доста далеч от образа му на екшън герой
34
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Глобили са една дискотека за пожарогасител. Хвала на таквизи органи на реда! Сигурно големи разследвания са паднали.
33
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мисля, че въпросният охраняван господин би предпочел да беше умрял. Сега дори и да е жив няма да се радва на този живот. Излиза, че в България, за да ти обърнат внимание трябва да финансираш определенити ...
32
3
 
10
 
! Отговори
до Георги преди 7 години
Да, това беше официалната версия, ама и тогава си имаше престъпници, галеници на властта, ама поне е ставало по-дискретно. "едно време" - любимия лаф на няколко поколения българи. ТО от дистанцията на времето миналото винаги изглежда романтично, понеже лошото се забравя.
31
5
 
40
 
! Отговори
Георги преди 7 години
Преди 1989 год. такива като Митьо Очите ги пазеха в Белене! Тогава държавата се грижеше за обикновенните хора,а престъпниците бяха в затворите! Сега хората превърнаха домовете си в затворите поставяйки решетки по прозорци и врати,а бандитите се радват на грижите на властта!
30
0
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Митьо очите влиза с 40 души охрана в заведението на кравата, там са 10 души. После пишат че кравата е убиец :))? Срещу мен се изправят 4 души с брадва в дома ми, аз застрелвам 1 и ме изкарват убиец. После му назначават охрана на застреляния. А премиера на държавата изпраща проверка на останалите да не би да има нещо нередно?! Излиза че държавата я е грижа повече за един наркопласьор? А тия момчета с брадвите и поршетата кой им направи данъчна проверка? А на Очите? Разбойническа държава..
29
0
 
13
 
! Отговори
:=) преди 7 години
ами като ви е срам да се наречете българи що се натискахте да гласувате от чужбина, бемного бързо ви лъсна "загрижеността" за България
28
2
 
27
 
! Отговори
да преди 7 години
е, хайде сега защо полицаите пазели работодателя си много ясно, че ще пазят, тоя, който им плаща заплатите жалки пешки
27
0
 
25
 
! Отговори
Без думи преди 7 години
До АнонименТи само гледай като се пооправи какще го лекуват и в правитлствена болница ... тези дето го пязят дали са със занонни оръжия и нали има полиция там ... да не се окаже после, че някой от пазачите е " издирван " от МВР !!!!!! "Не е изключено убийците да опитат да довършат работата си", казал пред "Труд" полицай. Виждаш ли за какво говорим ...
26
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Съставен е акт на "Планета" за липса на пожарогасител и затворен евакуационен изход. На КПП Какао бийч за 3 дни са проверени 150 коли и 550 туристи.Препоръчвам да проверяват и пенсионерите и учениците, а ако хванат някой с 1 цигара марихуана да се води опит за сваляне на властта и национално предателство.елементарните органи на реда за съжаление са импотентни, един вид - не стават
25
0
 
49
 
! Отговори
ДеДо Гого преди 7 години
Що го пазят? Що пазите бандитите от възмездие ? Що не пазите беззащитните възрастни хора по селата ? Значи, плащам данъци на полицията, за да пази бандитите !!!!! Безумна държава...
24
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
това, че отишъл да рекетира и го отстреляли явно е бил първия атентат, сега очакваме втори... ***, по-***, платени български ***..
23
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До данъкоплатец - В България от парите на данъкоплатците се възползват само мутрите. Факт гарантиран от ГЕРБ.бе, явно не само ГЕРБ е гарантът. Всичките партийки се спотайват. Опитаха в началото да изкярят по някой политически дивидент срещу Борисов, но веднага се умълчаха.
22
0
 
14
 
! Отговори
Ауслендър преди 7 години
Това от кой филм беше... Кръстникът, нали?! Ех, каква държава само... Хайде чао!
21
0
 
14
 
! Отговори
снасят по малко преди 7 години
вижда се, че станалото не е спонтанен инцидент като битова свада:"Не е изключено убийците да опитат да довършат работата си", казал пред "Труд" полицай.
20
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Голяма жертва го изкараха този изцъклен милиционер ъндъркавър. Като се има предвид че задунайския клозет, от край време се е издържал с търговия на наркотици и оръжие, работата е ясна. И да опъне петалата, друг ще заеме поста. Но явно този е много гламав, верен и знае много. Искам до обяд поне още три пъти актуална информация за състоянието му.
19
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За какво го пазят, този ***. Колко майки е почернил? Колко живота е погубил? Изобщо уважаеми господа, на нас обикновените хора изобщо не ни дреме за него. Не ни занимавайте. Каквото Господ му е отредил, нека да става!
18
1
 
28
 
! Отговори
помак преди 7 години
от Божието наказание няма кой да го опази.
17
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Загриженост за живота и здравето на паркобоса е потресаваща!